Cok seks düşünür, tahrik olur. Isteklidir, libidosu yüksektir. Sekste hareketli ve tatmine önem verir. Öpülmekten, oksanmaktan, yalanmaktan cok hoşlanır. Istekli ve hareketli olmasina ragmen sabit seylerden hoslanir. Ayni mekanda ve ayni kisiyle yapmaktan pek sıkılmaz. Gorsellikten, kokudan etkilenir.
Benim tanıdığım aynı zaman da çok da sevdiğim bir kadın vardı ve harikaydı çok istekliydi her türlü fanteziye açık ve saatlerce sevişebilirdi onu sen daha iyi tanıyorsun gerçi @oekslell
terazi, ben ise dışarıdan sakin ama iç dünyasında canavar ruha sahip biriyim. sorsan sakin, efendi vs vs 😂 abi hayvanı zincirledikçe daha çok biriktirir içinde ve günü gelince gümm 😂
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Burçlara inanmayın @q. ben boğayım partnerim başak. 1 sene yapmasak umrunda değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oral seviyorlar o konuda istekliler onu biliyorum xkxhlxkx
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Cok seks düşünür, tahrik olur. Isteklidir, libidosu yüksektir. Sekste hareketli ve tatmine önem verir. Öpülmekten, oksanmaktan, yalanmaktan cok hoşlanır. Istekli ve hareketli olmasina ragmen sabit seylerden hoslanir. Ayni mekanda ve ayni kisiyle yapmaktan pek sıkılmaz. Gorsellikten, kokudan etkilenir.
Benim tanıdığım aynı zaman da çok da sevdiğim bir kadın vardı ve harikaydı çok istekliydi her türlü fanteziye açık ve saatlerce sevişebilirdi onu sen daha iyi tanıyorsun gerçi @oekslell
oral yapmayı seviyorlar bunu biliyorum tecrübe ettim ama çok ateşli oldukçarını söyleyemeyeceğim
Senin burç ne
akrep
hiç burçlarını sormadım ya bugüne kadar iyi hatırlattın bundan sonra sorarım jsjs
boğa gibidir; istekli, enerjisi bitmeyen, sürekli istekli, zirveleri-sınırları zorlayan...
Senin burç ne
terazi, ben ise dışarıdan sakin ama iç dünyasında canavar ruha sahip biriyim. sorsan sakin, efendi vs vs 😂 abi hayvanı zincirledikçe daha çok biriktirir içinde ve günü gelince gümm 😂
Burçlara inanmayın @q. ben boğayım partnerim başak. 1 sene yapmasak umrunda değil.
Oral seviyorlar o konuda istekliler onu biliyorum xkxhlxkx
Boğa kadınıyla seviştim mi ki ben 🤔 haturlamıyorum
Ben Boga erkegi ve cinsellikte harikayim
Yalamayı ve yalatmayı çok sever.
Bi koçla boğa kaldı benim
Offf bi yalıyolar varyaa
Hayvan gibi sevişir
Biz bilmeyiz sen anlatacaksın.
istekli diye biliyorum
Baya ateşli sınırsız doyumsuz
Burcun ne
Koç benim burcum sence koç nasıl