Geçmişte cinsel yönden çok fazla kullanıldım ilk buluşmada beni öpüp kullanmak isteyen ve manipüle eden insanlar girdi hayatıma orta okuldayken benden 4 yaş büyük birisi tarafından taciz edildim tehdit edildim sonrasında kendimi sürekli ilişkilerden sakındım cinsel bir şeyler yaşamadığım için terk edildim şu an bir aylık sevgilim var beni arzuluyor farkındayım ama buluştuğum ilk gün yavaş yavaş güvendikçe bir şeyler yaşayacağımı belirttim saygı duyarım dedi yanında olurum dedi hatta ağlaya ağlaya anlattım beni sevdiğini düşünüyorum ama bu gün öpüşmenin elleşmenin artık doğal şeyler olduğunu her ilişkide olan şeyler olduğunu söyledi ciddi ciddi laf soktu yani öpüşmediğim elletmediğim için bende alındım sonra büyüttüğümü falan söyledi bir aydır öpüşmedim hiç masum öpüyoruz ama öpüşme sevişme falan olmadı ben hızlı yaşanan şeylerin ilişkiyi tükettiğini düşünüyorum sizce yanlış mı yapıyorum bir ayda 6 defa falan buluştuk
+1 yılÇok doğru düşünmüyorsun. Her şeyi boş ver. Geçmişte olanları ve düşüncelerini. Sana soruyorum. 1 aylık sevgilini öpmek, ona sarılmak, elleşmek, sevişmek ve seks yapmak istiyor musun? Bunlardan herhangi birini gerçekten istiyorsan, kullanıldığını düşünmeden sadece o anda mutlu olmak için yapmalısın. Yok ben öpüştüm seviştim beni terk etti olur diye korkuyorsan, yapma. Ben seks yapınca erkeğin kadını kullandığını falan düşünmüyorum. Sadece kişilerden biri bunu duygusuz yapınca psikojik olarak o kişiyi kötü etkiler. Hepsi bu. Kullanıldım hissi geçmez diyorsan da hani erkekler bakire kız arar ya, sende bundan sonra evlenmeden olmaz de ve evlenmeden olmasın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılOpusmenin ellesmenin normal olduğunu söyledi.
Hayır, normal değil. Bana ters ve benim kabul etmeyeceğim şeyler bunlar. Hem seni anladığını söyleyip, Hem de birşeyler istemesi normal değil. Belki eski kafalı dersin benim için ama seven insan asla başka şeyler talep etmez. Bu çok net. böyle düşünüyorum.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeven insan kararlarına saygı duyan insandır. Israrla baskıyla birşeyler yaptırmaya çalışan değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır tabiki de normal değil, ciddi ilişki de cinsellik olmamalı hatta el ele tutuşmak yeterli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep öyle olur zaten başkalarına kendinizi her türlü kullandırtırsınız, seven adamada böyle namus edebiyatı parçalar mesafe koyarsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılNamus edebiyatı parçalamıyorum erken olduğundan bahsediyorum bir ayda sevişince kendimi kullandırmış olmuyor muyum ne kadar saygısızsın
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kafandan sunu at kullanıldım ! Kendi isteğin olması sebebiyle olmuyor haberin olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. yasadığın syeleri anlatmıssın gayet de saygı duymak zorunda
00 Yorumla
+1 yılÖzel konulara girdiniz mi
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece bu konuları anlattın cinsellikle alakalı şeyler konuşmadık sadece bu gün öpüşmüyorsun elletmiyorsun bunlar normal şeyler dedi
- +1 yıl
Bu konuyu burdan konusmayalim gel bekliyom sonra engellersin
Otur konus bunlari onla
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum
bu psikolojideysen niye biriyle berabersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen istiyor musun o önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılErken olsun istemiyorum
Ver gitsin neyi sakiniyorsun
00 Yorumlahaklısın