böyle yapanınız var mı? amaç evlilik diye mi böyle oluyor. Yoksa cinsellik için mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilik içindir herhalde. Cinsellik için böyle şeyler yapacak insanların hayatlarını hayal etmeye bile cesaret edemedim kral
beynim kanayaabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılyok evlilik için tabi de. Ne biliyim neden 5 ay nişanlı kalmıyorlar mesela. Gidip nişanlı bile kalmadan evleniyorlar.
- +1 yıl
Bir şey dersem genelleme olur herhalde.
Görücü evlenen insanlar normal mi ki
mantık arıyorsun
Soran+1 yılYa görücü usulü derken kızın çalıştıgı yerdeki kadının annesinin komşusu erkeğin annesiyle komşuymuş onlar tanıştırmış. Kız söyledi belki de ayarlayın bana diye :D neyse zaten 2 yıl öncede tanışıyorlardı erkekten adım gelmeyince kız söyletmiş sanki. Erkek de kız bulamıyor kız da güzel olunca bir de ayağına gelmiş gibi olmuş. Belki de seviyorlardır aşık olmuşlardır da bana çok uçarı geldi gerçekten yaş geçince böyle mi oluyormuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Görücü usulü = kumar. 2 ayda kim kimi tanıyabilir. Ya vezirsin, ya rezil, cesaret işi.
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi de görücü usulü de daha uzun ömürlü oluyor derler. Ama ben de anlayamıyorum neden yani 3-5 ay nişanlı kalmadan evleniyorlar onu anlayamadım
- +1 yıl
Kime göre neye göre uzun sürüyormuş? Saçmalık o iş. Nişanlı olunan süreyi (birbirini tanıma evresini) evlilikte yaşıyorlar yani evlenince huyunu suyunu öğrenmeye çalışıyorsun. Ne için evlendikleri açıkcası beni pek ilgilendirmiyor. Belki geç kaldım korkusu, belki baskı vb. kimbilir.
Soran+1 yılyalnız boşanmak da zor bence. Bir şekilde tahammül eder insan evleniyorsa. Memur adamlar bunlar :D
Soran+1 yılel ele geziyorlar belki de gerçekten aşık oldular da bi değişik. bir de sanki görücü usulü oldugunun bilinmesini istemiyorlar
Soran+1 yılhangisi cevaptı :D
Kız kardeşim evlendi çokta mutlu görünüyorlar. Çoğu kalıcı evlilikler böyle sürpriz oluyor.
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 ayda mı
Soran+1 yılvay bee
Soran+1 yılyaşları kaçtı
Soran+1 yılmutluluklar :)
Soran+1 yılsenin başına olsun :D
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Görücü usülü adı üstünde. Hızlıca bitmesi için her şey
08 Yorumla
Soran+1 yılpeki nasıl böyle evlilikler uzun ömürlü oluyor deniyor?
Soran+1 yılel ele geziyorlar yakaladılar herhalde :D
Soran+1 yılne zaman geçer o aylar :D gerçekten sırf seviştiği için insan aşık olur mu
Soran+1 yıl1 sene olmuş
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk cogusu yas geçince coluk cocuk sahibi olmak icin, bi duzen oturtmak icin, sevgi olmasa bile saygi şart. Gidip de evliyken baskasina bakma
017 Yorumla
Soran+1 yılyok kanka bakmam ben 26 yaşındayım zaten bekarım. Sadece çevremde böyle yapan birileri var. Çok şaşırdım yani hiç mi kız bulamıyorlar da bu şekil yapıyorlar. Tanışıp 2 ay içinde evleniyorlar. Bakınca hayatları da farklı ama büyük ihtimalle tahammül ediyorlar başka birini bulamadıkları için. Ee güzel yakışıklı olunca da şükrediyorlar demek ki
Cevap sahibi+1 yılYa knk bazisi demek ki beceremiyor, ozellikle kirsal alanlarda, buyuklerine gorucu usuluyle birini buldurtuyor. Ama dedigim gibi sevmese de saygi duyması gerek. Cunku bi omur gecmez.
Soran+1 yılçalıştıgı yerdeki birinin annesinin komşusuyla erkeğin annesi komşuymuş kız söyletti herhalde o şekilde haber edip tanıştırmışlar. Ama onlar zaten tanışıyordu. Erkek ya anlamadı ya bir şey yoktu. Ama kız da kendince güzel. Sırf havasına evlenir insan
Cevap sahibi+1 yılKnk hemen evlenmeleri degisik, belki daha onceden tanisiyorlardi
Soran+1 yıltanışıyorlardı da merhaba merhaba. çok muhabbet edebilseler zaten kendileri becerirdi.
Cevap sahibi+1 yılYa belki ailelerden cekinmislerdir, nasil soylesek onlarda bu yolu secmislerdir bilemeyiz. Yani hersey olabilir. Erkek yakisikli mi peki
Soran+1 yılyok ya 35 yaşında erkek. kızda 32 . Evlenirken.
Soran+1 yılyakışıklı bence ortalama üstü
Cevap sahibi+1 yılHa knk ikisinin de yasi gelmis ama nornal aslinda
Cevap sahibi+1 yılDemekki ikisinin canina tık etti😅, bi iki ay baktilar ayni kafadalar, evleniverdiler
Soran+1 yılne normal? sırf yaştan dolayı evlenilir mi ya.. Ya bir de yüzük takmıyorlar ama ele ele tutuşuyorlar bi değişik. Benim kocam yüzük takmasın kafasını kırarım :D D: o da bana taktırır bence kaçmıyım diye :D
Soran+1 yılherhalde :D
Cevap sahibi+1 yılAhahaha yuzuk meselesi katiliyorum, evlilik simgesi o. Ya kiz evde kaldim demistir oyuzden evlenmistir, erkek de bi duzen istemisitr. Knk kiz da guzelse daha ne istesin djsjsjs
Soran+1 yılevet de insan bozuluyor ya. Gerçekten erkeklere fark etmez mi? kız güzel olsun gerisi sorun değil mi
Cevap sahibi+1 yılKnk yazidigin cok gerilere gidiyor, gizliden cikayim ordan laşsana bana
Soran+1 yıltamam olur da yazacak bir şey de kalmadı. D
Cevap sahibi+1 yılAhahaha ciktim
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum benim evlilik anlayışıma pek uymuyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Görücü usulü tanıştırılıp 2 ay içinde nasıl evlenebiliyorlar nişanlı kalmadan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat