Örneğin film sitelerinde Mia Melano, Audrey Bitoni Kızlar Bir Adım Önegibi yüzlerce tanrıça kadınların solo ya da eşli performanslarını izlemek varken neden bir tane vasat kıza azıcık göbek göstersin diye yalvarırlar?

Örneğin film sitelerinde Mia Melano, Audrey Bitoni Kızlar Bir Adım Önegibi yüzlerce tanrıça kadınların solo ya da eşli performanslarını izlemek varken neden bir tane vasat kıza azıcık göbek göstersin diye yalvarırlar?

İşte sizin anlamadığınız yer de burası bizler nude isterken iletişim halinde olduğumuz kişiden istiyoruz ve onu hayal ederek onunla yapıyoruz ona bakarsan nette dolu ünlü birine gerek yok
bilmem erkek değilim
Cevap
2Cevap
Bence çok saçma nude istemek
Demekki silikonlu ve yapay vücutlu kadınları izlemek yerine konuştuğu kişinin vücudunu görmek daha zevk veriyor erkeklere
Mia Melano silikon değil mesela, sarışın olan. Bunun dışında yuzlerce melek var sililonsuz, dolgun ve pembe meme uçlu. Puruzsuz tenleriyle dans ediyorlar. Sizinki ise bir hayli tüylü ve buruşuk.
Bence sen erkek değilsin kızsın kıskanmaya devam et böyle
@limos__ ben erkek taklidi yapan bir kızmısım, ustume iyilik saglik ayol
Dikkatli okumamışsın demekki benim vücudum tüylü ve buruşuk değil
Senin vücudun beni zerre kadar ilgilendirmiyor bu bir. İkincisi, hepiniz boylesiniz demiyorum, hepinizi toplayinca ortaya bu çıkıyor.
@limos__ hashahah
@limos__ ahahsh
Sanane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?