Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuğun bakımına yardım et ona ev de yardımcı ol en azından bu konuda bahanesi olmaz annelerinize bırakın arada bi kaç saat birbirinizle vakit geçirmek için ama hala sana olmaz istemiyorum derse aldatılmayı hak ediyor afedersin yani bi adam bu kadar süre doyurmadan bırakılmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılBunları yaptım. Bazen gidip çocuğun yanında yatıyor nasıl takıntı anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbence bi psikolağa götür eşini çocuğunu bu kadar takıntı yapması iyi değil hayatı sadece çocuğu değil yani
Soran+1 yılOna göre normal ben sabırsızmışım filan... Amann bittim zaten ben
Cevap sahibi+1 yılbi adam için kolay değil yani normal bi eşiniz yok kolaylık versin tam tersi evlenince daha istekli olursun loğsalık sonrası bişeyler yaşamak için sizin eşiniz 60 yaşında gibi isteksiz olması çok tuhaf
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir durumda yapılması gereken sağlıklı bir diyalog kurmaktır ama bu sürede bunu başaramadıysanız bu durumda yapmanız gereken en mantıklı şey profesyonel bir destek almak olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum olmuyor. Empati kur çocuk var diyor onunla ilgileniyorum yoruluyorum diyor :(
- +1 yıl
O zaman profesyonel bir destek almanızı öneririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAa neden böyle ben hamileyim ve Şu an ekstra libidom yüksek bıraksalar 7/24 istiyorum mastürbasyon yapiyorum doğuma 1 ay kala yapmamam gerekiyormuş bir de doğumdan sonra 1 ay ben 2 ay nasil dayancam diye düşünüyorum millet yapmiyor ya
17 Yorumla
Soran+1 yılSen ciddi misin hamileyken o kadar istekli olmak? Bir de mastürbasyon yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvet zaten normalde de istekliydim ama bu hamilelik döneminde daha zor geciriyorum
Soran+1 yılDaha zor derken? eşin gürbette mi?
Cevap sahibi+1 yılSayılır
Soran+1 yılHmmm. Senin halin değişikmiş vallah.
Cevap sahibi+1 yılEvet cok zor
Soran+1 yılEşin gelsin yanına o zaman bu halini biliyorsa
Yani aldatma da , 2 sene seks yapmamak nedir ya? ya da neden vermiyor acaba bi gıcıklık mı var aranızda farkında olmadığın
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ne yapacağım
- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılKarının psikolojisi bozulmuş olabilir. Malum çocuk doğurmuş
03 Yorumla- +1 yıl
Karın güzelse boşanma
Soran+1 yılGüzelliğini ne yapacam seks yok?
- +1 yıl
Belki başkası vardır
+1 yılAldatsan daha mı iyi?
En büyük karaktersizlik aldatmadır ve bahanesi olamaz.00 Yorumla
+1 yılNe alaka be seks evlilige en uzak şeydir. Madem seks istiyordun neden evlendin sacma sapan konuşma.
010 Yorumla- +1 yıl
@limos__ oyle sanardin ama aslinda en uzak seydir. Daha se anlamazsin bunu ileride evlenince anlarsin
- +1 yıl
@limos__ evet ve onun icin de seks bekarken yasanmali doya doya. Evlilikte seks masaldir avuntudur.
- +1 yıl
@limos__ kesmeyecekdin de kendin de goreceksin brkarken yasadiklarinin yaninda hic kalacak evlilik seksi. Tatsiz tuzsuz heyecansız
- +1 yıl
@limos__ fark etmez brlki kadin zerre zevk almiyor bu heriften belki tiksiniyor ama cocuk var diye boşanamıyor. Bu ülkede milyonlarca insan var böyle. Kaderlerine razi oluo evliliklerine devam ediyorlar
- +1 yıl
@limos__ mutsuz zaten. Söyle bir dışarı cik da insanlari izle bakalim kac tane yüzü gulen insan goreceksin etrafta
+1 yılBiraz uzun bir süre degik mi
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz değil çok uzun bir süre. Kafayı yiyecem resmen.
+1 yılOturup konuşman gerek bu konuyu
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştuk ama anlamıyor
Olur mu öyle şet
01 Yorumla
Soran+1 yılOluyor baya
Gizli Üye(30-35)+1 yılO bulmuş birini bence
00 Yorumlazor.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇekilmez!
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri