Evli bosanmis ama bi oglu var bana asik oldugunu gordugunden beri unutamadigini bana ihtiyaci oldugunu soyluyo? Arkadaslar is arkadasiydik evlenmis bosanmis ve bana asik oldugunu söyledi ben bakireyim soyledim benimle denk deilsin diye ama bi ses atmis içim acidi kabul etsem nolur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bakireyim , kendisi evlenmiş boşanmış 2 küçük kızı var. Aşık olmuş, çok ilgili düşünceli falan ama sonradan dediki kızlarımın velayetini alacam evlenince dedi. Yani anneleri varken onlara ben bakacam. Kabul etmedim. Okulları dersleri bakımları, ev işleri birde koca. Yapamam dedim. Sonra biriyle görüşmüş benden sonra. Ona da demiş velayetlerini alacam. O kadin da kabul etmedi. Yemekleri temizlikleri ben uğraşamam demiş.
Yani hiç evlenmemiş biri ile evlenip boşanmış çocuklu biri anlaşamaz bence. Beklentiler uymaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence o seni elde etmeye çalışıyor anlattıklarından elde etmeye çalışan palavracı sapıklara benziyor kusura bakma sevgi için istemiyor seni kullanmak için istiyor çünkü bu anlattıklarından bu çıkıyor bu tip erkekleri çok gördük bu tip kelimeleri çok duyduk seni kandirmasins izin verme oynuyor o seninke kelimelerle aşk iki kelimeyle anlatılacak bir şey değil çocuğunun annesine gitsin barışsın
00 Yorumla
Güzelim kızsın kendini boşa harcama kendi denginde biri ile takıl evlenmiş boşanmış çocuğu olan adam ile ne işin var çocuğu seni sevecekmi sevmeyecekmi bu bile belli değil ki bu adamın amacı besbelli cinsellik senide süslü cümleler ile kandırmaya çalışıyor herkes kendi dengi ile takılsın hayatını mahvetme sonra o senin hayatını mahveder
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Olabilir, boşanmış kisi asla sorun olmaz benim için.
mama sebep neymiş o önemli.
birde çocuk kimde, mutlaka babaylada/ seninkinde vakit geçirecek cocuk.Sonradan çocuk gözüne batarsa çok üzücü olur çocuk icin yazik
12 Yorumla- +1 yıl
@neyse1900 yazılacak her şeyi yazmışsınız...
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. sende istiyorsun galiba. evlenmek mi? sadece cinsellik mi
015 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek niyetinde hem o hem ben ailem kabul etmez dedim once ailenle konusuruz ikna ederiz beni sev oğlumu sev bizi sev vs cok sey dedi
Soran+1 yılBilemiyorum cok merhametli iyi biri hani calisirken herkesten koruyup kollardi abi gibi davranirdi kolunun altina alır sarilir kucuk cocuk sever gibi başımı okşardi cok fazla beraber calistik 2 seneye yakin oglu 4 yasinda cocuk 7 aylikkken bosanmislar
Soran+1 yılHm neden peki lütfen ne dusunuyosaniz söyleyin fikre ihtiyacim var
Soran+1 yılEşimi sevemedim dedi sadece bende dedim ya bende aynısını olursa neden başkalarindan ilgi sevgi bekliyosub dedim cevap vermedo
Soran+1 yılAlkolik bide bi kac gel beraber icelim dedi
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılTamam çok teşekkürler
+1 yılOna karşı hislerin yoksa sadece ona acıdığın için evlenme onunla. Mutsuz olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılalkolikse keisnlikle uzak dur cunku ozunde iyi olan insanlar alkol alinca sapitiuor buyuk ihtimal esindende ondan ayrilmistir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBişi olmaz bence karşılıklı seviyorsanız
00 Yorumla
+1 yılBoşanma sebebini iyi öğren
00 Yorumla
+1 yılBilmem ki istiyosan yapp
00 Yorumlaher ses atana acıyosan sıradayız :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtme sakın lütfen yalvarırım
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılSeni kullanıp bırakacak da ondan
Soran+1 yılEvlenmek istiyomus ama
Soran+1 yılBeni sev oglumu sev bizi sev dedi bays konustuk
Cevap sahibi+1 yılYalan inanma
- +1 yıl
Doğruyu diyor her evlilik kelimesi kullananlar evlenmiyor yalan söylüyor sana kelimeleri seni kandırmaya çalıştığı belli ediyor
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver takma.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evliymiş boşanmış ama bir oğlu var, ben bakireyim. Kabul etmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat