Cinsel Yaşam Cinsellik günde kaç defa aklına geliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Cinsellik günde kaç defa aklına geliyor? En son ne zaman ve nerde yaptın? Güncellemeler+1 yıl Libidom 10 üzerinden 10 sürekli yukselenim, ya senin ne durumda? Cinsellik günde kaç defa aklına geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Aşk duygum ne kadar kendini belli ederse o kadar 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2 ya da 3 defa filan bazen hiç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bı siteden önce mastürbasyon nedir bilmezdim, buraya girince başladım, başlamaz olaydım bırakamıyorum günde 2 3 kere yapıyorm 🤦🤦 3 8 Yorumla Soran +1 yıl Ohhh ne güzel. O zaman libido tavan benim ki gibi. Mastürbasyon kesmiyor artık. Her gün her gün girip çıkmak istiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresi güzel hiçbir şeye adapte olamıyorum ☹️ Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı çok başına vuruyor, yani o derece mi yukseliyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet vajinam atıyor sanki Yorumla Soran +1 yıl Soruyu beğen ben bulurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Özel konuşma ilerisi için. Sensörlü konusuyon anla işte Yorumla Soran +1 yıl Vajinan mi atıyor, sulu sulu olmuştur. Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. 7 / 24 her an 💥🔥🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşimle bugün 365 gün sonrayı izledik ve o an yapmaya başladık. Her an farketmiyor yer zaman. 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bu siteye girmesem aklımdan bile geçmez 3 1 Yorumla Zennginerrkek +1 yıl Aklına gelince noluyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl henüz yapmadım ama hep geliyor ya 😅 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Hep derken gün de kaç kez yani
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Henüz elime kadın eli değmedi 0 0 Yorumla
SeductiveWhiteWoman Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 7/24 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar ilgi duyuyorsunuz yani. Deneyim oldu mu? Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Her dakika ahhaahah 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu site aklına getirtiyorsa demek ki aklına getirecek konularla ilgileniyorsunuz😊 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Hiç aklımdan gitmiyor ki... 0 0 Yorumla
Dffdddddd Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl 3 4 defa 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Fazla gelmiyormuş 7/24 yazanlar var. Benimde aklıma çok geliyor fakat öyle gün boyuda değil yani. Yorumla Dffdddddd +1 yıl Yapamdıktan sonra aklına gelmesi iyi bir şey değil kötü yola düşürür benimkisi ideal😃 Yorumla Soran +1 yıl Yapan memnun yani bil, çünkü onun kadar insana zevk verip rahatlatan bir his duygu görmedim. Bilen kişi söylüyor. Yorumla
Daffy99 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Her saniye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ooo desene bendensin yani ben gibisin😊 Yorumla
changemypast Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Sıfır kere 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ciddimisiniz? Yorumla changemypast +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ya herşeyden uzaksınız ya da nefesinize iyi hakim oluyorsunuz. Yorumla changemypast +1 yıl Aşık olduğum insan olunca ancak aklıma geliyor Yorumla Soran +1 yıl Asık olmak da molay değil fakat. Yorumla changemypast +1 yıl Evet maalesef Yorumla Soran +1 yıl Siz o zaman kendinizi aşık olacağınız adama sakliycaksiniz yani. Yorumla changemypast +1 yıl Daha önce oldum zaten Yorumla Soran +1 yıl Hım yani tecrübe de var diyorsun. Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Ara sıra 0 0 Yorumla
aşık3402 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Çıkıyormu ki 0 2 Yorumla Serbanu +1 yıl En beğendiğim yorummm Yorumla aşık3402 +1 yıl @Serbanu teşekkür ederim Yorumla
HardAktif Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sürekli aklımda 0 1 Yorumla Serbanu +1 yıl En güzeli harika Yorumla
Serdarizm21 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl 24 saat 😃 0 4 Yorumla Serbanu +1 yıl Çok güzel bence ateşli ve sertse hele değil mu Yorumla Serdarizm21 +1 yıl Tam da öyle 🤪 Yorumla Serbanu +1 yıl 176 boy 64 kilo nasıl sence. Yapılır mu guzelce Yorumla Serdarizm21 +1 yıl Tipte önemli özelden ulaş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aşk duygum ne kadar kendini belli ederse o kadar
2 ya da 3 defa filan bazen hiç
Bı siteden önce mastürbasyon nedir bilmezdim, buraya girince başladım, başlamaz olaydım bırakamıyorum günde 2 3 kere yapıyorm 🤦🤦
Ohhh ne güzel. O zaman libido tavan benim ki gibi. Mastürbasyon kesmiyor artık. Her gün her gün girip çıkmak istiyorum.
Neresi güzel hiçbir şeye adapte olamıyorum ☹️
O kadar mı çok başına vuruyor, yani o derece mi yukseliyorsun?
Evet vajinam atıyor sanki
Soruyu beğen ben bulurum
Neden
Özel konuşma ilerisi için. Sensörlü konusuyon anla işte
Vajinan mi atıyor, sulu sulu olmuştur.
7 / 24 her an 💥🔥🤣
Eşimle bugün 365 gün sonrayı izledik ve o an yapmaya başladık. Her an farketmiyor yer zaman.
bu siteye girmesem aklımdan bile geçmez
Aklına gelince noluyor
henüz yapmadım ama hep geliyor ya 😅
Hep derken gün de kaç kez yani
Henüz elime kadın eli değmedi
7/24
Bu kadar ilgi duyuyorsunuz yani. Deneyim oldu mu?
Her dakika ahhaahah
Bu site aklına getirtiyorsa demek ki aklına getirecek konularla ilgileniyorsunuz😊
Hiç aklımdan gitmiyor ki...
3 4 defa
Fazla gelmiyormuş 7/24 yazanlar var. Benimde aklıma çok geliyor fakat öyle gün boyuda değil yani.
Yapamdıktan sonra aklına gelmesi iyi bir şey değil kötü yola düşürür benimkisi ideal😃
Yapan memnun yani bil, çünkü onun kadar insana zevk verip rahatlatan bir his duygu görmedim. Bilen kişi söylüyor.
Her saniye
Ooo desene bendensin yani ben gibisin😊
Sıfır kere
Ciddimisiniz?
Evet
Ya herşeyden uzaksınız ya da nefesinize iyi hakim oluyorsunuz.
Aşık olduğum insan olunca ancak aklıma geliyor
Asık olmak da molay değil fakat.
Evet maalesef
Siz o zaman kendinizi aşık olacağınız adama sakliycaksiniz yani.
Daha önce oldum zaten
Hım yani tecrübe de var diyorsun.
gelmiyor
Ara sıra
belki 100 den fazla
Çıkıyormu ki
En beğendiğim yorummm
@Serbanu teşekkür ederim
Sürekli aklımda
En güzeli harika
24 saat 😃
Çok güzel bence ateşli ve sertse hele değil mu