Cinsel Yaşam Sekste dominant mısınız? Kim dominant olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Bence erkek dominant olmalı. Sizce? Sekste dominant mısınız? Kim dominant olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Dominant kadın seviyorum 0 0 Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Dominantım Partnerim itaatkar olmalı Cinsellik içerisinde Yönlendiren domine eden her zaman için ben olmalıyım 1 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. ilişkilerde domine eden kişi benim ve aşırı baskınım tersi ile yapamıyorum 1 0 Yorumla
Papatyamm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Pozisyona göre değişir ama ben biraz kadının olması taraftarıyım sanırım 3 0 Yorumla
ramazan434343 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben sekste dominantim ama ben yorulduğumda da Dominantligi partnerim alması gerek. Biraz hünerlerini göstermesi lazım 0 0 Yorumla
bilmeyen_bir_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Evet çok dominantım. Aslında kadın dominant olsun sirtiyorum ama seks yapan kadınlar benim dominant olmamı istiyor 0 0 Yorumla
Ersinlivaneli Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 71% +1 yıl Dominant tek taraflı olur pek iyi olmaz... iki tarafta aktif olmali yerine göre pozisyon a gore 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Baya baskınım itaat ettirmeyi çok severim. Sen sever misin peki? 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Biraz aşırı dominant olduğum söylenir tam teslimiyet ve itaat isterim 0 0 Yorumla
YEkseni Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evettt. Ama kontrol partnerlerin isteğine bağlı olması lazım 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkek zaten dominant olur da kızda heykel gibi durmasın mümkünse 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl O şekilde hoş olur ama bazen kadın da panter gibi olup donşne edebilmeli ara sıra. 0 0 Yorumla
Ayhan_hoca63 Takip Et Xper 5 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle erkek olarak ben oluyorum kadını yönlendirmek kadını daha çok tahrik eder 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Daha yaşamadım bilemem. Ama ben dengeden yanayım diyebilirim. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yani genelde kontrol bende oluyo ama akışına bırakmak karşımdakinin isteklerinide görmek beni mutlu eder 0 0 Yorumla
Nilgünce25 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Dominant olsa da olur ama kontrol da olmalı. Profesyonel bir şekilde. 5 1 Yorumla Yalarimseni61616161 +1 yıl evlimisin Yorumla
batuhannn11 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Domine ederim içine gömülürken saçlarından tutup sertçe pompalarım böylesi çok hoş 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. dominant olmak iyi hoşta karşı tarafta kum torbası olmamali😅 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dominant sahip modundayım iyi yönlendiririm 😍 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. dominantım erkeğe yakışıyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben sertim baskınım. döve döve sert sert basarım acımam inletirim bağırtırım. tasma takar köpek gibi dolaştırırım 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet de bu kisiye göre değişir. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. baya baya dominantım 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kadına yakışmaz dominantlık. 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. yok ya 2 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Patron belli😎 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Deneyince görücez 😃 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. oluruz :) 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aynen öyle tatlım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Dominant kadın seviyorum
Dominantım
Partnerim itaatkar olmalı
Cinsellik içerisinde Yönlendiren domine eden her zaman için ben olmalıyım
ilişkilerde domine eden kişi benim ve aşırı baskınım tersi ile yapamıyorum
Pozisyona göre değişir ama ben biraz kadının olması taraftarıyım sanırım
Ben sekste dominantim ama ben yorulduğumda da Dominantligi partnerim alması gerek. Biraz hünerlerini göstermesi lazım
Evet çok dominantım. Aslında kadın dominant olsun sirtiyorum ama seks yapan kadınlar benim dominant olmamı istiyor
Dominant tek taraflı olur pek iyi olmaz... iki tarafta aktif olmali yerine göre pozisyon a gore
Baya baskınım itaat ettirmeyi çok severim. Sen sever misin peki?
Biraz aşırı dominant olduğum söylenir tam teslimiyet ve itaat isterim
Evettt. Ama kontrol partnerlerin isteğine bağlı olması lazım
Erkek zaten dominant olur da kızda heykel gibi durmasın mümkünse
O şekilde hoş olur ama bazen kadın da panter gibi olup donşne edebilmeli ara sıra.
Kesinlikle erkek olarak ben oluyorum kadını yönlendirmek kadını daha çok tahrik eder
Daha yaşamadım bilemem. Ama ben dengeden yanayım diyebilirim.
yani genelde kontrol bende oluyo ama akışına bırakmak karşımdakinin isteklerinide görmek beni mutlu eder
Dominant olsa da olur ama kontrol da olmalı. Profesyonel bir şekilde.
evlimisin
switch 'im... bu işler karşılıklı
Geçen gün dominant olduğumu öğrendim masa kırıyordum
Domine ederim içine gömülürken saçlarından tutup sertçe pompalarım böylesi çok hoş
dominant olmak iyi hoşta karşı tarafta kum torbası olmamali😅
Dominant sahip modundayım iyi yönlendiririm 😍
dominantım erkeğe yakışıyor
ben sertim baskınım. döve döve sert sert basarım acımam inletirim bağırtırım. tasma takar köpek gibi dolaştırırım
Evet de bu kisiye göre değişir.
Bence de erkek dominant olmalı
baya baya dominantım
Erkek dominant olmalı
Kadına yakışmaz dominantlık.
Erkek dominant olmalı
Kadının olmasın dan yanayım
yok ya
evet kontrol bende olmalı
Evet
gerçekten mi :)
selam senlen sehvetlı domınt olmak sıterım