+1 yılSanırım farkında olmadan fazla değer vermişsin ve kendini bir halt sanmış yok görmek en iyisi
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be ne fazla değeri beni instadan kendisi buldu evlenmek istediğini söyledi hep. O engelle sinirli
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasın sağolsun annen babana noldu
022 Yorumla
Soran+1 yılOnlarla ilgili ona hiçbir şey anlatmamıştım. İlk defa öyle bir cümle kurdum ona bile noldu diye sormadı. Annem babam hayatta evliler aynı evde yaşıyorum ama benim için yoklat
Cevap sahibi+1 yılAnlatmak istermisin?
Soran+1 yılYok kanka o konuyu deşmek istemiyorum💖
Cevap sahibi+1 yılİyimisin peki kankam ne anlatmak istersen dinlerim seni konusalim istersen
Soran+1 yılSağol da bu çocuk neden görüldü attı sana kalırsa?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama sanki bu çocuktan daha fazla başka sıkıntılarin var gibi
Soran+1 yılYani. Bu kurtarabilirdi ama
Cevap sahibi+1 yılNeyi kurtarıyor Allah'ını seversen bu neyini kurtarabilir senin
Soran+1 yılNeden öyle dedin
Cevap sahibi+1 yılBu beni kurtarabiliesi diyorsun simdide guncellemese başka bir şey nasıl oluyor anlamadım
Soran+1 yılE en sonunda sinirlendim işte kanka
Cevap sahibi+1 yılNaptın şimdi unuttunmu bunu kanks
Soran+1 yılHe bi erkek kankam buna 0 takipçili Buse diye hesap açıp g. ğüs fotosu göndermiş hiç de aklıma gelmez erkekler birbirinin dünyasını iyi tanıyor bu da sen ciddimisin güzelmiş bu arada kanka yazmış ve bi tane daha atıp sen de at yazınca böyle olmaz sesli konuşalım yazdı benim kanka cevap vermeyince? ? Soru ileteyim attı 2 kez. Noldu yazdı
Cevap sahibi+1 yılKanka hicbirsey anlamadim ya
Soran+1 yılA. w saf mısın ya. Beni niye uğraştırıyorsun
O gece ben bu soruyu sorduktan sonra bir erkek arkadaşım kız hesabı açtı 0 takipçili resimsiz ve buna istek attı ona rağmen bu yazdı. Ve hesabı açan kişi ona m•me attı, bu da sen ciddi misin ama güzel kanka yazmış sonra benim arkadaş kız kılığında bi m•me daha atmış sen de at yazmış eski flörtüme o da böyle olmaz sesli konuşalım yazmış. Cevap gelmeyince eski flörtüm alt alta 2 kez? Atmış noldu yazmış
Cevap sahibi+1 yılya abazasi 😁😁
Cevap sahibi+1 yılTamam oğlum ne tersliyorsun 😕
Soran+1 yılAbaza ya. Her erkek böyle yapmaz demi
Cevap sahibi+1 yılHer erkek böyle maalesef 2 meme gormesinler doymuş erkek bulmak lazım onlarda başka yönden sıkıntılı sekste her türlü şeyi yapmış erkeği istermisin hayatinda
Soran+1 yılO da her şeyi yaşamış doymuş biriydi. Ne bilim her erkek böyle değildir ya bi Burak özçivit olsa fırsat verir miydi sence bence hayır atan kadını eziklerdi
Cevap sahibi+1 yılBurak Özçivit sana bakmaz ama kanka 😁
Cevap sahibi+1 yılBilemezsin doymuş olup olmadığını ego tatmi yapıyor olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Skandal resmen
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Bunu soracak kadar canım olmamalisin bence ya gerçi annesini babasini yok sayıp elin abazasindsn medet uman insandan ne beklenirdi ki
Soran+1 yılLan sen benim anne babamı bilsen onlara bırak anne babayı insan demezsin. Ne anne babası el ele tutuşmamış kızım bilmiyoruz kaıdn mısın diyen şerefsiz namussuz diyen beni küçüklüğümden beri her gün sebepsiz yere küfrederk büyüten bu sııcakta kız kardeşim haftasonu yurttan geldi diye beni camlarına çarşaf koyduğu camı açılmayan ve evin en sıcak yeri olan salona gönderen orada gece o çarşaftan azıcık camı açtım diye sabah gelip Allah beşanı versin Allah uzun ömür versin diyerek camları kapatan devamlı beddua eden küçük şeylere Allah iki cihanını da karartsın diyen manyak annem var. Babm da küfürbaz. Bbaannem diyor karılı kocalı deli diye.
Soran+1 yılAbicim bir şey yazdın cevap ver merak ediyorum skandal olan ne
- +1 yıl
Bana neden bu kadar carladın anlamış değilim
Soran+1 yılSana değil skandal yazan abiye nedenini soruyorum okuduysan
- +1 yıl
Hayır üstte yazilana bak onun altta yazilana bak ondan bahsediyorum ne dedim ben
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer