Genelde kadınlarda görülen bir durum. Yaşadığımız zevkin erkeklere göre çok daha yüksek olduğunun kanıtı bir durum. Ağladığını görsem vay be nasıl zevk alıyor diyerek şevke gelirim))
Karşı taraf alamaz da ben aglayabilirim çünkü eğer birisiyle ilişki yaşıyorsan büyük ihtimal karşıdaki benim aşık olduğum adamdır hem böyle duygusal hem de zevkli olarak aşırı derecede tepelere çıktığım için gözyaşı döke bilirim hem zevkten hem duygudan filan olabilir yani
Bazen gülmekten gözünden yaş gelebilir insanın bunun gibi bir durumsa terden sayarım. Duygusal bir ağlamak olursa gelemem böyle şeylere pek yani garipserim anlam veremem. 😅
daha önce yaşamadım, bilemiyorum. hani zevkten ağlamak olayı bile garip geldi şu an. benim gözlerim yaşarıyordu da hiç partnerimde olmadı. yaşamadan muhtemelen bilemeyeceğim nasıl tepki vereceğimi, kafamda bile kuramadım.
ağlayan mı ararsın , tokat at diyen mi , tükür diyen mi , küfür et diyen mi , bir keresinde de bayılmıştı biri , çok korktuydum meğerse kan şekeri düşmüş , ayılınca dediydi , az yedireydin bişiler sonra yapaydık kan şekerim düştü diye.
İlişki sonu kadınlar farklı davranış içinde olabilir ilişkideki istek onun zevktenmi ağladığını yoksa başka nedenlerden mi ağladığınız kopyasını verir ona göre tavır konur
Çok üzülürüm acaba canını mi yaktım diye. Tatmin etme esnasında çıkan sesler beni daha fazla etkiler ama hiç aglayana raslamamdim Heralde çok üzülürüm.
Tuhafıma gider de şüphe mi duyayim teselli mi edeyim şaşarım o an ama bilemedim aga ya😂❤️❤️🙊🙊🙈🙈
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yak bir cigara serin herhal 😂 ağlayarak da orgazm ilk defa duyuyorum o an ki hassasiyeten kaynaklı böyle tuhaf bir his olabilir o an yüzünde ekşime vs olur da. Ağlamak biraz fazla insanı korkutur açıkçası devamını yapamazsın ki