Eşimden soğudugumu hissetmeye başladım. Her şeyi gözüme batıyor sürekli tartışma halinde benimle cevap vermiyorum. cinsel hayatımız zaten berbat sevişme bilmez. muhafızakar biriyim gözüm dışarı Kayar diye çok korkuyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazen bir şeyler biter hani mesela çok güzel bir film izlersin ama 1 saat sonra biter bir şarkıyı çok seversin bir yerde denk gelirsin ve biter bir yemek yersin mesela bununda bir sonu vardır bir yerde biter sevginin aşkın cinsel çekimin de bir sonu vardır doğru tüketilemediği sürece bunlarda biter yani gayet normal bitince de değiştirirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıntı gerçekten büyümeye başlamış. Soğumaya başladığınız anda cinsel olarak da soğukluk başlıyor ve sonuç dokunmasını dahi istememek ve zevk almamak. Ya çift terapistine gitmelisiniz ya da evde arkadaş olarak hayatınıza devam edeceksiniz ki sizin için durum biraz daha sıkıntılı. Bu boşluk durumunda Eğer birisi ile sohbet ederseniz ve ona karşı yavaş bir çekim başlarsa durum farklı noktalara gelecektir bilginiz olsun. Muhafazar olup olmamanız bu durumda önemli değil. Zevk ve hazzın durumu çok değişkendir.
030 Yorumla
Soran+1 yılTartışmasın sürekli benimle yeter. önceden de güzel cinsel hayat yoktu bizde
Cevap sahibi+1 yıl🤦🏻♂️erkeğin tartışma açması gerçekten çok saçma genelde kadınlar tartışma konusu bulur sorun çıkartır doğası gereği ama ben kocan değilim bana kızma 🫢. Nasıl yoktu sadece ihtiyaç giderme olarak mı görüyor eşin ilişkiyi.
Soran+1 yılÖyle görüyor bende alıştım galiba
Cevap sahibi+1 yılAlışmaya başladıkça kendi bedeninin varlığını unutmaya başlayacaksınız. Kaç yıllık evlisiniz?
Soran+1 yıl6 yıllık evliyiz
Cevap sahibi+1 yıl6 yıldır süren bir evlilikte hiç cinselliğin olmaması ihtiyaç giderme olarak görülmesi gerçekten genç yaşta çiftler için evliliği bitirme noktasına getirebiliyor ki durum onu gösteriyor. Muhafazar da olsanız kadınsınız ve fazlasını farklı fantezileri ve isteklerinizin karşılanması gerekiyor ki kadınlığınızın en zirve yaşına doğru geldiğinizi düşünürsek eşiniz kusura bakmayın ama antrapoza girmiş gibi takılıyor.
Soran+1 yılYani böyle devam eder diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılEvet değişmesi mümkün değil. Değişseydi çoktan değişirdi ve eşiniz farklı fantezilere ve size değer verip düşüncelerinizi önemserdi diye düşünüyorum.
Soran+1 yılHaklısınız
Cevap sahibi+1 yılKeşke düzelme ihtimali olsa lakin bir çok erkekte şu an sıkıntı var ve gerçekten evlilikler çocuktan dolayı ya da boşanma tepkisi sebebi ile devam ediyor.
Soran+1 yılÇocuğum etkilensin istemiyorum. Tam büyüme çaği birde
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunuza yansıması da sizi çok üzer. Erkekler bu konuda biraz düşüncesizdir haklısınız. Ama şöyle bir durum var ev içerisinde eğer kavga tartışma oluyor ve çocuk bunlara şahit oluyor ise çocuğun psikolojik olarak etkilendiğinden de emin olabilirsiniz.
Soran+1 yılOnun yanındayken dikkat ederim çocuk uyuduktan sonra konuşuruz der konuyu kapatırım o an. Biz unuturuz ama çocuk kayd ediyor herşeyi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle çocuk kaydediyor ve bu gelişim döneminde kişiliğine karakterine çekingenliğine yansımaktadır. Açılmayacak sorunlar mı yaşıyorsunuz anlamadım ama 6 yıl olmuş gerçekten eşinizinde anlayışlı olması lazım. Çocuklar çok ilgi bekliyor ve kadınlar genelde çocuk sonrası anne moduna giriyor kocasından uzaklaşıyor ama siz öyle değilsiniz lakin kocanız da bunu fark edemiyor anlaşılan.
Soran+1 yılAnneyim ama eşimde ikisini ayırt ettim her zaman. Eşim baştan beri böyle değişmedi
Cevap sahibi+1 yılYanlış bir evlilik yapmışsınız keşke eşinizi tanıdıktan sonra çocuk kararı alsaydınız daha sağlıklı olabilirdi. Siz bu ayrımı yapmışsınız ama kusura bakmayın eşinizde odunluk durumu sabit kalmış.
Soran+1 yılÇocuk ben istemedim o istedi diye oldu. Ki görücü usulü evlilik Bizim
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulü evlilikler de durum çok farklı oluyor. Çocuk olmuş mutasıpsınız ve eşiniz stabil baba moduna girmiş hayat sizler için erken yaşta bitmiş gibi gözüküyor. Yanlış anlamazsanız düz ilişki mi yaşıyorsunuz karanlıkta ihtiyaç giderme düşüncesinde.
Soran+1 yılİlk yıl hariç şimdi evet
Cevap sahibi+1 yılİlk yıl sonrası hamile kaldınız ve süreç değişti. Kocanız sizi kadın modundan çok anne olarak görüyor ve bu durumda artık bu sürece sizleri getirmiş.
Soran+1 yılİlk yıl ben istedim diye oldu yoksa şimdiki gibi karanlık istiyordu o zamanda
Cevap sahibi+1 yıleşiniz tabularını baya sabit fikirli tutuyor ve 6 yıl geçmesine karşı hiç bir tabusunu yıkma girişiminde de bulunmamış.
Soran+1 yılÖyle
Cevap sahibi+1 yılşu an normal de sizlerin uyuması ve yarın güzel bir güne enerjik uyanması gerekiyor ama bu düşünceler artık uykularınızı da kaçırmaya başlamış kendinize zarar vermeye başlamışsınız
Soran+1 yılSizde nezaketen yazıyorsunuz ama yarın iş var mesleğiniz ne bilmiyorum ama uykusuz kalmayın benim yüzümden
Cevap sahibi+1 yılBen genelde geç uyuyorum 🙂ince düşünceniz için teşekkür ediyorum ama uyku ile pek aram yok. Sağlık alanında kendi işimi yapıyorum. O sebepten rahatım ama uyku ile aramız pek iyi değil.
Soran+1 yılKendimi kötü hissetmeye başladım ben mi sebep olurum farkında olmadan bazı şeylere demeye başladım
Cevap sahibi+1 yılKendinizi sorgulamaya başlamışsınız yavaş yavaş ve kendinize olan saygınızı yitirmeye doğru gidecek bu durum ve gün geçtikçe özgüven eksikliğine yol açacaktır. Bir erkek sorun çıkartıyor ise evde huzur istemiyordur. Kadınlar genelde sorun tartışma çıkartır çünkü kadınlar hassastır detaylı düşünürler kırılgan alıngan yapıya sahiptirler. Erkekler için bu durum söz konusu olamaz açıkçası.
Soran+1 yılKendime olan güvenim ve saygımı yitirmem heleki erkek için. Çok zor dönemler geçirdim hayatımda sanmıyorum öyle olacağını
Cevap sahibi+1 yılİnşallah dediğiniz gibi yitirmezsiniz. Biraz açık konuşuyorum kusura bakmayın umarım kırıcı bir cümle kurmamışımdır. Şimdi ki evliliklerde sıkıntı çok fazla çok fazla boşanma oluyor. beklentiler ve düşünceler çok yanıltıyor insanları ki evlilik öncesi ve evlilik sonrası evlenilen kişinin aynı kalması gerçekten çok nadir oluyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılgözün dışarı kaymaz. bir erkek şefkat göstermedikçe. cinsel istek yüzünden dışarı kayacağını sanmıyorum. sadece güzel bir ilgi gösteren beyfendi aklını çelebilir. beyfendi olması şartıyla tabi. evliliklerde bu sorunlar normal. tek sen değilsin. ama kocanın çözmeye niyeti yok gibi
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılzaten olay senle bitmiş adam ne yapsın , muhafazakar isen yat aç bacağı demek ki adam canı bile istemiyor seni.
boşanın . en iyisi siz.
03 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsunuz da böyle peşin konuşuyorsunuz
- +1 yıl
hadiben peşin konustum , cogu bu sekılde deneyımlerımde ama sorsan erkete sorun parası az ya da erekte olamıyor oyle davranıyor.
pekı hırsızın hıc mı sucu yok?
Soran+1 yılNasıl yani
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
38Cevap
+1 yılKonuşmak gerek. Onunla konuşamiyorsan sana guven veren biriyle konuş ve icini boşalt. O icinde tuttugun şeyler seni daha kotu düşüncelere ve bosanmaya kadar götürür. Biriyle yakınlasabilirsin. Duygusal olarak bu seni rahatlatır ve esine yakinlasmani saglar. Yardimci olmami istersen her zaman hazırım
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli birine zina teklifi yapıyorsunuz
- +1 yıl
Bu bir çözüm yolu
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. cinsellik yoksa bitmiştir... cinsellik iki insanı birbirine yaklaştıran seydir sen de bi süre sonra isteksizlik de başlar
074 Yorumla
Soran+1 yılTartışma çok yordu
- +1 yıl
tartışmaların yorma nedeni zaten bir temas yok tartışıyorsun ve bu böyle kalıyor ortada... zor esra ezmeci kitaplarını okut kocana işe yarar dicem de kocan odunsa yapacak bişey de yok
Soran+1 yılBen değil o tartışıyor. Kitap okur ama kadın üzerine hiç sanmıyorum
- +1 yıl
O kendini yontmadigi sürece sondaki cumlen gerçekleşecek.. çünkü her ne kadar yok desede insanlar cinsellik temas önemli evlilikte
Soran+1 yıltemas Önemli tabi. Harama bulaşmak istemiyorum
- +1 yıl
Bulaşma zaten de ama en son ne zaman yaptın? Çok aklına gelmiyorsa sorun yok tabi bu konuda da
Soran+1 yılHatırlamıyorum aklıma gelmiyor fazla da fakat olurda ilgi hoşuma gider korkuyorum
- +1 yıl
İşte aklına gelmemes bı yandan iyi gözün dışarı kaymaz fakat bı yandan da kötü icindeki kadın ölüyor ama birde ilgi gösteren seni önemseyen bir erkek denk gelirse o zaman işte hormonlar deliriyor
Soran+1 yılKorktuğum da bu
- +1 yıl
Korktuğun her an yaşayacağın bir şey çünkü çoğu erkek kocan gibi değil görmen an meselesi
Soran+1 yılBen istemiyorum ama olsa vebali inun boynunadir
Soran+1 yılOnun
- +1 yıl
Sen şu an istemiyorsun kadınlar nedenlerinden önce ruhlarının oksanmasini sever ruhun oksaninca bedenin teslim olur ve hiç yaşamadığın şeyler yaşarsın sasirirsin
Soran+1 yılEşim normal olsa ne olur
- +1 yıl
Normal derken? Dilersen detaylı konuşalım.
Soran+1 yılDemek istediğim tartışmadan konuşsak zaten ikimzde memuruz anca kaç saat görüyoruz birbirimizi
- +1 yıl
İşte o görüşmeler de evde tartışma üstüne de berbat bir seks hayatı sonra herkes başka arayışa girer cidden onemli kim ne derse desin
Soran+1 yılÖnemli tabi
- +1 yıl
İsteksiz birimiydin peki?
Soran+1 yılFazla istekli değilim olanı gidiyor yavaş yavaş
- +1 yıl
Haydii meslekler nedir yaş felan? Bu kadar çabuk gitmemesi gerek
Soran+1 yılBen 24 o 37 yaşında. Ben katip o ise mali müşavir
- +1 yıl
İki meslekte çok sıkıcı ama şu var senin en deli dolu çağların gidiyormuş onunda bu kadar isteksiz ve monotan geçmesi normal çoğu erkek o yaşta pili bitiyor.. cinsellik konuşun da snaki biraz da sen aktif değilsin gibi
Soran+1 yılMesleğimi seviyorum ya 😄. Fazla istekli değilim doğru
- +1 yıl
Seni tetikleyen bir etken olsa sende isteklendirdin 😁
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
Sorun bu olabilir mi peki:)
Soran+1 yılHayal kırıklığı olduğu için böyle oldu
- +1 yıl
Anladım o zaman işin çok zor valla
Soran+1 yılHayırlısı olsun
- +1 yıl
Ne zamandır bu durum var? Kusura bakma sorularım saçma geliyorsa cevaplamak zorunda değilsin
Soran+1 yıl5 6 aydır böyle
- +1 yıl
😱😱😱 çok uzun olmuş ya 5-6 aydır böyle hem cinsellikten uzak hem kavga gürültü
Soran+1 yılAlıştım galiba
- +1 yıl
Bu daha kötü fakat iyide en azından kimsenin ilgisi sana çekici gelmeyecek
Soran+1 yılYok kimse gelmez dışardan sert yapım var birde
- +1 yıl
Biri gelemez zaten evet sert yapın varda her kadının yumsak yönü var bı anlık sinir ve hormonel denge herşeyi bozar:)
Soran+1 yılÖyle olmaz inşallah
- +1 yıl
Her ne kadar tanımasamda bu düşünce girmiş kafana kemirir artık
Soran+1 yılAy yok olmasın
- +1 yıl
tamam olmasında ne bilim böyle de evde iki arkadaş
Soran+1 yılGittiği yere kadar
- +1 yıl
peki o zaman:) takıpleşmek istermisin?
Soran+1 yılHayır teşekkürler
- +1 yıl
tamam şimdiden iyi geceler o zaman
Soran+1 yılSizede iyi geceler. Yarın iş var uyumak lazım
- +1 yıl
ben evden calısıyorum:)
Soran+1 yılNe güzel
Soran+1 yılBenim doğum izni oldu sadece yoksa iş başı yine
- +1 yıl
aaaaa bebekte mi var? peki bebegi neden yaptın yahu madem böyle sorun
Soran+1 yılBebek değil 5 yaşında çocuk
- +1 yıl
hııı:) masallah o zaman
Soran+1 yılTeşekkürler. 6 yıllık evliyim yeni değil
- +1 yıl
6 yıldan sonra bu adam neden böyle olur vay arkadaş cocugu nasıl yaptınız öyle
Soran+1 yılÇocuk arada kaynadı
- +1 yıl
yani böyle durumda araya kaynamış belli ya cidden tkp edersen laflayalım
Soran+1 yılHayır teşekkürler. Resminizi neden kaldırdınız
- +1 yıl
öyle kaldırdım sacma sapan takip istekleri gelmeye başladıda
Soran+1 yılDoğru şimdi. Silerim burayı bende abazan çok var burada
- +1 yıl
yani biraz evet de silmene gerek yok aslında
Soran+1 yılİnanın burası sapık kaynıyor
- +1 yıl
ama şu var bak kiminle muhatap olacagını biliyorsan gerisi zaten dışarda da var
Soran+1 yılAşağı kocanı aldat yazanlar olmuş
- +1 yıl
ohooo onlar cocuk... oda senin cumlenden ötürü.. yazmışsın gözüm dışarı kayar diye... onlarda sanıyor kayınca gidip yapacan:) kaysa ne olur yapmak zordur
Soran+1 yılİnancım yapmama izin vermez zina Bu kadar kolay mı. Yapanı yargılamam asla kendime bakarım
- +1 yıl
işte bak şuda var yapanı elbette yargılama sende yaparsın demedim fakat ne bilim illaki konuşması gececek cunku cinsellik öyle istenmicek birsey degil
Soran+1 yılDoğru ama ben yapamam ters bana
- +1 yıl
onu zaten anladım ben mastürbasyon yapıyormusun peki hiç?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
hadi canım cidden mi? inanmıyorum buna ya
Soran+1 yılÇok ciddiyim. Kendimden nasıl etkileneyim
- +1 yıl
kendinden degilde ne bilim hani bi an aklına gelir libido yükselir şaşırdım... sen baya baya isteksiz cıktın
Soran+1 yılİsteksiz değil insan kendinden etklimez ki bence. İstek karşı tarafla olan bir şey
- +1 yıl
istek karşı tarafa da olur da ne bilim hani canı insanın o an boşalmakda ister
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken bu tarz sorunlarda boşan demek işin kolayına ancak eğer konuşarak çözemiyorsan ve yanlış yola sapacağını düşünmeye başladıysan boşanmak en doğrusu olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKayacak zaten burdan dönüş yok. Cinsel olarak doymayan kadın eziyet görüyor demektir. Var mı etrafında hoşlandığın birileri?
01 Yorumla- +1 yıl
Nesi eksik yatakta?
+1 yılBizim iş yerinde bi abla vardı. O da senin gibi bana derdini anlattı ve o gece birlikte olduk. Sonra o pişmanlıkla işten ayrıldı
00 Yorumla
+1 yılYeniden sevmeyi dene otur konuş. Sonuçta konuşarak çözülebilecek bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa kaymis zaten ki yazdin sadece pratik Eksik yok mu komsu filan sana bakan
00 Yorumla
+1 yılgözün dışarı kaysın bence dışarıdaki de o taze temiz yanan vajinana kaysın
00 Yorumla
+1 yılSeks evlilikte çok önemli senin de sabrın tasmak üzere bence. aldatsana artık
00 Yorumla
+1 yılUmarım kaymaz dışarı Allah kolaylık versin işin zor
00 YorumlaBu konuda fikrim bu yanlış anlamayin lütfen şu anda bile kaymış bence gercekten seni mutlu edecegini hissettin biri olursa olay coktan bitmis bile diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkaç yıldır evlisiniz ne zamandan beri böyle insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar isterseniz dinleyebilirim sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten dışa kayar kısmının kıyısına gelmişsin, birinin çekmesi yetecek sanki.
zor bir süreç.
çocuk var mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman bizim gibi masörlere ihtiyacın var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisin ki
00 Yorumla Ayrıl eş degiştir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Eşin peki sana karsı sogukmu davranıyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDüzeltmek senin elinde
00 Yorumla Kaç yıllık evlisiniz
00 Yorumla
+1 yılAldatmalısin kesinlikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYatak berbat olunca mı düzen bozuldu
00 Yorumla
+1 yılSonradan mı böyle oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Ne kadar zamndr evlisin ve kac yasindasn?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşiniz yaşli mi ya da çok mu zengin
023 Yorumla
Soran+1 yılİkimzde memuruz
Cevap sahibi+1 yılYaşli mi eşiniz aynı yerde mialişiyorsunuz ne kadardır evlisiniz çocuk var mı
Cevap sahibi+1 yıl🙄🙄
Soran+1 yıl37 yaşında kurumlar farklı aynı yerde çalışmıyoruz
Cevap sahibi+1 yıl1si eşiniz artık yaşlanmiş sonra uzun zamandir evli olduhunuz için ilişkiyi sadece bi heves olarak görüyor. Sizinle ilgilenmiyorsa artık ona heyecan vermiyorsunuz
Soran+1 yılHeycan olmasın sorun değil. Tartışmasın sürekli Yeter
Cevap sahibi+1 yılÜstüne bide kavga mi. ediyor sizinle
Soran+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın ama artık bişeyler yaşasanız da sizi tatmin etmez boşlukta kalırsınız. Çünkü boşaldi mi biter iş
Cevap sahibi+1 yılİster istemez iş farkli bi yöne çikiyor ama tercih sizin yinede
Soran+1 yılFarklı yön?
Cevap sahibi+1 yılKaçamak
Cevap sahibi+1 yılYasak aşk
Cevap sahibi+1 yılYok olmaz diyorsan ve eğer çocuk yoksa boşan ve başkasıyla evlen akranınla
Soran+1 yılZina yapmam
Cevap sahibi+1 yılSuni alet al o zaman yine yerini tutmaz
Soran+1 yılÇocuğum var
Cevap sahibi+1 yılKocanı tahrik etsen dahi o ilişkiden bişey bekleme
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin yinede
Soran+1 yılOlsun yanlış bir şey yapmam. anlık nefis sonrası pişmanlık olmasın
Cevap sahibi+1 yılPeki iyi geceler
Soran+1 yılSizede
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaymış bile 🥴😴😅😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç mi yok cinsellik evliliğinizde?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaydı kayacak zaten merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yıllık evlisin? Neden soğudun?
00 YorumlaMerhaba bana yazar mısın konuşmak istiyorum
00 Yorumlaayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşınız kaç ve kaç yıllık evlisiniz?
014 Yorumla
Soran+1 yılBen 24 o 37 6 yıllık evliyiz
Cevap sahibi+1 yılAranızdaki yaş farkı çok fazla bu yüzden eşiniz sadece kendi zevkine bakar. Çocuğunuz var mı
Soran+1 yıl1 tane var
Cevap sahibi+1 yılAllah analı babalı büyütsün. Kaç yaşında ve çocuk olmadan önce de böyle miydi eşiniz
Soran+1 yılÇocuk 4 yaşında. Önceden de böyleydi
Cevap sahibi+1 yılYaşı ilerlediği için böyle. Sizde bu konuda farklı şeyler yapmalısınız
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılBuradan ayrıntılı anlatamam ki özelden anlatıp daha sonra beni engelleseniz olur mu
Soran+1 yılHayır sağolun
Cevap sahibi+1 yılYaşım 29 ve kötü bir niyetim asla yok. Bunu bilmenizi istiyorum ve arkamdan kötü konuşmayın lütfen. Bende sizin gibi Allah’ın bir kuluyum
Soran+1 yılNiye arkanızdan kötü konuşayım ki sebep yok
Cevap sahibi+1 yılBuradan anlatamam deyince kötü düşünmüş olabilirsiniz diye dedim
Soran+1 yılOlabilir özel konu sonuçta ben istemiyorum sadece. Bunda kötü konuşulacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılCinsel hayatınıza renk katacak başka şeyler deneyin ve cinsel hayatınızı yaşarken veya yaşadıktan sonra onunla kızma sinirlenme söylenme gibi konuları konuşun ve onu sakinleştirmek için uğraşın
+1 yılBana yazarsan psikolojik destek verebilirim
00 Yorumla
+1 yılKaç ay geçti
00 Yorumla
+1 yılBunu ona anlatsan
00 Yorumla
+1 yılPes..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurumun cok zor. istersen konuşabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılablam gibi mastürbasyon yap sende
00 Yorumla