Ailelerimizin haberi yok 3 gunlugune arkadaslarla gidicez dedik, ilk kez bu kadar uzun bas basa kalacagiz, cok birsey yasamadik ama o arkadan illaki istiyor. Bakariz evlenince falan dedim ama cocuk gibi biraz da tutturuyor.
Yapan arkadaslardan tavsiye istiyorum, en azindan denedik olmadi derim diye dusunuyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
madem nişanlısınız gereksiz beklesin biraz , onu rahatlatmanın farklı yollarını deneyebilirsin
yapma çok ısrarcı oluyorsa cinsellik için senle birlikte oluyordur bence tabi.
Anal zevklidir yöntemiyle yapılırsa mesaj at bilgi vereyim
kötü hastalıklara sebebiyet verir yapmaman en iyisii
yapma bu kadar beklemişsin namusunla evlen evlenince herşeyi daha rahat yaparsınız
Bende oyle diyorum nasilsa benimsin diyor cok baski altindayim yani
Hem benim bunu yapasim yok, deneyip olmadi bak demek istiyorum
Sen denedin mi var mi fikrin?
Yapmadım yapmam haram çünkü arkadan münasebet bazı konularda kendi sözünü geçirmen lazım hayırsa hayır olmalı senden o yüzü bulursa her istediğini yaptırmaya çalışır bigün gelip grup yapalım diye baskı kursa ondada böyle teredüt yaşayıcakmısın
Bunun imasi bile bosanmayla sonuclanir, bazi seyler vardir sakasi bile olmaz bu dedigin de oyle birsey.
Sonucta hicbirsey yasamadan da olmuyor yani zaten duzgun birini bulmak imkansiza yakin artik, hal boyleyken bir de israr edince deneyelim dedim kendi kendime, onun haberi yok, evlenince bakariz dedim diye biliyor. Ama eminim yine isteyecektir gidince.
Cok da birsey yasamiyoruz aslinda, daha da detaya giremiyorum burada acik acik
beni yanlış anlama bi adam bi kadını namusu olarak görüyorsa bunu evlenmeden dile getirmez bu kadar erkek sana olumsuz şey söylüyorsa bi bildikleri var derim bişeyler yaşanmadan olmuyor demende çok tuhaf seni seven adam allah katında eşin olmadan dokunamaz ya bence haram çünkü ateş barut gibi yan yana gelince patlar sizinde o misal
arkadan zararlı zaten seni seviyorsa bekler tamam der yapmaz
O kadar bunaldim ki hep birseyler istiyor durmuyor, sevdigini biliyorum ama bekleyemez bu eminim artik
Bende bunaldim yani
Tecruben var mi peki senin?
diyen oldu ama tepki verdm her seferinde bekleyemiyorsa basar nikahı hemen uzatmaz nişanı
Cok haklisin da iste ben biraz yumusak yuzluyum sanirim sen gibi degilim, zaten ne geliyorsa basima bundan geliyor.
Baska fikrin var mı peki olmaz desem de biseyler yapmam lazim yani yanyana kalacagiz
ya da soruyu begen istersen burada yazamassan
tamam beğeneyim soruyu
Ilk bas arka der sonra hadi onunde tadina bakalım der sonra da senden alacagimi aldim tadin kalmadi der bırakır gider
Ne sandıydın adam tatile gidip de yapmadan mı dönecek?
Arkandan diye seni altına alacak bak kardeşim. a boşalmadan asla bırakmaz
Bak kayganlastirici al iyice sür canının yanmasına hazır ol
Düğün ne zaman az daha bekl sin
Baharda nasipse daha cok var :(
Bekleyemez bu
Arkadan yani analdan mi
Yok kulaktan
Önden ver
Sen istiyormusun asıl soru bu
Yani deneyebilirim diye dusunuyorum
Riskli bir yöntem, detaylı bir şekilde öğrenip buna karar ver
Çok yavaş ve dikkatli olmalı