Kadının erkeğe göre fazla uzun olduğu durumlarda seks zorlayıcı mı yoksa keyifli mi olur?

Kadının erkeğe göre fazla uzun olduğu durumlarda seks zorlayıcı mı yoksa keyifli mi olur?

Bunu hep diyorum önemli olan sayılar değil kişilerin boyları yaşlara ne biliyim kiloları renkleri filan değil önemli olan cinsel çekim eğer cinsel çekim varsa böyle şeylerin hiçbir etkisi olmaz ama cinsel çekim yoksa isterse aynı boyda olsunlar yine de hiçbir etkisi olmaz.
erkek fazla uzun olduğunda bir sorun yaratmıyorsa kadında da yaratmaz. ayrıca seks durumuna gelmiş iki partner zaten bunu sorun etmiyordur.
Şöyle bir halk degilmi vardır " kadının uzunu sokakta kısası yatakta makbuldür derler 🤣🤣😂
Cevap
13Cevap
Çok keyifli olur erkek salıncak kurar kadının boyu ağaç gibi sağlanıp eğlenir 😂
Keyifli olur
Seks yapmak isteyen iki kişi bir şekilde birlikte olurlar. Boy bahane olamaz.. Sevişmek istemek önemli olan.. Bı yolu bulunur 😅
Benim boyum uzun eşimin kısa ama turkiyede erkek uzun istiyorlar. Gereksiz bir takıntı bu. Erkekler de uzun kadın seviyor olabilir
1.91 boyum
Zor olur gibime geliyor ama erkek kadını kucağına alarak yükseltmiyor mu zaten? Bence artilari var
Kadının erkekten açık ara uzun olduğu durumdan bahsediyorum
hiçbir şekilde zor olmaz... her zaman için keyifli bir yanı vardır...
Kadın kucakta pozisyonunda erkeğin dudaklarının göğüslere ulaşması çok daha kolay oluyor.
Cowgirl de kadın acımasız davranırsa tadına doyum olmaz
Kisa uzun fark etmez önemli olan yatakta ne kadar marifetli olduklari
Ten çekimi tamamdir
bence zorlayıcı olur
yani rahatsız edici olabilir bence
hiç güzel olmuyo erkek uzun olmalı
Yatırınca boyun bir önemi kalmaz.
Foto biraz tuhaf olmuş ama cok fark etmez
Olmaz daha zevkli olur. Ele avuca gelir
Sevgilimle aynı boydayız. Bir sorun olmuyor.
Fark etmez benim için
Guzel olmaz
Zorlar yorar
Komik olur
Tabure 😂😂
Kadının uzun olmasının hiçbir sakıncası olmaz
Aynı boydayız sorun olmuyoe
Zor olur ya
Bence keyifli olur
Olmaz
Zor olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?