+1 yılHerkesi kırıp geçer istediğine ulaşmak için yalanmış , yasakmış, kötüymüş yanlışmış dinlemeden elde etmek için meşru veya gayri meşru her yolu deneyecek kadar insanı peşinde sürükler. İhtiyaç değil sadece hazdır hazzın kölesi olup kendine zincir vurur ruhun işkencesi haline gelir. Güçlü bir irade ve sabretmek gerekli kontrolü için kolay bir şey değildir ama getireceği sonuçları düşününce daha kolaydır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel isteğin davranışlara ve sözlere yansıma şeklidir. Her şeyin bir kontrolü vardır. Bu bir istektir.. Sen nasıl istiyorsan, bir başkası da ister. O isteğini nasıl erteliyor bir şekilde üstünü kapatıyorsa, sende yapabilirsin. Örneklendirme veriyorum..
Bir kadını çok istiyorum onu hiç tanımadan onunla birlikte olmak istediğimi söylüyorum. Bu benim isteğimin sözlerime ve davranışlarıma yansıyan yüzüdür. Diğer açıdan bakacak olursam ahlak çerçevemin sınırına çıkan bir söylem olur. Yani bir şeyi çok istemekten daha çok nerde nasıl isteyeceğindir.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🍀
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Şehvetten kurtulmak için en güzel yol evlenmektir. Eğer evlilik mümkün değilse spor Yapma Elişi Yapma ya da Kafanı Yoracak Başka İşlerle Uğraşman Gerekiyor ve boş vakitlerini doldurman bu eylemle savaşman gerekiyor. Böylece Bu Şehvetten Kurturabilirsin..
10 Yorumla
+1 yılÇünkü sağlıklı bir erkeksin bu yüzden şehvet duyman o kadar normal ki... Bu duygudan kurtulmak istemen yersiz bana göre. Bir başkasını rahatsız edecek şekilde davranmadığın sürece sorun yok
Şehvet; karşı cinse duyulan arzudur
14 Yorumla
Soran+1 yılBenzin var ama arabam yok onun gibi Bi durum sjsjsj
- +1 yıl
Soğuk su dök 😂
Soran+1 yıl🙄🙄🙄 Böyle bakar sjsjsjsjs
- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılOldukça normal her insanın isteği var biraz kurtulmamız gereken bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılInsanoğlu tüm duygularını kontrol edebilecek kadar güçlüdür. Sadece bazıları nefsine yenik düşer. Hatta çoğu.
10 YorumlaBiriyle yaşadığım konuşma sonucu hissetmiyorum artık sende deneyebilirsin.
10 YorumlaCinsel dürtüye duyulan iştahtır.
Seks hayatının olmaması, kurtulamıyor olmanın tek nedenidir.
00 Yorumla
+1 yılAbi fişek gibi adamsın kurtulma zaten Şahan’ın da dediği gibi tatak tatak tatak devam 🫢😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanin fitratimda var. Kurtulmanim yeli nefsinin isteklerine uymamak
00 Yorumla
+1 yılŞehvet bir girdi mi ruhuna, ölene dek bırakmaz peşini.
Not; ölen burada insan olmuyor.00 Yorumla
+1 yılBu insanın yaradılışında olan bir şey bizim icadımız değil
O yüzden suçluluk duygusuna kapılmaya gerek yok
İrade sahibi olmak insanı güçlü yapacağı için fayda sağlayabilir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirine karşı varsa özellikle kontrol edilemez diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanmam kontrol edilmez bence
20 Yorumlalibido sayesinde birisine duyulan istek
00 Yorumla
+1 yılİşin gücün bu olunca normaldir
00 Yorumlaİstektir istemediğin zaman kurtulursun.
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar