Ben sürekli arzusu olan bi kadınım bazen eşimi zorluyor gibi geliyorum hergün olsun istiyorum yani defalarca yapsa hayır demem bazen onu zorluyor gibi hissediyorum o çok anlayışlı ama bu biraz ilişkimize zarar veriyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiydim bu insanın onurunu kırıyor hep isteyen taraf olmak eşimin artık yoruldum demesi falan ama eski sevgilimle öyle değildik mesela 7/24 her yerde imkan oldukça zevkle yapardık bence ten uyumu veya libido uyumuyla alakalı
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa kadın eşim var diyor, evliyim diyor elin abazası altına "yanlış seçim o zaman" "bizi seçseydin" diyor lan zaten hıyar olmasan seçilenlerden biri sen olurdun, düt sürülecek aklınız yok, el alemin eşine eliniz s. kinizde yorum atıyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu erkeğin hayalidir senin gibi bir kadınla evli olmak. Sen onun için büyük şanssın. Ben ayda 1 kez cinselliği zorla yaşıyordum maalesef boşandım rahatladım...
02 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılTabi başka sebeplerde vardı ama en büyük sebep buydu. şu an çok daha iyiyim teşekkür ederim. Umarım siz de probleminizi biran önce çözersiniz. Mutluluklar dilerim 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
+1 yılİdeal çiftine göre değişir.
Benim için hergündür, sizin için farklıdır.
Bunu siz belirlersiniz00 Yorumla
+1 yılBunun için zaman gerekmez. Istediğin arzuladığın zaman doyuma ulaşana kadar yapılmalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Evlilik öncesi seks hayati olmayan evliliklerde genelde hep zıt kutuplar birbirini buluyor. Yani sizin gibi.
- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef cinsel uyum olmayınca hayat çok zor. keşke eşinde senin gibi libidosu yüksek olsaydı ve mutlu bir cinsellik yaşasaydınız ama şans işte.
04 Yorumla- +1 yıl
Eşimden yana sorun yok zaten beni asla geri çevirmez ama ben onu çok fazla yıpratıyorum gibi geliyo
- +1 yıl
ama insan karşı tarafında benim ısrarımla değil kendi isteğinle bu işe yanaşmasını istiyor.
- +1 yıl
Evet biraz ondan yana çekiniyorum yani hep ben öncü oluyorum
- +1 yıl
işte insanı buda üzüyor ve acaba partnerimi rahatsız mı ediyorum düşüncesi cinsellikten aldığın keyfide azaltıyor.
+1 yılİdeal cinsel ilişki kişilerin bedenleri ve sağlıkları elverdiği sürece her iki cinssin de aynı anda istediği arzuladığı her dakika olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAralığı olmaz ki bunun ama çok ara verirsen soğursun mesela bir gün çok hırçın diğer gün çok relax yapılabilir heyecan katılmazsa ne önemi var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi bir kadın isterim inşallah olur hayalim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bu ikinizin çekimine bağlı olan bişey iki tarafta istediği sürece olmalı yani 😊
00 Yorumla
+1 yılValla mevzu evlilikse zaten zamanla giderek azalacak ge tadı tuzu kalmayacak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. yalnis seçim o zaman 🤣😂 istekli koca bulmaliydin hergun yapmak için 😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılvar mı senin gibi olan gerçek hayatta cidden böylemi kaç yıllık evlisin yaşlar kaç
02 Yorumla- +1 yıl
Beş yıllık
- +1 yıl
Böylesin 5 yıldır doyumsuz. Peki yatakta aktifmisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet âdetin son günlerine doğru hamilelik riski yüksektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu zorlamadan da istediğini yaptırabilirsin
00 Yorumla
+1 yılhergün olsa hergün yaparim
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan yapmayalım de bak bi tepkisine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence bir gün yapıyorsan bir gün durmalısın
00 Yorumla
+1 yıl3 günde 1 güzel oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapay penis al öyle tatmin etmeye çalış kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) senin gibisi karşımıza çıkmadı be :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHergun
10 Yorumla haftada 2 3 yeterli
00 Yorumla
+1 yılHer gün 🔥
00 YorumlaHer gün olmalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri