Uzun ilişki atlattım ve bakire de değilim. Hayata bi kere geliyorsun yaşamına bak. "Gençlik ve bu vücut bir daha gelmeyecek" dediler. Düşününce yıllarımı verdim ne oldu? Ben tek kişiyle oldum ve bunu diyenler evli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılya boş ver onlara kulak verme sen demek onlar kendini kullandırmaktan keyif alıyorlar sende onlar gibi olma bari yaptıkları sanki iyi bir şeymiş gibi hep pis pis mikrop biliyor musun ne kadar da korunsan koru hastalık yani bunu düşünmen bile iğrendirir insanı 1 kişi olsun helali temiz olsun derim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim daha önce bu konuyu çok yazdım sanırım genç bir bayansın tahminimce bayan erkek fark etmeksizin her çiçekten bal alınmaz özellikle bayanlar İçin sorun teşkil eder nasıl abi ya dersen bir çok erkekle olursan bu erkekler ordusu yarın bir gün başına bela olur ben bunu yaşadım yapamadım onunla bayanlar genelde eski olduğu adamlar tarafından aranıyor hiç istemese bile kimi dostça arıyor kimi art niyetli arıyor mesaj atıyor sosyal medyada olur olmadık yazıyor eskiye ithafen mesaj lar üstelik sen hiç istemesen bile evli olsan bile abi ben hepsini engellerim silerim deme onlar bir şekil ulaşıyor sana o yüzden her çiçekten bal alınmaz heeee bak ben ahlak bekçisi bir insan değilim tabiki hayatına başkası başkaları girecek ama rast gele tanımadan onun nasıl bir insan olduğunu anlamadan kimse ile olma balda alma beraber olacaksan biraz tanı yarın bir gün yeni bir aşka yelken açarsın belki çok iyi bir insan olur ve evlenirsin tabi evlilik düşünürsen işte bu adam seni severse bakire olup olmadığına takılmaz ama eskilerinden bal aldıkların arar sorarsa büyük sorun olur erkeler eskiyi takmayabilir ama en ufak birinden bir mesaj gelse veya biri arasa büyük sorun yaratır bunu yaşadım ben resmen kendisinden soğudum kısaca her erkekten bal alınmaz sen arkadaşlarının dediğini pek dinlenme bence onlar ne yaparsa yapsın sen kendine bak tabiki en iyisini sen bilirsin senin hayatına müdahale etmek benim haddime değil yazdığın İçin yazdım sadece yazmamın esas nedeni şu yazdımya yaşadım diye inanki birinden bir mesaj geldiğinde bu 5. Beraber olduğum adam demek zor iş sanırım bir bayan İçin ülkemiz şartlarında 5 kişi ile oldu 7 kişi ile oldu demek zor bir iş heee bunu gizlemekte zor bu zamanda gizlerim ben deme bir şekil çıkıyor ortaya sonra ve ortam berbat oluyor sonra demedi deme bak teknoloji ilerledi şimdi kısaca adamlar ordusu olursa hayatında ilerde sorun yalarsın heleki evlilikte daha beter sevgilin olsa yine zor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendi bildiğine bak onlara kulak verme derim yani yaşamak isteyebilirsin ben de aklımdan geçiririm ama yine de bence kafa dinle derim gençsin kanka kim ne derse desin. Seni kendinden daha iyi tanıyan da yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
42Cevap
çiçekten bal alınmaz ufaklik iki once dogru öğrenmelisin nektar ve polen alırlar arılar çiçeklerden
13 Yorumla
Soran+1 yılEig 😂
Onu diyenler ruhunu satmış. Bir kere geliyorsun her şey mübah demek de nedir. Bu nasıl bir aymazlık. Böyle diyenlerden her şey ama her şey beklenir. Zaten bir kere geliyorsun inanmadığın için de yok olup gideceksin ne kalacak? Neyin tribi lan bu.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. apla her çiçekten bal al tabi de çok ince bi sınır var bea... yani kadınlar biraz daha kırılgan ve ikili ilişkilerde sınırları belirleyen hep akıllı kadınlar olmuştur... kadının cinsel açlığı olmaz ki kadını duygusal açlığı olur. yanılıyormuyum?
