Sevgilimle çok olmasa bile bi cinsel hayatımız var ve sanki artık ben onun için bir araçmışım gibi düşünmeye başladım. Ön sevişmeden sonra ilişkiye giriyoruz ama sadece kendisi boşalıyor 2-3 defa ve beni boşaltmadan ilişkiyi bitiriyoruz. Sadece arada boşaldın mı diye soruyor ben hayır diyorum sadece o kadar. Bende rahatlamak istiyorum ama o sanki buna önem vermiyor. Bunu nasıl onunla konuşabilirim? Ne yapmalıyım? Ya da benim boşalmam için ne yapması gerekiyor? Siz olsanız ne yaparsınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAdam bence seni sadece araç olarak görüyor. Se*KS bile aşkla ilgilidir.. partnerine delicesine dokunmak istersin, öyle ki partnerin ister istemez boşalır zaten.. çıkmak bilemez içinden. Ve s*kste önceliği karşı taraf olur sevdiği kişiyle sevişiyorsa.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOnunla konus bencillik yapma bende varim ben rahatlayamiyorum de acik acik konus hala devam ediyosa bir dahaki iliskiye girelim dediginde gayir ben orgazm olmuyorum ki sen bolsaip bitiriyosun git 31 cek de. Bunu de ki erkekligini kendini sorgulasin bana yetemiyosun de
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim en mantıklı bulduğum görüş 👍🏼
- +1 yıl
rica ederim kendince kendi işini bitirip kıçını yan dönüp yatan giller familyasından bu sadece sevgili de değil evlilerde bile çok aldatmaya kadar götürür bu bencillik bunu birinin söyleyip kafasına vurması gerek e sen onunla sevgili olduğun için partner olduğun için sen konuşacaksın. bir erkeğinde en zayıf yeri erkekliğine laf edilmesidir. ama o da hep yapıyo demek ki bir uyarı gerek. umarım her şey gönlünce olur
Soran+1 yılbu soru
+1 yılSenin mutluluğunu zevk almanı düşünse zaten seni mutlu etmeden bitirmez. Amacı sadece boşalıp rahatlamak. Evlenince de bu değişmez boşalır döner uyur böyleleri. Sen sana kadınlığının tüm zevklerini yaşatacak bir partner bulmalısın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
19Cevap
+1 yılNe konuşursan konuş hicbir zaman değişmez. Bencil erkekle bir ömür cekilmez. Iliskini gozden geçir. Hep bu sekilde yarım kalman hiç iyi olmaz.
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur anlayissiz olur tahammul seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler01 Yorumla- +1 yıl
Zaten yetersiz bencil erkekler seni suçlar sende sorun yok. Bu tarz erkekler kadini suçlar o şekilde manuple edip kendi suçunu bastırır. Hic usteleme bu kisi ile ömür gecmez emin ol
bunu onun farketmememisi imkânsız.. bunu bu şekilde sessizce konuşmayan biri hayatında olmamali. diye düşünüyorum. seks tek kişilik değildir çünkü.. önemsemeyini önemseme
11 Yorumla- +1 yıl
Seks uzmanı 😶🌫️
+1 yılakıllı kızsın
sorunun içinde cevabıda vermişin:DDDDDDD01 Yorumla
Soran+1 yılYakalaman güzel olmus
+1 yılO bencil ve sen onda istediğin zevki yaşayamazsın. Seni düşünecek ve sana değer verecek benim gibi olgun ve tecrübeli erkek mutlu eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTekrar seks olmasa bile en azından sana dokunarak boşaltması gerektiğini söyleyebilirsin sadece kendi zevkini düşünmekte bencillik
20 Yorumla
+1 yılİyide seni zevji için kullanıyor. tamam etken bosalsa bilr seni oral ile boşaltmali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. öncelikle sen nasıl boşaldıgını bilmelisin ona göre yönlendirmelisin
00 Yorumla
+1 yılBak sekste önemli nokta kadim senin zevk alman şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben olsam haram ilişki olduğu için rahat edemezdim adam zaten bencilmis ve seks için beni kullandığını farkedip ayrılırdim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. açıkça konuşman lazım ön sevişmeyi uzatın öpüşün oral yapsın sana
00 YorumlaBu tipler aldatılmaya mahkum
04 Yorumla
Soran+1 yılAldatilmis zaten daha önce
Soran+1 yılÇok yanlış bir insanı sadece seksle mi sınırlandırmalıyım
+1 yılBu ne ya bencil insanla ilişki yaşanmaz ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anlatayım uygula rahatla
00 Yorumla
+1 yılBöyle düsüncesiz insanla yürümez bilgin olsun
00 YorumlaSen neden bosalamıyosun o süreçte
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşaltamıyor çünkü sadece kendi boşalmasına odaklı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin ilişki yok zaten
10 YorumlaBenim gibi biri lazım sana.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Nankör bir adamla seks yapıyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapicam seviyorum ve ona da yükseliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Konuş ve verme bi süre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİş sen de bitiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bende bitiyo
- +1 yıl
Olayı istediğin gibi kontrol etmek senin elinde
Soran+1 yılNasıl yapacağım anlatır mısın
- +1 yıl
Burdan mı yani
Kullanıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olmazji ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen önce kızı boşaltırım baya sürer bu da
00 Yorumla
+1 yılEvet bencil.
00 Yorumla
+1 yılBencilmiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi