Cinsel Yaşam Arzuladığınız partnerin size karşı dalgacı bir tavırla yaklaşmasını nasıl karşılarsınız? Morpheuss_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 🔥🔥🔥Dalgacı bir tavıra karşı tepkiniz ne olurdu?🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥 Arzuladığınız partnerin size karşı dalgacı bir tavırla yaklaşmasını nasıl karşılarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Normal karşılardım 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. yol veririm.Beni ciddiye almayanı ciddiye almam. 1 0 Yorumla
xminayilmazx Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 83% +1 yıl DALGACI tavırlar hoşuma gidiyor. özellikle o kişinin DALGASI büyükse daha çok hoşuma gidiyor ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dalgacı derken nasıl yani beni ciddiye almaması gibi durum mu. Zaten onu hissedersem babayı görür 😂 0 0 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Boynundan tutup duvara yaslar hafif yukarıya kaldırıp işini hallederdim :d 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı. Uzun vadeli bir durum olmaz diye düşünürüm. 0 0 Yorumla
ramazan434343 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Libidomu düşürür ve birlikte olmam 0 0 Yorumla
biralexolanadam Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Üzülürüm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Normal karşılardım
yol veririm.
Beni ciddiye almayanı ciddiye almam.
DALGACI tavırlar hoşuma gidiyor. özellikle o kişinin DALGASI büyükse daha çok hoşuma gidiyor ;)
Dalgacı derken nasıl yani beni ciddiye almaması gibi durum mu. Zaten onu hissedersem babayı görür 😂
Boynundan tutup duvara yaslar hafif yukarıya kaldırıp işini hallederdim :d
Hoş karşılamam
Uzun vadeli bir durum olmaz diye düşünürüm.
Libidomu düşürür ve birlikte olmam
Artık arzulamam bunu yaptım yaparım da
Kimseyi arzulamıyorum
çok kötü olurum
Saçlarından kavrarım oral yaptırırım
gelise gore gidiss
Artık arzulamam
Dalgalanırım
Şaplaklarım
Üzülürüm
Sinir olurum
Anında soğurdum