Arkadaşım var son zamanlarda çok dikkatimi çekiyor ve sadece yüzüme oturmasını istiyorum ya başka hiç birşeyi değil normal de sevmem çok nadir yaparım oral seks ama onu düşününce saatlerce yapabilirim gibi geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılben şahsen oral seks çok severim özellikle bir kadınla ilk kez birlikte oluyorsam muhakkak uzun süreler oral seks yapmak hoşuma gidiyor hatta ilk orgazmı oral seks ile yaşattığımda bu kadın için etkileyici oluyor , tabiki kokan ve bakımsız bir kadına oral seks yapmayı istemem yapmamda ama bakımlı bir kadının yaladıkça sulanması ve ağzımda vajinasının dudakalrını emerken titremei bana aşırı haz veriyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle güzel bişey oral seviyorum ama senin gibi her zaman yapan birisi değilim ama ona karşı ise saatlerce yaparım diyorum içimden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Benim de sadece bunu yapmak istediğim kızlar oldu hep.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu durum normal mi sence neden sadece onunla olsun istiyorum
+1 yılNormaldir yani yalamaktan iğreniuor musun
012 Yorumla- +1 yıl
Bence normal değil ya
Soran+1 yılİğrenmiyorum sadece içine girmek varken neden zaman kaybedelim diye düşünüyorum zaten sürelerim iyi orgazm şuana kadar kimle birlikte olduysam orgazm yaşattım oral yaptığım da oldu isterlerse hep yaparım ama onlar isterse ben bu kadar çok istemiyordum oral yapmayı onu düşününce direkt aklıma yüzüme oturduğu anın hayali geliyor
- +1 yıl
Ne güzel ya ben sevgilimle hiç orgazm olmadim🥺🥺🥺🥺
Soran+1 yılBu sevgilinin hatası bence yani nedenini bilmesem de karşı taraf zevk aldıkça bende zevk alıyorum kendimden daha çok karşı tarafın zevk alması herşeyden önemli benim için
- +1 yıl
Mesaj atar mısın soru sorabilir miyim
Soran+1 yılAsla işim bitince sırtımı dönüp yatan birisi olmayacağım zaten ben gelmeden önce%90 karşı taraf gelmiş oluyor o yüzden hiç orgazm yaşatma konusunda sıkıntı yaşamadım
Soran+1 yılİstek attım mesaj atamıyorum kabul etmen lazım
- +1 yıl
Kabul ettim ama sen misin bilmiyorum
Soran+1 yılEvet benim ama hala mesaj atamıyorum sen mesaj atsana
- +1 yıl
Kullanıcı adın ne ilk 3 harfini söyle
Soran+1 yılHsn
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi