Cinsel Yaşam Bu gece erkek arkadaşım ilk defa bende kalacak, hiç cinsellik öpüşme yaşamadık. Nasıl davranmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Eger bu sekilde yaklasırsa nasıl davranayım, onu cok seviyorum cok ciddi tavırları var bana karsı böyle mi devam eder Güncellemeler+1 yıl Guncel Bu gece erkek arkadaşım ilk defa bende kalacak, hiç cinsellik öpüşme yaşamadık. Nasıl davranmalıyım? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Abla ne olmasını iistiyon anlamadım yaklaşırsa karşılık vercen mi ne istiyon 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Böyle devam etsin istiyorum cinsellik olmasın yoksa devami gelecek Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Niye olmuyo peki onu anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Yanlis cunku Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Yaratılışında olan bir fıtrat nasıl yanlış oluyo abla Yorumla Soran +1 yıl Yanlıs olan cinsellik degil, mesru olmayan cinsellik bu ayrımı bi turlu yapamiyosunuz Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Meşru olması için sadece bi nikah olması mı gerekiyo ben bunu anlamıyorun Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle 🙂 Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Saçma ablağ sen nişanı bekleyedur 👋 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sakın terbiyesizlik yapmayın valla ararım ahlak masasını 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapmam ben o da yaklasamaz rahat Yorumla
venividi_ Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yüzeysel sevişip, yiyişir sonra uyursunuz gibi geliyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uyku yerimi hazırla diyo zaten Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. sınır kalmaz aranızda 0 0 Yorumla
Albatros2323 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Sabaha bebek ismi dusunun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya daha hicbisey yasamadık adam ciddi diyorum Yorumla Albatros2323 +1 yıl Evet ciddi olduğu icin evdesiniz sabaha kadar s. k. c k seni Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yapma 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapmıycaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptınız mı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen tek evde mi kalıyorsun 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Evet 2 arkadasımla kalıyorum onlar yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öğrenci evi yani öyle mi Yorumla Soran +1 yıl Evet calısıyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladım. peki sen bir şeyler yaşamak istiyor musun evde öpüşmek vs Yorumla Soran +1 yıl En fazla opusme olsun cinsellik istemiyorum cunku evli degiliz yanlıs bize gore Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkek arkadaşınla ne kadardır çıkıyorsun efendi birisi mi Yorumla Soran +1 yıl Efendi ve ciddi biri 3 yıldır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maşallah baya olmuş cinsel olarak yaklaşırsa kendini tutabilir misin Yorumla Soran +1 yıl E yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tutamayabilirsin söylim dikkatli ol ateşle barut yani bide evde yalnızsınız Yorumla Soran +1 yıl Tutarim kendimi o da tutucak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tutamazsa ayrılır mısın yoksa evden mi atarsın Yorumla Soran +1 yıl Bilmem onu da o zaman dusunucem 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konuşabilir miyiz gizliden çıksam Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım gizliden mesaj at Yorumla Soran +1 yıl Attım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende yazdım Yorumla
Lannnnbırakkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Pompa var gece 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok Yorumla Lannnnbırakkkkk +1 yıl S@kso var Yorumla Soran +1 yıl Kovarım o zaman evden, o da biliyo bunu Yorumla Lannnnbırakkkkk +1 yıl Meme emer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Abla ne olmasını iistiyon anlamadım yaklaşırsa karşılık vercen mi ne istiyon
Böyle devam etsin istiyorum cinsellik olmasın yoksa devami gelecek
Niye olmuyo peki onu anlamadım
Yanlis cunku
Yaratılışında olan bir fıtrat nasıl yanlış oluyo abla
Yanlıs olan cinsellik degil, mesru olmayan cinsellik bu ayrımı bi turlu yapamiyosunuz
Meşru olması için sadece bi nikah olması mı gerekiyo ben bunu anlamıyorun
Evet öyle 🙂
Saçma ablağ sen nişanı bekleyedur 👋
Sakın terbiyesizlik yapmayın valla ararım ahlak masasını
Yapmam ben o da yaklasamaz rahat
Yüzeysel sevişip, yiyişir sonra uyursunuz gibi geliyor.
Uyku yerimi hazırla diyo zaten
sınır kalmaz aranızda
Sabaha bebek ismi dusunun
Yok ya daha hicbisey yasamadık adam ciddi diyorum
Evet ciddi olduğu icin evdesiniz sabaha kadar s. k. c k seni
Yapma
Yapmıycaz
Yaptınız mı
sen tek evde mi kalıyorsun
Evet 2 arkadasımla kalıyorum onlar yok
öğrenci evi yani öyle mi
Evet calısıyoruz