+18 mesajı yanlış kişiye attım, ne yapmalıyım?

Partnerime işteyken mesaj atayim dedim. Bir sure bekledim 2-3 saat kadar. Dedim bu adam mesajlara bu kadar gec cevap vermez. Tekrar girdim baktim mesaj ulaşmiş mı, interneti açık mı diye.

Yanlis kisiye attigimi farkettim. Kendisi arkadaşım, sohbet ettigim, karakterini sevdigim, cok iyi bir insandir. Mesajimı görmüş ama bir sey yazmamış.

Ne yapacagim simdi? Yuzune nasil bakacağım? Aramizi bu durum kotu etkiler diye korkuyorum. Yani aciklama yapayim mi? Mesaj yanlış oldu, sana degildi falan diye. Ama bunu aciklamak bile utanc verici.

Beni böyle bilmez, eminim ki attigim mesaj sasirtmistir bu kiz boyle miymiş diye. Yanlis attigimi soylesem bile bu kiz boyle seyler yapiyor mu vs diye düşünebilir. Yani tip olarak disardan hanimefendi görünen, bebek yüzlü biriyim o yuzden dedim. Ne yapmaliyim? Sana degildi diye açıklama yapayim mi? Bir de yuz yuze falan bu konuyu acarsa o zaman ne diyeyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Mesaj attım arkadaslar size soruyu sorduktan ve cevaplari aldiktan hemen sonra. Kisaca acikladim durumu yanlislikla oldu kusura bakma falan diye. O da cevap olarak anladım, sorun değil yazmış. Benim iş attığımı falan düşünmemistir degil mi? Bu kız beni denedi, mesajina karsilik bir sey yazmayinca olayi geri cevirdi gibi bir dusuncesi olmamıştır insallah. Aklima sonradan böyle düşünme olasılığı geldi. Ben mi detayli düşünüyorum bilemedim ki.
+18 mesajı yanlış kişiye attım, ne yapmalıyım?