Sevişeceğim adamın bakire olduğumu anlamasını istemiyorum. Seks sırasında bunu belli etmemek mümkün mü? İlla ki anlar mı?

Sevişeceğim adamın bakire olduğumu anlamasını istemiyorum. Seks sırasında bunu belli etmemek mümkün mü? İlla ki anlar mı?

Erkeklerin penislerine kan akınca vücuttan yarım litreye vücuttan çekilir buda beyne giden oksijen miktarında azalma olduğu için "mala" bağlarlar bu nedenle aha "a*" diye ağızlarından salya aka aka dalarlar. onu düşünmeleri veya akıllarına gelmesi zor. Bunun bir de vicadani ve yalana dönme olayına öğrenmesi durumunda sana verceği tepkiyi eklersek bence söyle. Daha sonra çocuğa gidip beni kirlettin deme :D :D şaka tabi ki de yinede söylemen en azından giriş çıkışları ona göre ayarlamsı için önemli.
Ya sırf beraber olduk diye ona yapışacak değilim. Ben de istediğim için olacak. Ama yine de o tecrübeli biri benim hiç yapmamış olduğumu bilmesini istemiyorum
Bunun vicdani bir sorumluluğu var. Kendim için söyleyeyim, ben bakire bir kızla birlikte olmak istemem. Onu kirlettiğimi düşünür, onun hayatı boyunca bir hata veya kabahat olarak beni anmasını istemem. bunlar benim vicdanıma ağır gelir. Benden saklanıyor ve daha sonra öğrenirsem de çok ama çok üzülürüm. En iyisi sen partnerine durumu anlat sonra birlikte olup olmamaya karar verin.
Bakirelik eğer sorunsa bunu ameliyatla ya da çinlilerin ürettiği kan topları var içine onu yerleştirerek kapatabilirsin söylemek daha iyi aslında ama sonuclarına katlanmalısın çogu kız bir cahillik yapar ya da bilerek yapar ya da adet dönemine denk getirirrsin bakire sanar seni bir yolu bulunur herşeyin
Ben zaten bakire olduğumu anlamasın istiyorum
Sen bakiremisin değilmisin ben anlamadım
Benim söylediklerim bakire değilsen olabilir bakireysen zaten sorun değilki
Abicim cevaplarken soruyu hiç mi okumuyorsun 😂
Çalısıyordum dikkat etmemişim ☺️😅 bakire olduğunu anlamassa bakireliğini alır onu mu istiyorsun bakireliğini almasını mı istiyorsun sevişirken anlamaz ama içine girmeye çalışırsa darlığından anlar
dokunacağın yerleri bilmen gerek bırak ona kollarına kendini ya da soft p. rno videoları var onları izle art diye geçiyo yani gir çık değilde gerçekten sevişmeyi gösteriyo yani bir de karşındaki kişiyi tanıman gerek oda zamanla olur neler sever nelerden hoşlanır
Cevap
14Cevap
Sen söylemediğin sürece kimse bunu anlayamaaz
gizleyemezsin, tecrübeliyse her türlü anlayacaktır toyluğundan falan.
ilerde bakire değilsin diye reddelince çok pişman olursun
Tecrübeli biriyse anlar, özellikle kanaman olursa her türlü anlar. İlk seferini tecrübeli ve hemen yoluna bakacak birisine vermeni tavsiye etmem.
Hadi sen belli etmedin diyelim ya orası nolacak
İyide ya girmeye calusirsa
E zaten tam bir ilişki yaşayacağız
O zmn niye gizliyon
Kapağı mı atmaya çalışıyorsun
Nasıl
Seks yapicaksan nasıl belli olmucak
Tecrübeli biriyse anlar her türlü
Temiz kızsın nie kirleniyon ak
Feryat figan acı çekişinden anlar
Her seferinde sarhos et adamı anlamaz 😁
Neden saklıyonki neyse o
İlkinde ne hissettiysen, aynısını yap :)
İlk bu olacak işte
Bu mümkün degil Kan gelirse anlayacaktır
adam anlamaz zaten
Tabii ki mümkün
Hayır
Anlar