ben gerçekten cözemiyorum istekli olup belli eden kadınlara erkekler deliriyor ama aynı zamanda bazen de zor olsun istiyorlar ama ben istiyorsam belli ederim yani. ne istemiyo gibi yapıcam bence bu cok libido dusurucu bir şey ama bazen elde görüyoralr sanırım ne kadar sevmelerine ragmen anlayamadım biri yardımcı olabilir mi kafam allak bullak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakalı. Belli bir olgunluğa erişince nazla niyazla uğraşacak sabrı kalmıyor insanın. Ne istediğini bilen, belli eden, söyleyen kadın, yormayan kadın lazım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Naz yapmalari tedirgin olmama sebep oluyor, her an cemkirecekmis korkusuyla kendimi tam olarak veremiyorum. Ama istegini belli ederse icinden gecercesine dizginleri ele alirim
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
+1 yılErkekler kadinlar gibi değil erkekler basit hayvanlar gerçekten yani uzun uzun anlatirdimda burdan uyari alirim umarım çözersin 😁
04 Yorumla
Soran+1 yılsorunun cevbı ne peki :)
- +1 yıl
Soruyu ozetlesen?
Soran+1 yılErkekler istekli kadın mı sever naza ceken mi?
- +1 yıl
Ben açıkçası nazdan pek hoslanmam ya erkekte de kadinda yani ikimizinde istegi ayni neyin nazi bu ama benim görüşlerim biraz farklı yani diğer insanlara göre her seks yapan kadina kötü gözle bakan biri değilim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYav seks kadar saçma bir şey var mı, koca koca insanlar birbirinin üzerinde hoppidi hoppidi zıplıyor, hayır onu geçtim insan insanı zker mı be
06 Yorumla
Soran+1 yılben senin yanıtlarını cok begeniyodum düsüyodum sürekli boyle birinin bu sitede ne isi var diye de bu yanıt olmadı..
- +1 yıl
Neyini beğeniyordun acaba, ben neredeyse tüm yanıtlarımda bu soruda da olduğu gibi d. saak geçiyordum djjdkd
Soran+1 yılsdfhsdkj tatlı geliyodu bilmiyorum...
- +1 yıl
Soruyu şimdi okudum şimdi ciddi cevap vericem
Erkek doğası gereği avcıdır, elinde her şeye hazır bir kadının çabalamadan gelmesi ondan soğumasına sebep olur. Erkek istekli kadını sever, ama onu elde etmektir önemli olan. Naza çekmenin dozu vardır, bir erkek bir kadını çok kolay elde ediyorsa ondan da o kadar çabuk soğur, eğer bir erkek bir kadının yine çok cinsel çabuk elde ediyor ama sonrasında kadının uzaklaştığını hissediyorsa işte o zaman onun peşinden koşar. ( Her zaman değil)
Neyse çok fazla evrimsel biyolojiye girmeyelim, canın ne istiyorsa onu yap, o kadar kafa yorma, akışına bırak gitsin jsjd
Soran+1 yıltesekkürler :D bosuna ısınmemısım sana :D
- +1 yıl
Ciddiye alırsam konuyu her türlü felsefeye bağlama gibi gereksiz yeteneklerim var jsjdk
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen frikik veriyorum istekli oldugumu belli edip açık açık söylemiyorum bence bu naz ve isteklilik arasında oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbence bu isteklilik ya :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe istediğini bilen ve istediğinde bunu açıkça belli eden kadın candır yaa... Yerim nazını... 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen tam olarak nasılsın peki istekli misin yoksa kendini naza mi çekiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılyazdım soruda
Cevap sahibi+1 yılIstekli misin değil misin belli değil
Soran+1 yılokuma kıtlıgın var galiba
Cevap sahibi+1 yılEvet senin gibi
+1 yılistekli kadın benle beraber sexting yapsın azsın ben demeden kucama otursun filan
00 YorumlaNaza çeksin ama bıktırmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılbence kadın dediğin naz utangaclık vs göstermemeli
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNaz yapan daha çekici gelir
00 Yorumla Kesinlikle istekli olcak
00 YorumlaIstekli olursa 3 adim onde olur sen isteklimisin
00 Yorumla
+1 yılBence erkeğe göre değişiyo o.
00 Yorumla
+1 yılİstekli kadınlar ben öyleyim
00 Yorumlaİstekli tabiki. Ben alev o mum olsun. Eriyelim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İstekli hatun bende her zaman 1-0 öndedir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. İstekli kadınnn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İstekli oluşun güzel
00 Yorumlaİstekliii
00 YorumlaIstekli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği