Bu listeler aslında cinsel hazlar, fanteziler, istenilenler, kırmızı çizgiler hakkında konuşamayan çiftlere taviye edilen bir iletişim tekniği.
Cevapları lütfen içimdeki smod'u kışkırtmayacak şekilde verin...

Bu listeler aslında cinsel hazlar, fanteziler, istenilenler, kırmızı çizgiler hakkında konuşamayan çiftlere taviye edilen bir iletişim tekniği.
Cevapları lütfen içimdeki smod'u kışkırtmayacak şekilde verin...

Her şeye oldukça okeyim tek düşüncem şudur ben yatağın iki kişilik olduğunu düşünürüm üçüncü bir kişi alıp ya da başka bir çift alıp değiştirerek yapmanın söz konusu bile açarsa avcunu yalar ama onun dışında her şeye oldukça açık biriyim yani her şeyi yapabiliriz
Bu soruya 500 ceşit cvp yazabilirim fakat kısa kesicem , tabiki partnerimin fantezileri benim fantazilerim hakkında rahat konuşabilirim onunda rahat konuşmasını isterim , ve tabiki bazı kırmızı çizgilerim var , cuckold gibi onun strapon kullanması gibi saçma saçma seyler olmaz , 69 veya deep thorat duş gibi gibi çoook farklı şeyler yaşanması cinsellik te zaten olması gerekir
Seninle herseye evet
🤩 Bizim listede hayır yok aşk...
Tisikkür ederim
rica ederim
İnsanlik dışı olmayan herşeye tamamım. Sacma sapan şeylerde yokum
Teşekkürler 🖤
Cevap
18Cevap
Kırmızı çizgilerimi ve istediğim her şeyi eşim net biliyor. Kendimi ifade etmekte ve fantezilerimi ona söylemekten çekinmiyorum.
Yaz yaz bitmez kırmızı çizgilerim var onlar harici çok sorun etmem
Evet derdim hep
Grup ve biseksüel ilişkiler haricinde her şeye tamamım
Özel kalsın bana o çizgilerin içinde kalmayı tercih ederim.
MMF = Evet
Public= Evet
Cheating= Evet
Cuckold= Evet
Gay=Hayır
Partnerimle Hemen Hemen Her Pozisyonu Hatta Sert seks Bile Yaptım Kırmızı Çizgimiz Hemen Hemen Çok Az Nerdeyse İkimizde Memnunuz 👍😉
Yeni fantazilere bayılırım yeni şeyler denemek bazen çılgınca bazen ateşli şeyler denemek süper
Tüm fantezileri uygularız, öyle bir şey yazmamıza gerek yok,
Yanlıştır diyemem ama hiç kullanmadığım bir yöntem. Hep akışında ve iç güdüsel olarak yaşadım.
Sekste herseye açık olmak gerek ki her değişik tecrübe heyecan
Bana bir şey girmesin ve 2. bir erkek olmasın. Diğerlerine açık olabilirim.
Ulu orta söylenecek şeyler değil ama tabiki değişim fanteziler güzel olur
Eşimle herşeye evetim her zaman
Özel bi konu bende kalsın
İstediği herşeye evet derdim
Yazmayiz bir şey biz Allah ne verdiyse
her zaman evet
Liste uzun
Zevki zevk yapacak her şeye evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?