Hep klasik sorular klişe cümleler kendini çok üstün görmeler. Cinsel sohbete de karşı değilim ama sanki aynı saçma şeyleri sormaktan sıkılmadınız mı? Ya da bunu birileri mi öğretiyor anlamıyorum? Çamaşırın ne renk? Sevdiğin pozisyon nedir? Bakire misin? Üstünde ne var sorularını sormaktan vazgeçin artık gerçekten çok itici ve insanı sohbetten aşırı soğutuyor.
Erkek milleti neden sohbeti berbat etme konusunda bu kadar başarılı?
Bu durum maalesef erkeklerin birazcık aceleci olmasından kaynaklanıyor. Istiyorlar ki hemen çok çabuk bir şekilde sonuca ulaşalım. Fakat bu durum birçok kadın için çok itici ve samimiyetsiz bir durum. Dediğin gibi cinsellik ya da kültürel konulardan konuşulacaksa Bunlar yavaş yavaş zamanla olacak şeyler.
erkek zihni hep sonuç odaklı. süreçten haz almayı pek bilmez. önsevişme dediğin şey süreçten haz almaktır. gir çık olayı sonuçtan haz almak. ne zaman ki süreçten haz alan erkek bulursan adam gibi konuşan, cinselliği dahi adam gibi konuşanı bulmuş olursun
Bunları soranlar daha çok ergen muhabbeti yaparlar tecrübeli ve olgun bir erkek bu kadar basit sorular sormaz 😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Belli bir samimiyetten sonra konuşulacak konular bunlar katılıyorum..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
abi gidip abaza otuzbirci heriflerle muhabbet ediyorsunuz sonra erkekler diye genelliyorsunuz. gel benimle sohbet et gör etkiyi. muhabbetim sarar. sohbet etmek için delirirsin.