Cinsel Yaşam Şu an bi istek geldi ne yapsam? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Bir tuhaf oldum Şu an bi istek geldi ne yapsam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Mhmtkrds63 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Böyle durumlarda imkan varsa soguk suyla ya da ılık suyla duş alin ya da elinizi yuzünüzü yikayin abdest alın aklinizdan atacak bisi yapın geceleri geç uyumayin erken uyumaya bakın 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Git bul kendine bir av. Abaza olsun. Uğraşın birbirinizle. 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu saatte fosur fosur uyur insanlar ya erken mi yattın da uyanıksın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cinsel içerikli kitap ya da hikaye okuyarak mastürbasyon yap. 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapma yapma , günah bana yazılsın istemiyorum Yorumla
Efekentli__09 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl p*rno izleyip mastürbasyon yap inan çok iyi geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yavasca atsana elini oraya komutlarımı dinle.. lan geneldeymişiz bende azgınlıkdan yani şimdi :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilin varsa yanınagit. Yoksa sexting yap ya da prno izle. Rahatla 0 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Ne geldi kız şöyle bakem 5 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Farklı çılgın fantezilerden hoslanrmsn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl mesela Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Dibinin dibine kadar fakat birebir istersen konuşalım Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. nasıl bir istek 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sabahları saha fena aslında insan 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Sen bisi yapma ben sana yaparim 0 0 Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birisi beni mi çağırdı 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biriyle konuş geçer 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Hep de bu saatler 0 0 Yorumla
SeNDeYaLaNSıNN Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 39% +1 yıl Çok basit kizana gelmişsin sen git taşlara sürt 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben de aynı, yapıcam birazdan sonra uyıycam 0 1 Yorumla Teacherisback +1 yıl Tek kadın yorumu ne diye merak etmiştim meüer sende aynı kaderi paylaşanlardanmışsın :D :) Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. seks yap 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Dusa gir 0 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Çok kolay 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kendini tatmin et. 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gene ne istiyon ya 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İstekler bekletilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Böyle durumlarda imkan varsa soguk suyla ya da ılık suyla duş alin ya da elinizi yuzünüzü yikayin abdest alın aklinizdan atacak bisi yapın geceleri geç uyumayin erken uyumaya bakın
Git bul kendine bir av. Abaza olsun. Uğraşın birbirinizle.
Bu saatte fosur fosur uyur insanlar ya erken mi yattın da uyanıksın.
Cinsel içerikli kitap ya da hikaye okuyarak mastürbasyon yap.
Yapma yapma , günah bana yazılsın istemiyorum
p*rno izleyip mastürbasyon yap inan çok iyi geliyor
yavasca atsana elini oraya komutlarımı dinle.. lan geneldeymişiz bende azgınlıkdan yani şimdi :D
Sevgilin varsa yanınagit.
Yoksa sexting yap ya da prno izle. Rahatla
Ne geldi kız şöyle bakem
Soruya geç kaldım.
aldın mı duşunu?
Farklı çılgın fantezilerden hoslanrmsn
Nasıl mesela
Dibinin dibine kadar fakat birebir istersen konuşalım
nasıl bir istek
Ne yaparsan yap aşk ile yap 😁
Sabahları saha fena aslında insan
Ben seni rahatlatırım
Koş kocana napcan başka.
Sen bisi yapma ben sana yaparim
Tokatla uslu dursun
Kesin gelmiştir sazan avlıyosun
Birisi beni mi çağırdı
Sayısal loto gibi oldu mdlfksmdms
Gelir simdi bisuru sinek
Biriyle konuş geçer
Hep de bu saatler
Çok basit kizana gelmişsin sen git taşlara sürt
Sıcakta çekilmiyor bana bulaşma lütfen
Bul birini yap
Duşa gir rahatla bence
Aç p. rno izle keyfine bak.
Ben de aynı, yapıcam birazdan sonra uyıycam
Tek kadın yorumu ne diye merak etmiştim meüer sende aynı kaderi paylaşanlardanmışsın :D :)
İnanmayın sizi azdırıp kendi egosunu tatmin ediyor
sen napacağını iyi bilirsin :)
Yokmu eslik edebilecek guvendigin birisi
istekle tuhaf olduysan mesajla telef olursun
Yakınındaki kullana bileceğin şeyi kullan
Ben varım her daim
soğuk duşa gir
seks yap
Soguk dus 😄
Dusa gir
Ben burdayım 😅
Konuş bence