- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılKendini üzme 🌼
Ben küçük seviyorum mesela büyük de hoş yani doğal olan her göğüs güzel..
Ama ben küçük daha fazla tahrik olurum.
İlgimi çeker sen öyle düşündüğünden o öyle geliyor sana alakası yok02 Yorumla
Soran+1 yılAşağıda da yorum yaptım benim de büyük göğüs hoşuma gidiyor daha kadınsı gibi duruyor ama tercih meselesi sanırım
- +1 yıl
Kesinlikle öyle takılma o yüzden emilicek her göğüs güzeldir 😅
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin arzun isteklerin amaçların düşünce yapın bile cinselliği çağrıştırabilir (mesela dominsnt seven adam zeki kıza azar) sadece göğüs büyüklüğü faktör değil zaten istedipi kadar büyük olsun arzusuz kadınla asla zevk alamazsın
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınnn çok teşekkürler daha iyi hissettim
Soran+1 yılGuncelledigim soruya da bakabilir misin
Soran+1 yılM.. st yaparken erkek arkadaşımi başka kızlarla hayal etmem normal mi ve p... o izlerken kızlara daha çok odaklanmam
Soran+1 yılCok soru sorup rahatsız ediyorum ama çok takıntı yaptığım için son olarak şunu da sana danışmak istiyorum bu konuda sanırım erkek arkadaşım biraz özgüvenimi yıktı ya neyse anlatıyorum ama ben de daraltmistim onu hani dekolteli Bir kız egilse falan erkeklerin testo ota boka tavan gibi geliyor zaten ( benim için yani ) dedim hani nolur falan o da işte sevgilin yoksa bir iç gecirme vs olabilir dedi işte bu yüzden sokakta geçtiğimizde dekolteli kızları kıskanıyorum benim kıyafetlerime karisiyo
Soran+1 yılTabi ona güveniyorum ama yine de işte böyle kıskançlıktan ötürü şey hissiyatı bir dekolteli buyuk göğüslü kadın geçse cinsellik arzusu uyanacak mi vs gibisinden düşünüyorum kafayı yedim kdksks
- +1 yıl
Fkfkfkf sorun etme istediğini sorabilirsiniz boğmuyorsun beni
Hmm şöyle ki bak her zaman etkilenebilir sevgilisi olan da etkilenebilşr olmayan da asıl önemli olan şey sana olan ilgisini ASLA kaybetmemesi senin gibi güzeller olabilir onlara bakabilir ama asla sana sahip olduğunu unutmamalı ve seni asla o kızlardan daha aşağıda görmemeli onun dışında kız zaten çocuk prno falan izleyince de kıskanman lazım ama gidip sana farklı davranmıyor o sadece cinsel merak ya da arzu, demek istediğim her ksrıya göz kayabilir ama sana olan ilgisi asla azalmamalı
Soran+1 yılAnladiiim yani anlık güzel yakışıklı insanlara bakmamız sorun değil gelip geçici merak duygusu onun haricinde bana olan davranışı aynıysa problem etmemeliyimmm seninle konuşmak çok iyi geldi çok teşekkür ederim
Soran+1 yıl❤️❤️❤️❤️🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Onlar yaşlanınca göüsleri göbeklerine inecek neyine özeniyon seninkiler can can hem ilersi. için hemde şimdi için
03 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim rahatladım sanırım bu cinsel yaşamda olan bir durum her ne kadar sevgilini çok sevsen de o anlık zevkle
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılkendini çok kıyaslarsan hep mutsuz olursun bence kendinde olanlara şükret ileride operasyonda yaptırabilirsin.
00 Yorumla Küçük göğüsü sevmeyen kendine göz zevkim var demesin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir cjxjddj
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla kıskanma gayet iyiyim güzelim de keşke benimkiler de büyük olsa şaka değil ama kendine gel kendini sevmeyle başla
Seni seven sen oldiğun için sevecek03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ❤️
Cevap sahibi+1 yılNe demek kanka brn degerliyim de hep çünkü öylesin 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılSorudaki senmişsin kanka az önceki. Ben de sırrımı veriyim ben de biseksüelim
Bu arada o güncellemede dediğin sürekli mi oluyor yoksa arada bir mi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıllimon memeliler seri üzgün !
:(
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbak keyfine takma küçük daha güzel benim favorim mesela büyük sevmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazı erkekler küçük seviyor neden öyle anlamış değilim ben kız olarak bile p**rno izlediğimde büyük göğüslü kızları izlemeyi daha çok seviyorum
- +1 yıl
p*rno çoğu slikon doğal olan en güzeli şimdi görmek isteyen çok çıkar
+1 yıl75 85 arası güzel ama daha fazlası abartı gereksiz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka bi de ben atayım baksana derecesine bende memnun değilim 😂
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCiddi demiştim sana yalan değil samimiyim.
Soran+1 yılMerhaba. Yanlış anladım o zaman kusura bakma uygulamayı pek bilmiyorum nereden atabilirsin
Soran+1 yılEvet yazarim
Bence böyle düşünmeyın
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏻
+1 yılsen daha kıymetlisin bir bilsen
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım ortadan biraz küçük diye yorum yapmıştı moralim bozulmuştu
- +1 yıl
kucuk olması daha guzeldir sarkmaz diri ve diktir kıymetlisin..
+1 yılboş ver olanla idare et sevmeyi igren gerisi boş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence nasıl durduğu önemli ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyivee göster de bilelim ya böyle karşıdan yorum yapılmaz
00 Yorumla
+1 yılkıskanılacak çok bi olayı da yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzel doal zevkli küçük
00 Yorumla
+1 yılBüyütmek cok basitki kıskanma
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ki
- +1 yıl
Basitttt
- +1 yıl
Bunlar basit ya
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026