Cinsel Yaşam Terazi burcu erkeği ile başak burcu kadını anlaşır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İlişkide ve cinsel olarak uyumları nasıldır? Terazi burcu erkeği ile başak burcu kadını anlaşır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Terazi burcu biraz oynak oluyor, Başak ise çok ince detaycıBiraz ters düşme durumu söz konusu olabilir ama her şeyi de astrolojiye bağlamamak lazım. 0 0 Yorumla
benimyahu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 34% +1 yıl Eğer cinsel ilişkideki uyumu burçlarda arıyorsan hiçbir zaman mutlu olamazsın.Cinselliği böyle saçma sapan şeylere kurban etme. 0 0 Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Pek burçlara takilmam ama bu ikisi gayet iyi anlaşıyor 0 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Terazi erkeği şerefsizdir. 0 18 Yorumla BoğaçToprak +1 yıl 😂😂😂 günahlarını alma bence ya😂 Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl @BoğaçToprak hiçte almıyorum. Hepsinin g*tu basi ayri oynuyor Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Ne alakasi var cogul konusma bence Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl @XCaptainmemoX ağlama. Yorumla BoğaçToprak +1 yıl Onu bizzat gördüm zaten😂 Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Wksjwk aglayan sensin kime yem olduysan Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl @XCaptainmemoX ağlamıyorsan neden kudurup laf atıyorsun? Cümleye bak kime yem olduysan. Ağlama diyorum, hala zırlıyorsun. Kaybol şurdan. Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Belli ki bi hancer yaran var her insanin bir olmadigina alistir kendini Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl @XCaptainmemoX defolacak mısın? Terazisin belli mąllığından, takık beyinsizler sizi Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Sen bi kendine bakar misin acaba varos musun ne takintiligim var aptal gibi konusup racon kesmeye calisiyosun Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl @XCaptainmemoX kes sesini defol artık. Görüşüme gelip ağlayan, hala da ağlamaya devam eden sensin Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Aglayan sensin la hasta misin nesin anlamadim da birinden darbe yiyince suclu hepsi oluyo manyaklar sizi Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl @XCaptainmemoX yürü git diyorum hala darbe yemişsin bilmem ne olmuşsun zırvalıyosun ya cidden acınası haldesiniz. Umarım ikizler ve teraziler hemen yokolur. Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl İnsallah senin gibiler de yok olur secici animeler sizi Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl @XCaptainmemoX ağla devam hala laf atıyor. Anime kalmıştı bir tek laf atmadığın Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Ahhahhahq qnsiajskwjwj kahkaha atiyom ne aglamasi Yorumla XCaptainmemoX +1 yıl Hadi yeter bu kadar tadinda kalsin sisnjs Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl @XCaptainmemoX yaylan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Terazi burcu biraz oynak oluyor, Başak ise çok ince detaycı
Biraz ters düşme durumu söz konusu olabilir ama her şeyi de astrolojiye bağlamamak lazım.
Eğer cinsel ilişkideki uyumu burçlarda arıyorsan hiçbir zaman mutlu olamazsın.
Cinselliği böyle saçma sapan şeylere kurban etme.
Pek burçlara takilmam ama bu ikisi gayet iyi anlaşıyor
Terazi erkeği şerefsizdir.
😂😂😂 günahlarını alma bence ya😂
@BoğaçToprak hiçte almıyorum.
Hepsinin g*tu basi ayri oynuyor
Ne alakasi var cogul konusma bence
@XCaptainmemoX ağlama.
Onu bizzat gördüm zaten😂
Wksjwk aglayan sensin kime yem olduysan
@XCaptainmemoX ağlamıyorsan neden kudurup laf atıyorsun? Cümleye bak kime yem olduysan. Ağlama diyorum, hala zırlıyorsun. Kaybol şurdan.
Belli ki bi hancer yaran var her insanin bir olmadigina alistir kendini
@XCaptainmemoX defolacak mısın?
Terazisin belli mąllığından, takık beyinsizler sizi
Sen bi kendine bakar misin acaba varos musun ne takintiligim var aptal gibi konusup racon kesmeye calisiyosun
@XCaptainmemoX kes sesini defol artık.
Görüşüme gelip ağlayan, hala da ağlamaya devam eden sensin
Aglayan sensin la hasta misin nesin anlamadim da birinden darbe yiyince suclu hepsi oluyo manyaklar sizi
@XCaptainmemoX yürü git diyorum hala darbe yemişsin bilmem ne olmuşsun zırvalıyosun ya cidden acınası haldesiniz. Umarım ikizler ve teraziler hemen yokolur.
İnsallah senin gibiler de yok olur secici animeler sizi
@XCaptainmemoX ağla devam hala laf atıyor. Anime kalmıştı bir tek laf atmadığın
Ahhahhahq qnsiajskwjwj kahkaha atiyom ne aglamasi
Hadi yeter bu kadar tadinda kalsin sisnjs
@XCaptainmemoX yaylan
olabilir..
Anlaşır bence