00 YorumlaEvli insanlar her zaman hayatın tadına bak der: çünkü evlilik ülkemizde çok vasat bir durum. Çoğu insan evliliğin monotonlupundan müzdarip. Haliyle keyif al diyorlar. Karar senin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel olarak bunu diyorsan evet katiliyorum oyle onune gelenle degil tabiki ama sana o zevki verebilecek kisiyle kesinlikle derim :)
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyle bu sitenin bana tek faydası evlilikten vazgeçtim artık 😂 ve her çiçekten bal almaya çalışıyorum
10 Yorumla Haklılar ama çok da abartma hastalık falan kaparsın😂😂
20 Yorumla
+1 yıldogru demıs canım farklılık her zaman zevklıdır
20 YorumlaSağlam bir karekterin yoksa duygusalsan sakın yapma, psikolojik olarak çökersin.
04 Yorumla
Soran+1 yılDuygusalım evet
Soran+1 yılDuygusal boşluktayım. En azından düzelir keyfime bakarım diye düşünmedim değil. Bir kere çok sevdim ve sevildim sandım. İlişki uzun sürdü ama yalnızım bi seneyi geçkindir. İçimde büyük boşluk var. İnanmıyorum artık svgiye
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılFaturası çok ciddi olabilir. Tavsiye etmem. Her zaman tek eşlilik daha sağlıklı ve güzeldir.
00 Yorumla Çok eşlilik iyi kadınlar için iyi bir şeydir. Detaylarını anlatırım.
00 Yorumla
+1 yılBal aldığın yerlere dikkat et hayatını canını almasınlar da…
00 YorumlaGüzel demişlerdi her çicektende bal alınmaz, kaliteli çiçekleri tercih et
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar kudurmuş bize de değerlendirmek düşer😅
00 YorumlaDogru diyolar bakirede degilsin neyi düşüyon içinde kalana kadar doya doya yaşamalısın
00 Yorumla
+1 yılNiye sen arımısın?
12 Yorumla
Soran+1 yılEig 😂
- +1 yıl
Seç bakalim😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu diyen evliler yatakta mutlu değil büyük muz istiyorlar 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın öyle diyenlerin tuzağına düşme onlarn tek dertleri zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes dengiyle evleniyor, onların kocaları da onlar gibidir.
00 Yorumlafarklılık guzeldır ama sonra doyumsuz olursun
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç bu önemli cevabımı ona göre vericem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİğneni çıkardıysan sıraya geçiçem 😀
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılVer gitsin şey pardon yaşa gitsin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar da yanına Beraber Grup yapın
00 Yorumla Haklısın hocam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsenin kararın
00 Yorumla O işler öyle olmuyor bee
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldelibal olmasın arada dikkat et :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru demiş kim dediyse
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın bir hayat çizgisi olmalı bence
00 Yorumla aslında kötü bir söylem ve öneri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yıldaha tek çiçekten bal almadım
00 Yorumla Hahahahahaha Folloş olma dıkkat et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatını yaşa gez, eğlen, seviş.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. bacım çıkar adın o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet haklılar
01 Yorumla- +1 yıl
1 kişiyle 100 kez yapmak , 100 kişiyle 1 kez yapmaktan iyidir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni fikirdeyim evliyim
00 Yorumla
+1 yılYani dikkat et hastalık kapma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılhaklılar tabii ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlabilrirsen al 😉
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılGençliğini kullanmalısın :)
00 Yorumla
+1 yılHaklılar
00 Yorumla
+1 yılFb yap tek gecelik takıl vs demişler
00 Yorumlaİğrençler
00 Yorumla
+1 yılMantıklı, 5 kg bal 100 tl bende😂
00 Yorumla
+1 yılhangi şehir :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHaklılar tabiki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillete bakma nasıl istersen öyle yaşa
00 YorumlaAl canım al
00 YorumlaBence yapma
10 Yorumla
+1 yılEvet taktik veritmm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi