Bakiresiniz, bunu bilen sevgiliniz bir ay içinde yurtdışına gidecek belki de hiç görüşemeyeceksiniz ama seni istiyorum diyor. Ne bu?

Yaklaşık 2 senedir tanışıyoruz ama bunun 3 ayı flört 2 ayı sevgililik arada görüşmediğimiz zaman dilimi fazla ama birbirimizden bir türlü vazgeçemedik. Severek ayrıldık diyelim ama birbirimizi bitiremedik içimizde. En son ben de yurtdışına gidip çalışacağını öğrenince son kez buluşmak istedim ama son kez olamadı kardeşim ağladım, içlendim aradan biraz zaman geçti başka bir şehirde beraber kaldık orada mevzular ilerledi ben bunu yükselttim ama o ara hem reglim hem bakire olduğum için bunu orada yapmak istemedim çünkü küçükken tacize uğradığım için cinsel yakınlaşmaları yaşadığım her an travmatik olarak gözümün önüne geliyor keşke yapmasaydım pişmanlığı yaşıyordum her neyse belirli bi yere kadar yaşandı bazı şeyler ama yarıda bıraktım. O ise bu duruma bozuldu beni yükseltip bırakıyorsun diye bak dedim ben de bunu yapmak istemiyorum ama yapamıyorum hazır değilim korkuyorum diyorum. Neden dediğinde artık tacize uğradığımı söyledim. Sonradan özür diledi ama şehir dışından geri dönerken bir tık soğuktu şimdi de bilmiyorum ne olacak. O zaten gidecek belki görüşemeyeceğiz bile ama ben onu içimde bitiremiyorum. O ne yapacak ne düşünüyor onu da bilmiyorum sizce ne olacak, amacı ne?

Bakiresiniz, bunu bilen sevgiliniz bir ay içinde yurtdışına gidecek belki de hiç görüşemeyeceksiniz ama seni istiyorum diyor. Ne bu?