Arkadaslarim azaldi ve hepsi herseyi yasiyor diyr uzak duruyorum onlar da Beni disliyor Konular hep erkek ve Bel Alti... Ve beim bakire olmamla dalga geciyorlar ama niye anlamiyorum kotu mu kendimi korumak ve dogru insani beklemek ister 30 ister 40 ila biriyle Berabermi olmam lazim bu modern zamanlar gercekten Bana Göre degil Galiba bunu dusunen gercekten sayisi cok AZ veya yok neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl32 yaşındayım ve bakireyim. Eşimle olmadiktan sonra asla da düşünmüyorum. Kendime olan saygımdan dolayı böyleyim ve henüz bir erkeğin elini bile tutmuş değilim. Yani evlenmeden önce de bu günahı işlemediğim için de mutluyum. Ama evlenecek olursam da nasıl biri karşıma çıkar bilmiyorum. Muhtemelen kendim gibi birini bulamam. O yüzden evlilikten de uzak duruyorum. Anne babam kardeşlerimle huzurlu bir hayatim var. Temiz hissetmek çok hoşuma gidiyor bu arada. Kendimle çok mutluyum.
Ama bunu bir ortamda ınsanların içinde belirtmiyorum. Gerek yok yani. Bunun konusunun açılmasına, insanların bunu bilmesine gerek yok bence. Zaten bu tür konular konuşulan ortamlara asla girmem, bunun sohbetini de asla yapmam.
Şöyle düşün, kadın çok mutsuz evliliğinde, türlü türlü sorunları var. ama gelmiş niye evlenmiyorsun diyor. Yani kendinden olmayanı küçümsemeye çalışıyor Ama içten içe evlendiğine da pişman. Ve senin yerinde olmak isterdi. Bence seninle dalga geçenlerde senin gibi olmak isterdi. Burada okuyoruz, beraber oluyorlar ama beni sevdiğini sanmıştım deyip pişmanlıklarını dile getiriyorlar. Temiz olmanın dalga geçilecek bir yani Yok. Kendinle gurur duymalısın. Zaten dalga geçenlerden de uzak dur. Mutluluklar senin olsun canım 😇😇
23 Yorumla
Soran+1 yılNekadar Güzel bi yazi.. Allahim da sein Icin seni tanimasamda en hayirlisi Versin inshallah. Bu yazin okadar iyi geldi ki Allah razi olsun.😊
Cevap sahibi+1 yılSağol canım . Bahtin şansın iyiliklerle güzelliklerle dolu olsun umarım 😇😇
Soran+1 yılInshallah canım senin icinde bolcaaa🙏
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen doğru olanı yapıyorsun onlar bunu yağınca bir halt oldukalrını sanıyorlar onunla bununla yatığ kalkıyorlar sonra bakıyorlar ki ortada kaldıklarını görüyorlar birilerine kendini kakalamaya çalışıyorlar
00 Yorumla
Boş ver sen doğru olanı yapıyorsun bu şekilde seninle devam etmek isteyen arkadaşlarını devam etti istemeyenler de yol alsın gitsin. Sen doğru yoldasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence iyi bir şey neden dalga geçtiklerini anlamıyorum. ama umarım evlenirsin bir an önce çünkü yaşlanmadan güzelce bir seks hayatın olsun bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBen cok önemsemiyorum..
Cevap sahibi+1 yılo zaman hiç problem değil ama umarım sana değer veren biri çıkar karşına evlenirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
41Cevap
+1 yılİnsan zihnini bazen kendi kendine bir mapushaneye çevirir ve demir parmaklıklar arasini normal hayat sanar. Cinsellik deyince bizim insanlar da bir trigger meydana geliyor nedense. Oysa ki Maslow piramidi bazında en temel yeme ve içme yanında üçüncü ihtiyacımizdir.
Aslında trajik olan şey de, kendini güya eşi için saklayan bir kadın hiç bir zaman cinsellik konusunda neyin kendine iyi gelip gelmediğini, nasıl şeylerden hoşlandığıni bilmemiş olması. Hem de odun gibi yatakta yatması olur çoğunlukla.
01 Yorumla
Soran+1 yılOdun gibi yatakda yatmakmi... Bence bu konuda cok basarilisin neyin kendine iyi gelip gelmedigini fazlasiyla ögrenmisin arkadasa Bi madalye takalim. Yoksa Herkes odun gibi yatakda yaticakmis.
Bazı insanlar cinselliği ihtiyaç gibi düşünürken bazıları da kendini kocasına sevdiğine saklayan insan olarak adar. İki tarafda haklı. Bu seni ezik hapmazz.
10 Yorumla
+1 yılYav kime ne arkadaş. Ben bir kadın tanıyordum 45 yaşına yakındı hala bakireydi düşün ve sekse dair bilgisi sıfırdı
14 Yorumla- +1 yıl
demek ki ya libidon düşük ya da yüksek ama kendini frenlemesini bilmişsin demektir bunun açılımı.
Soran+1 yılIkinci sIk ever dogru
- +1 yıl
en iyisi. Kafan ve vicdanın rahat. Kendi kendini tatmin edebilip, bunla yetinmişsin ne güzel. İlk ilişkini yaşayacağın adam şanslı olacak orası kesin
- +1 yıl
hatta iyi ki gizlisin. Yoksa birçok fan yaratırdın hemen şimdi :D
+1 yılKim demis suç arkadaşim milletin lafına mı bakiyosun atalarimizi bi arastirsana kemikleri sızlıyor ne alaka bakire olmak suç🤦♂️
10 Yorumla
+1 yılKendine yeni arkadaşlar bulman lazım sanırım. Hayattaki en büyük başarilari bu herhalde sürekli o hakkında konuşmak nedir ya
10 Yorumla
+1 yılTakılmayın ben de bu yaşa bakir geldim erkekleri bırakın kadınlar bile dalga geçiyor
10 Yorumla
+1 yılArtık kimse gerçekten bakire olsan da inanmayacak. Çünkü özel hastaneler 3 5bin liraya herkesi bakire yapabiliyorlar. Bakire olması ferekn cinsel organ değil bence düşünceler ve fikirler. Beyin temiz olmadıkça beden temizliği pek makbul değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. etrafındakilere goremi yolunu ciziyorsun cinsellik yaşamadın diye uzaklasiyorlarsa boş ver gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılYok o yuzden cizmedigim icin zaten. Sadece artik bunlar normal olmus ve Ben sanki tas devrinden geldigimi hissetdriyorlar
Soran+1 yılSirf bu nedenden Meran ettim Tek benmiyim Boyle dusunen
+1 yılBakire olmak nedem suç olsun? Bunun yaşla bir ilgisi yok, insanların kendi yasamlarina kendileri şekil verme hakkına sahiptir
00 Yorumla
+1 yılValla ömür boyu bir yaprakla tanışıp onla idare etmek cidden büyük feraset. Hele birde o yaprak cidden solucan kadar çıkarsa yazık oldu bizim kıza 😊
00 YorumlaSenin tercihin tercihine sahip çık ama tercihini sorguluyorsan o başka
02 Yorumla
Soran+1 yılBen etrafimdakilerini sorguluyorum dunyada Tek mutlu Alan se x gibi goruyorlar hayat bundan Mi ibaret olmamali benve.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim rahmetli teyzemde öyleydi 78 yaşında eline erkek eli değmeden gitti
10 Yorumla
+1 yılen iyisini yapiyosun sevip guvenicen birini bulursun inslah kankam
11 Yorumla- +1 yıl
ama yinede sorsabirli olman lazim cunku iayeklerini yapapalak o yasta zor oali mastla idare etmek zor
Çünkü sen de yaparsan onların kaş*rlıkIarı meşrulaşmış olacak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Neden suç ollsunn yaa 😏😏😏
50 sene önce yaşamalıydık bennce de bu çağa ait degiliz00 Yorumla
+1 yılPeki sevişmeye ihtitac duyuyormusun mastürbasyon yapıyosmusun p*rno izliyomusun
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru yoldasın sakın doğru yoldan ayrılma 👌🏻👏🏻
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel bir şey bu. Kendine hakim olman, başkalarını dinlememen güzel. Kimse kimseye de laf edemez yargilayamaz da.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil tabi ki niye öyle olsun. Ayrıca tebrikler ciddi anlamda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah kalbinize göre versin. Çok doğru yoldasınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin nasıl bir çevreniz var arkaşdaş yaa 😅
tabikşde suç değil ama aşk ve sevgisiz büyümek bence büyük eksiklik.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen olması gerekeni yapıyorsun
Bak kızma ama bişi yasasanda ona karışma00 Yorumla
+1 yılKendini mi koruyorsun
psikolojik sorunların mı var kral xD
02 Yorumla
Soran+1 yılYani yapmiyanlar piskolojik sorunu mu var Sana Göre? Belki inanc veya insani prensipleri yokmu sence?
- +1 yıl
Tanımak lazım
+1 yılboş ver sen doğru olanı yapmışsın
20 YorumlaBiran önce seksin tadına bak
03 Yorumla
Soran+1 yılSanki dunyanin sonu gelcek neden bir an önce... hayatda daha önemi seyler var
Soran+1 yılBilmem istesem olurum benimki bir secim neden avutuyumki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonuna kadar hak veriyorum sana
10 YorumlaSana yılın ödülü vermek lazimken boş ver onları
13 Yorumla- +1 yıl
Sen değilsin galiba
- +1 yıl
Bakire değilsin o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeyi bekle sen başkalarının düşüncelerini boş ver
00 YorumlaSöylemezsen kim bilicek ki bunu boş ver.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kendini neyden koruyorsun?
00 Yorumla
+1 yılSen öyle kal boş ver onları.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılYedikleri naneler obur tarafta...
01 Yorumla- +1 yıl
Herkesin harcı degil namuslu olmak
+1 yılTebrik ederim helal olsun gerçekten
00 Yorumla
+1 yıldgogru yapıyorsun merak etme sen :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesvwynı düşünmek zorunda değil tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan cok mutlu olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılBakıresın diye
Cinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. En kralları sensin
10 Yorumla
+1 yılBende 30 yaşındayım inan bu yaş çok sıkıntılı
04 Yorumla
Soran+1 yılOlsun bu yasa kadar bekledik BI 30 sene daha gider BIZ Alistik Boyle ne varki
- +1 yıl
Olayların en çok farkına vardığın yaş olduğu için biraz zor tabi
Soran+1 yılYapcak bisey yok
- +1 yıl
Libidonun esiri oluyoruz artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğilde onlara göre öyle
00 Yorumla
+1 yılYuh nasıl durdun
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz irade biraz nefsine sahip cikarsan inanc... ve kendini deger vermek denir buna
+1 yılDeğilde evlen artık
01 Yorumla
Soran+1 yılKafama uygun biri yok sua.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTurşusunu kur ablağ
00 Yorumla
+1 yılDeğil takma
00 YorumlaEvlen sende
00 Yorumla
+1 yılVucud senin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılDeğill
00 Yorumla Değil ne güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil suç
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Cevap sahibi+1 yılBöyle kal
Tipin nasıl
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında