Hani sevgili değilsindir arkadaş değilsindir f*ckbuddy de değilsindir ya adını koyamazsın onun. Yaşadınız mı böyle bir şey?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
hı ergenken olmuştu sonra özel mesajlarını bi okudum kızın biri buna numarasını vermiş o da tıpış tıpış gitmişti. kendisi bana beni sevdiğini söylüyodu ayyy aşırı saçma şeyler. m*ldım o zamanlar. adı konmayan ilişki mi olur ulaaa
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmadı hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef oldu. Düz arkadaş değildik işim içinde cinsellik de vardı. Ama amaç sadece o da değildi beraber güzel zaman da geçiriyoduk aramızda bi bağ vardı. Ama bazı sebeplerden ilişki olamadı
011 Yorumla
Soran+1 yılHmm maalesef dediğine göre pişman mısın
Cevap sahibi+1 yılmaalesef dememin sebebi sevgili olmak istemiştim olamamıştım. Ama pişman değilim. Cünkü beni kandırmadı neyin ne olduğunu biliyodum o şekilde kabul ettim. Seviyodum cünkü ciddi ilişki olmasa bile gittiği yere kadar onunla zaman geçirmek istedim
Soran+1 yılAnladım canım. Neden o sevgili olmak istemedi peki? Ve ne kadar sürmüş böyle adsız ilişki?
Cevap sahibi+1 yıl1 buçuk sene falan sürdü ama cinsellik som yarım sene falan. İlk başlarda sadece takılmak istediğini açık açık söyledi zaten. Çok eski tanıdığım biri zaten hiç ciddi ilişkisi olmadı çapkın bi tip o yüzden işk başlarda ilişki yaşamadım. Ama zamanla yakınlaştık kimse flörtümüzü bilmemesine rağmen ortak arkadaşlar akrabaları bile ima yapıp duruyodu. Deli gibi aşık olmasa da aramızda bi bağ vardı. Ama yurtdışına yerleşme ihtimali vardı biraz da o yüzden yanaşmadı ciddi ilişkiye. Sonra gerçekten de gitti zaten
Soran+1 yılAh demek gittiğinden bitmiş
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle oldu. Gideceği belli gibiydi zaten zamanı belli değildi. Gidene kadar takıldık o yüzden pişman değilim sevdim ne yaşadıysam isteyerek yaşadım
Soran+1 yılAnladım. Peki üzüldün sonra ya da duygusal anlamda zor şeyler
Cevap sahibi+1 yılEvet çok zor hala da atlatamadım hala aklım onda. Ama zamanla geçeceğine inanıyorum
Soran+1 yılNe kadar oldu gideli?
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni. 2 ay falan
Soran+1 yılAh anladım. Birini girer hayatına unuttur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılf*ck ve arkadaştık ama görüşemedik bile, sanalda falan herşeyi konuştuk, kayboldu gitti ama yıllarca konuşmuşuzdur.. sevgilimde oldu ama hiç tadı yoktu.
00 YorumlaYaşına göre siz ahiretlik olursunuz bu saaten sonra 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet yaşadım, birkaç ay önce de vedalaştık istem dışı
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oluyor_?
Cevap sahibi+1 yılHayatımda geçirdiğim en güzel zamanlardı belki de
Soran+1 yılYani bu f*ck olmuyor mu?
Cevap sahibi+1 yılGüzel şeyler FB ile mi oluyor? Biz tatile de giderdik, kahvaltıya da, sorunlarımızı konuşur dinlerdik, arada sadece buluşur çay kahve içerdik, her şeydik ama ismi yoktu, benim durumumdan dolayı böyle oldu aslında
Soran+1 yılSenin duumun neymiş?
Cevap sahibi+1 yılŞehir değiştirme ihtimalim çok yüksekti, keza öyle de oldu, isim koymama sebebimiz buydu
Soran+1 yılAnladım. Geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılTişikkirlir
Gizli Üye(36-45)+1 yılE ne yapıyorsunuz peki? Aşk yok, seks yok, arkadaşlık yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılAra ara görüşüp çay içip kalkıyoruz :D
Cevap sahibi+1 yılÇaybuddy diyorsun
+1 yılDefalarca oldi anı yaşadık keyfimize baktık
12 Yorumla
Soran+1 yılYok artık nasıl oluyor o ama
- +1 yıl
Insanlari boğmuyoruz özgürce yaşıyoruz
Evet daha adını koymadan ilişki başlamıştı
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılAmaç neymiş
+1 yılYokk tipsizim boyum kısa diye ilişkim olmuyo
00 Yorumla
+1 yılolmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoslandinmi sadece
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılHic bi iliski olmamisya
Soran+1 yılYok olmadı
Cevap sahibi+1 yılE baska erkek bulsana sevgili ol biriyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldu bi kızla
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılArada canı istiyordu biz de seks yapıyorduk sonra da herkes yoluna gidiyordu değişik bir ilişkimiz vardı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne