Göğüslerim çok küçük olduğu için özgüveim yok, bu yüzden açıp sevişemiyorum da. Utanıyorum dokundurtmuyorum. Buradaki küçük göğüs mu büyük göğüs mu anketine baktım erkeklerin hepsi tabiki büyük demiş. Yıllardır özgüven ve mutsuzluk sebebim olan bu durumun ankette de seçilmedigini görünce çok üzüldüm. Estetik olamam ameliyat aşırı zor bir de geçici deforme olacak bir şey. Keşke şırınga ile şişirilebilinseydi bu tip neden ilerlemiyor bu konuda :(( küçük göğüslu biri seksi gelmez mi size
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa bu penis değil ki dokunduğunda hissiyatı az olsun. Takma bence onunda farklı bir güzelliği var. Senle sevişen göğüslerin için değil sen olduğun için birlikte! Sonuçta kimsede süt sağmıyor yani. Bu düşündüğün moralini bozan en son şey olsun. Fiziğine bakımına dikkat et o hiç önemli değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılMeme yapısına bağlı olarak belli egzersizlerle (mucizevi olmayacak) bir oranda büyüme mümkün. Ancak burada daha önemli konu özgüven sorunu. Bu sorunu dikkate almanızı öneririm zira bu sorun genellikle başka sorunların tetikleyicisi olur.
00 Yorumla
+1 yılBen de koca memeli kadınlardan hoşlanmıyorum mesela. Çoğunluk büyük seviyor diye herkes öyle demek değil. Emin ol senin gibisini çekici bulanda var. Elbet bulursun takma bu kadar kafana.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani büyük çabuk sarkar bir de , küçük her zaman dik kalır hâlbuki :(
- +1 yıl
Aynen sarkık meme çok iğrenç duruyo cidden :D Ne güzel kendini şanslı hisset işte boş ver takma kafana :)
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunda utanacak ne var? Senşn memelerin küçük de her erkeğin penisi büyük mü?
Erkeklerin penis boyunu dert etmediği gibi meme ölçüsünü dert etmemeyi öğrenmelisiniz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
57Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Erkekler buyuk seviyor diye neden utaniyorsun ki? Hayatinda bir kadinla konusamamis erkekler geliyor burada buyuk gogus buyuk kalca seviyorum diyor. Takilma onlara.
22 Yorumla- +1 yıl
@cutelaura o dedikleriniz amca dayı atmayın o kadar :)
+1 yılBende de öyle ama umursamıyorum artık
Seven öyle sevsin na alaka
51 Yorumla- +1 yıl
Küçük severim :) boşverin diğerlerinii @mint_yesili
Sorun etmemelisin. Memelerine kucuk diyene hangi mankenin memeleri büyük manken gibi kızım de.
40 YorumlaKanka üzülme. Göğüs sadece bir araçtır. Görseldir. Bak sana şunu söyliyim. 85 beden göğüs aşığıyım. Ama sen bir kadın olarak yatakta iyiiysen partnerin göğüslerini hiç takmaz. Önemli olan yatak performansın. Ve geri kalan hatların
00 YorumlaBu konuda senin zevklerin önemli dış görüntüsünden çok senin aldığın zevk ve karşı tarafa verdiğin zevk önemli çokta abartma damacanaya hallenen insanlar var
10 YorumlaSiz kadınların bence en büyük sorunu bu ozguvensizlik tamam bazı şeylere takilabilirsin. Ama sevişirken karşındakini gözlemle ne kadar istekli davranıyor. İstek fazlaysa senin vücudunun onun hoşuna gidiyor demektir
00 YorumlaGöğüslerin küçük olabilir oradaki açığını popon ve cazibenle kapatıcaksın 🙈 bence küçük göğüsler de çok tatlı olabiliyor 😍
00 YorumlaBüyük göğüsten nefret ederim.
Zayıf, küçük göğüslü, minyon ufak tefek kadınlar harikadır.
00 YorumlaMemelerini büyütemiyeceğine göre kendinle barışıp seveceksin bedenini.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Yok denecek kadar mi yoksa seni mi tatmin etmiyor büyüklüğü 😳
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDert ettiğin şeye bak.. uçları varsa yeter yaa🙄🙄🙄sanki
00 Yorumla Yani bence dert etme. kaç kişiyle sevistin de goguslerine laf ettiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılOff ben kucuklere bayilirim takilma bence kucuk olupta nekadwri
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkeğin de penisi kucuk. Kimisinin göbeği var :) . Hicbisey dört dörtlük olamaz
00 Yorumla
+1 yılKüçük seviyorum ben, limon gibi olucak...
Büyük meme iğrenç geliyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. küçük gögüs gibisi var mı yaaa emdikce emesim gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörmeden bişey diyemem, Link at arada boşluk bırak ya da sondaki kodu paylaş bakıp öyle fikir belirtelim istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Emin ol sevisme de özellikle seks te hiçbir işlevi yok olmasa da olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre fizik çok önemli değil önemli olan karakter Cinsellik tek göğüsle değil uyumu yakalayınca zaten güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyooo ben küçük severim ele avuca gelsin yeter okşarım onları büyürler bakarım de:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörmeden yorum yapmak bana göre saçma. Kime göre küçük? Neye göre küçük?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıltipik türk kızı ne kendini begenir ne erkeği. çok abrtmışsın.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. ben de hep küçük göğüslü kızlar diyorum ama denk gelmiyo bir türlü
00 Yorumlakucuk bıyuk dıye sevmem kucuk olanda cok cok yııdır hep dırı kalır. ben sevıyorum sahsen kucuk memede guzel bence
00 Yorumla
+1 yılTam istediğim gibi göğüsler emin ol harika oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ben küçük meme severim, ağza rahat gireni makbuldür
00 Yorumla Bence bu kadar büyütme zayıfsan küçük göğüste iyidir
00 YorumlaKüçük meme candır çekinme
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl bir düşünce bence gereksiz şeylere takılmamalısın
00 YorumlaErkeklerın ne dusundugu bu kadar onemlı mı?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyen seni küçük göğüslerinle kabul etsin utanacak bişey yok
00 Yorumla
+1 yılBi seçim şansım olsa küçükten yana kullanırım hep
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendini sev doğayı koru
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Büyük göğüs sarkıktır küçük candır 😍🤩
00 YorumlaSaks0 iyiyse sorun olmaz gogus
00 Yorumla
+1 yılKüçük derken ne kadar
00 Yorumla
+1 yılYavrum küçük göğüs daima iyidir
00 Yorumla
+1 yılyok canım hiç önemi bu işlerin geçin bunları...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Bence küçük göğüs daha seksi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar küçük küçük seven eekekler de var
00 Yorumla
+1 yılKimisine küçük göğüs daha iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılüzülme ya kıyamam kız sana <3
00 Yorumla baska yerlerını ıyı kullan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Takılma bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılufak delisi erkek çokk
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGebelik ve doğum büyütüyor diye duymuştum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyütelim onları olmaz mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük göğüsten başka tercih etmem.
00 Yorumla
+1 yılSütyenden hiç çıkarmam öyle bir kızla sevişsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle küçük
01 Yorumla- +1 yıl
benim için tabi benim görüşüm
Kaç beden ki bu kadar sıkıntı ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya
00 Yorumla
+1 yılVerdikten sonra
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Büyüğü makbuldür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılNasılki merak ettim?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük ama ne kadar küçük?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen küçük seviyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUlaş bana
+1 yılSeverim
00 Yorumla
+1 yılKeyfine bak.
00 YorumlaKalça nasıl
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı