Sevgilisiyle seks yapmaktan kaçan erkeğin gizli gay olma olasılığı yüzde kaçtır?

23 Ağustos 2022
Sevgilisiyle seks yapmaktan kaçan erkeğin gizli gay olma olasılığı yüzde kaçtır?

23 Ağustos 2022
Gizli gay olabilir belki ama şu devirde sevdiğine dokunmaya kıyamayan erkekleri unuttuk gitti iyice. Gözünün içine bakmaya çekinen, tokalaşırken bile elleri titreyen erkekler hala var. Herkes "orada akşam burada sabah" modunda değil yani, 100 kişiden biridir ama var hala...
Rahat en az yüzde 25 i var..
Gerisi libido düşüklüğü, inancsal gerekçeler, boyut ve performanstan dolayı ozguvensizlik, evlenmeden yapmak istememe durumi, örf, adet.. vs
Ricalar
bizim köyde bunlara süzme mal derler. azdır sayıları ama vardır .
sevgili kişiside taksın straponu , takılsınlar işte.
https://www.youtube.com/embed/Pm9QSaiHrUEBelki zinaya bulaşmak istemiyordur
Tabii buda olabilir.
Evet oda mümkün tabii
Cevap
33Cevap
Bence başka kadınla aldatıyor olma ihtimali çok daha yüksek
Gizlice başkasıyla seks yapıyor olma olasılığı çok daha yüksek
O durumda gay olduğunu düşünmek aklıma bile gelmez herhalde
Hadi verin cevabı beyler 🤣🤣🤣🤣
Alemsin yaaa🤣🤣
Her cinsel ilişkiden kacan erkek ila gay degildir aksine eş cinsel kişiler karşı cinsle samimi olmaz ga jtangaçtır ya da jtanıcak bir kusuru ya da deneyimsiz dezil olma başaramama heycandan kalkmama gibi olaylafı vardır
Neden erkek üzerinden bu soru? kadınlar kaçmıyor mu?
Yarında kadın için sorarım.
Yani gizli gay olma ihtimalinden Öte cinsel olarak yetersiz olabileceğini daha çok ihtimal veriyorum
Peki çevre baskısı olabilir mi? Hani gay değilim izlenimi verip rahat takılmak için.
Evet.
Tek sebep gay olması değildir bence. Farklı sebepler olabilir. Ama sevgili ile seks yapmaması ilginç tabiki
Herkes sevgilisiyle yapmayabilir, prensip meselesi çünkü. Bunu ona sormak lazım. Ama eşiyle de yapmıyorsa %99 ..
Bunun gaylikla degilde bence asalik kompleksiyle alakasi var. Seyi kucuktur ya da performansi kotudur.
İslam dine inandığı için olabilir, seks günah zina filanmış da ama halbuki öyle bir yok dinlerin hepsi yalan masal
Sevgilisi diye seks yapmak zorunda değil ki. Belki de sadece evli olduğu kişiyle yapmak istiyordur
Zaten bana göre olması gereken de bu...
Zinadan kaçıyorum gaylıkla ne alakası var haram nedir bilmiyorsunuz galiba
Özgüvensiz insanları sevmem kadın erkek farketmez
bir kızla sevgiliyse gay olma olasılığı hiç yok biseksuel dersen belki
Yarı yarıya bir ihtimal olmakla beraber kadınsı feminen davranışları fazlaysa bu ihtimal de fazladır
Şöyle ki özgüvensiz veya daha önce ilişkiye girmemiş olma ihtimali de var. Eğer gizli gay olsa bir kızla çıkmazdı diye düşünüyorum yani olasılık biraz düşük bence
Belki fiziki ya da psikolojik bir sağlık sorunuda olabilir🤔
Adamın belki bi derdi var gay damgası yapıştırmam hemen. Gayse benle ne işi olur hem
bence %100 dür çünki bi erkek seks teklifini asla reddetmez
Belki seni doyuramayip seni kaybetmekten korkuyordur
🤣 Gay sa neden sevgili yapsın ki?
Kitabın ortasından konuştun valla
Çevre baskısından kurtulmak için olabilir mi? Sevgilim var göstermelik ama kendi ilişkisine devam eder gay olarak.
Ya gaydir ya da istemiyordur huylannistir
Gay olsa bana niye bakısın ki.
Çevresine gay olmadığını göstermek için, yNi normalim havası verip gizliden gay ilişkilerine devam ediyor olamaz mı? Ki böyleleri çok fazla...
Olabilir ama bunu belli ederler, bu yüzde yüz ben onunla bunu baştan konuşurum cinsel ilişkilerini bende lezbiyenim bende bakmam o yüzden işim olmaz erkeklerle.
Ama düşündümde morali kötü olabilir ondan yapmak istemiyorum diyebilir , eski sevgilisini hatırlıyordur ya da yoksada seni aldatabiliyodur birçok sebebi var hemen gay diyemeyeceğim.
Olabilir tabii ki..
Öyle olsa niye sevgili edinsim ki bu mall
Çevreye karşı olamaz mı?
Diyorsun 🤔
ekonomık sorunlar ınsanların şeyini de etkılıyo ARTIK
Utangaç birimi
99. Bir ihtimal de si*meye kıyamıyordur.
Olabiliri sekste kacinilirmi
Benimle sevismiyorsa kesinlikle gay dir 😁
Yani ona sormak lazım, neden istemiyormuş.
Belki dindardır evlenmeden zina olur diye ondan kaçıyordur gunah diye
Ben mesela kaçtım ama gayda değilim 😅
Kaç yaşında kaçtın
Daha yeni yaşında
Neden
O kızın ahını almamak için ya da kendimi bu yaşa kadar temiz tuttum evlenene kadar temiz tutmak icin
Yazık kiza
Niçin
Yapsak suç , yapmasak suç.
Öyle bir olasılık yok
Kuş ölmüş baby 🤷♀️
Sevgilinizde böyle bir durum mu var?
Soru benimle alakalı değil.
Mal ya da gaydir
Sıfır
Yok daha memeler
% 18.6...
Yüzde %80
Senin ki öyle mi
Yok beni. li 24 yıldır makine
Benim kadar olamaz
Kıyaslama yapmıyoruz, hele 50 yaşına gel o zaman konuşursun. Neyse görüş için thanks...
20 sene sonra gel görüşelim
Ben mezarda olurum sana kolay gelsin.
olmazsın
Yuzde 100
Bence %100
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?