hmm öncelikle vakum ve başını yalamak önemli sonra bakışlar her zaman erkeğin gözüne bakması gerekir , gırtlağa kadar sokmaya çalışmak erkeğin daha çok hoşuna gider özellikl epenisin kapası gırtlaktayken gözlerin yaşarması ve özetle böyle
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
1/Gırtlağa kadar alabilmek. Tecrübe ister.
2/oral seks esnasında boyunda tasma olması. Benim sahibimmiş hissi veriyor erkekler de bayılıyor
Ya tam tarif edemiyorum dudaklarınla balık ağzı yaparken ağzının içinin aldığı şekil var ya, ya da pipetle su çekerken falan . O şekilde yaptığın zaman da ağzında sertleştiğini hissediyorsun onu da çok seviyorlar. Tarif etmesi zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
hmm öncelikle vakum ve başını yalamak önemli sonra bakışlar her zaman erkeğin gözüne bakması gerekir ,
gırtlağa kadar sokmaya çalışmak erkeğin daha çok hoşuna gider özellikl epenisin kapası gırtlaktayken gözlerin yaşarması ve özetle böyle
1/Gırtlağa kadar alabilmek. Tecrübe ister.
2/oral seks esnasında boyunda tasma olması. Benim sahibimmiş hissi veriyor erkekler de bayılıyor
3/Erkeğin komutlarını harfiyen uygulamak
Su an sevgilin yoksa beni bi dusunsene 😍
4 tane tasma var bende, degerlendirmek istermisin ;)
Mesela ağzındayken dilinle penisin başının etrafında daire çiz deli oluyorlar. Böyle var bikaç şey
diğer birkaç şey ne
Ya tam tarif edemiyorum dudaklarınla balık ağzı yaparken ağzının içinin aldığı şekil var ya, ya da pipetle su çekerken falan . O şekilde yaptığın zaman da ağzında sertleştiğini hissediyorsun onu da çok seviyorlar. Tarif etmesi zor
tecrube para ıle satın alınmaz
Bunun benzerini ben yapiorum
Sanki dilim kalemmis gibi bazi seyler yaziorum napiosun dediklerinde yazdiklarimi soyluorum daha da kuduruolar
Süper tespit :)
Bir de testislerin okşanması ya da yaşanması da önemli
Dişlerini değdirme, tükürüp islat öyle yala, birde arada sınırları zorlayıp alabildiğin kadar çok al. Daha da var da neyse 😅
burada ayrıntılı yazabilir misin rica etsem
E e kusura bakma.
ne inceligi ya agzina alacaksin iste iyi bileceksin ama oral yapmayi
Sadece cinsel organı değil vücudun tamamını oral olarak uyarmalısın. Özellikle göğüs uçları ve anüs bölgesini.
Okumayla bazı şeyler öğrenilseydi doktor olmak zor olmazdı
Guzel emmek mi istiyosun istekli sekild3 somürcen işte
Gırtlağına kadar alabilmesi ve ağzına boşaltmalisin tsaklari da unutma
Dişini değdirmede naparsan yap
nereye bosalttıgın onemlı
İştahlı olmak ve dişleri değdirmemek
İnceligi yok ye gitsin
Yapacak mısın yaptıracak mısın?
Dilini altına paralel olarak yanaştırıp kademe kademe ağzına al, 5 cm ağzına al, yukarı Çek sonra 10 cm al gibi
Istahla yapmak
Yapmak mı istiyorsun
yavas yavasss
Yumşak yapılmalı ən azı yarım saat
zevk verici