Güncellemeler
+1 yıl
1 haftadır ilişki yok yani yakınlaşmalar oluyor ama birleşme yok ayrıca Geçen haftada ayrılmak istedim ve asla bırakmadı kalbini tutturdu beni çok sevdiğini söyledi bu hisleri uzun zamandır kimseye karşı hissedemediğini ve bir daha hissedemeyeceğini düşündüğünü söyledi benimle bir ömür gelecek planladığını söyledi
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kişiyle biz senelerdir tanışıyoruz benden hoşlanıyormuş beni akşam yemeğine çağırdı o akşam sarıldı bana sonra öptü o şekilde başladı aslında öncesinde ben de hoşlanıyordum ama o böyle adım atmazsa ben açılamazdım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani istediğin çok çabuk elde etmişse ve sekste değişiklik yok hep aynıysa olabilir
Son zamanlarda birliktelik yok
Son zamanlar derken ne zamandır sevgilisiniz zaten iki hafta önce sevişmişsiniz
1 haftadır yok yani yakınlaşmalar oluyor ama birleşme yok ayrıca Geçen haftada ayrılmak istedim ve asla bırakmadı kalbini tutturdu beni çok sevdiğini söyledi bu hisleri uzun zamandır kimseye karşı hissedemediğini ve bir daha hissedemeyeceğini düşündüğünü söyledi benimle bir ömür gelecek planladığını söyledi
Kaç yaşındasınız ve Ne zamandır bir ilişki yaşıyorsunuz
27 o ben 34 o patronum
Senden 7 yaş büyük Peki İlişkiniz ne zamandır var ya da ilişkiniz seks yaparak mı başladı
Bu kişiyle biz senelerdir tanışıyoruz benden hoşlanıyormuşum beni akşam yemeğine çağırdı o akşam sarıldı bana sonra öptü o şekilde başladı aslında öncesinde ben de hoşlanıyordum ama o böyle adım atmazsa ben açılamazdım
İşte o Yemek ne zaman oldu Kaç gün önce kaç hafta önce
Tam 14 gün önce
Anladım 14 yıl önce ilk defa seviştiniz Bir hafta boyunca her gün seviştiniz şimdi bir haftadır da seks yapmıyorsunuz ve bu adam seninle evlenmek istediğini söylüyor senden 7 yaş küçük patronun doğru mu anlamışım
Evet doğru
Peki sen ondan önce ne zamandır kimseyle seks yapmıyordum ve onunla yaptığın seks diğerlerine göre ne kadar
Harika bir
Gece geçirdik ve beraber olduğumuz her an harikaydı ama içime sinmedi
Çünkü aşırı çağkın birisi ve net aldatıyordur aldatır da
Peki sen ondan önce en son ne zaman seks yaptın ve O kişiden neden ayrıldın
Baya olmuştu ben yapmayalı ondan dengesiz olduğu aldatacağı için ayrıldım Yani az sonra tekrar konuşacağız nasıl davranmalıyım sence nasılz bırakabilirim
Ya Harika bir seks yapmışsınız Çok da mutlu olmuşsun sorun ne Yani onunla yap ayrılınca ne olacak bırak güzelce seks yapmaya devam et Hayatın tadını çıkar yalnız Yalnız mastürbasyon yaparak nereye kadar
Evliyim ben
Kocan mutlu edemiyor demek ki seni
Bu adamla olan duruma yorumun nedir sence dediği gibi aşk vs var Mıdır
Aşk falan yok Hepsi hikaye sadece seks var
6 bulusmada ilişki yaşayan insan sevmiyodur
Neden ya
S1ksmek icin cok erken
Zamanla görürsün, şanslıymış
Neden
İlki mi, ikincisi mi
Ne sordun
Yani ne çıkacağını zamanla görürsün, düzenli cin. sel hayatınız olduğu için de şanslı, adam sevgilisi ile yapıyor
Senin performansını beğenmiş
Nasıl anladın
Iyi yapanı birakmayiz
Aşk filan yok mu sadece seks mi
Evet
Dengesiz ise yorsr