anal sekse bazı kadınlar karşı bazıları değil neden karşı neden değil bunun sizde yarattığı psikolojik ve fiyolojik etki nedir ve aynı şekilde erkekeler anal seks ile alakalı aldığını z haz ve psikolojik etkisi sizce siz de nedir

anal sekse bazı kadınlar karşı bazıları değil neden karşı neden değil bunun sizde yarattığı psikolojik ve fiyolojik etki nedir ve aynı şekilde erkekeler anal seks ile alakalı aldığını z haz ve psikolojik etkisi sizce siz de nedir

Anal seks aslında kendi toplumumuz İçin konuşacak olursak lise yıllarında sesle ilk tanışan çocukların kızlık zarı korkuları ile birlikte aşırı ergenlikle gelen cinsel istek alternatif yollara itmektedir , bu noktada anal seks tercihleri doğar aslında psikolojik olarak lise yıllarından kalma bir alışkanlıktır , tabiki az sayıda da olsa anal Seksi seçen ve isteyerek bundan zevk alan insanlar vardır , kadınlar ise en çok anal seksten korkmaları ve acı çekmeleri de küçük dönmelerde yanlış olarak acemi olarak tanışmak zorunda kaldığı anal seks veyahut arkadaşlarından duyduğu zevk alınmadığı çok açıldığı gibi sebeplerden dolayı korku ve tabu oluşur , sonuç olarak kadınların fizyolojik açıdan anal seksten zevk almaları çoksa mümkün değil sadece vajinal bölgeye baskı yaptığı İçin zevk mümkün ,
kadınalrın bazıları anal seksin vajnal seks kadar zevk verdiğini sölüyor bunu okudum konustum dinledim biliyorum ama bazıları da sevmiyor bunu ben partner ile alaklı görüyorum ve bence lisezamanı ufak denemeler masumdur cinsel merak ama ilerde sağlık sorunları ne dende yalanırsa oluşur bunu bilmek lazım değil mi
Tabiki sonuç olarak anüs kasları dışarıya doğru gevşeme eğilimindedir ama sen içeriye doğru bir şey sokarak zorlarsan zamanla kaslar yapısını bozacaktır bunun da püf noktalara var
muhakka var ki bundan zevk alan insanalr vaar olduğu gibi
Anal sekse karşı olan kadınlar acıya katlanmak istemeyen kadınlar.
peki sen hangi grubun içinde yer alıyorsun
Cevap
3Cevap
anal sekse karşı bakış açısı doğru yapılıp alışma süreci aşıldıktan sonra gayet keyfli oluyor ama iki tarafda istemeli ve hazır hissetmeli hepsi hallolduktan sonra büyük bir haz oluyor
ama şunuda eklemeliyim ki bende anal yaptırıyorum hakikaten keyfi zevki bambaşka
Anal sekste çok zevkli gerçekten ama her türlüsü uyar bana
her türlüsü dersen bir çok ışık yanar kafalarda
Erkekler yaparsa ve yaptırırsa değişir elbette ama kadın gönüllüyse farklı durum olur. Zorla olursa farklı olur.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?