24 yıllık hayatımda ilk defa bugün erkek arkadaşımla öpüştüm daha doğrusu ben ml gibi durdum o ise beni öpmeye çalıştı diyelim..
Öpüşmek nedir ne değildir az çok biliyorum ancak uygulama kısmı hiç olmadığı için ( hayatıma o raddeye ulaşacak biri girmemişti ) kalakaldım resmen.
Bir de beklemiyordum yani bir anda önce dudağıma yapıştı öptü bıraktı sonra bir yerde durduk karanlıktı kimse yoktu iyice yakınlaştık o zaman kendisi baya bir öpmeye başladı o çok istekliydi ama ben hiçbir bk yapamadım fakat ona rağmen erkek arkadaşım fena halde ereksiyon olmuştu hem hissettim hem gördüm yani kendin toparlamaya çalışsa da baya belli oluyordu ve ona da anlam veremedim.
Hep böyle kalacağım diye endişe duydum açıkcası...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Normal bir şey herkes bilecek değil tabi netten bakipta ogrenebilirsin çevrendende öğretecek birileri olabilir
Öpüşmeyi çevremden biri nasıl öğretecek yahu 😀 uygulamalı öğrenmeden bahsetmiyorsundur inşallah
Yok be sende daha neler kız arkadaşlarından falan mesela uygulamalı değil tabiki neler yapman gerekiyor gibisinden
Birden yanlış anladım o yüzden teyit etmek istedim 😀 doğru sormak lazım önceden konuşurduk aslında ama bayadır öyle muhabbetler geçmedi aramızda
Evet bende farkettim biraz yanlız kelimeler kullanmışım bence en mantıklısı kız arkadaşlarından öğrenmek hemcinsin olduğu için daha net ogrenebilirsin diye düşünüyorum
Valla bende ilk kez bi kızla öpüştüğümde çok şaşırdı sen daha önce kaç kızla öpüştün felan dedi ilk defa felan dedim ona ama inanmadı yalan söylüyon demişti 😂😅
böyle saçma s@lak soruları görmekten midem bulandı
Rahat ol şekerim öpen işini bilir sen öpmesende olur
yasadıkların normal arkadasın o durumu cok normall
Ama karşısında sap gibi durdum yapmaya çalışsam da olmadı bende durdum öylece 😀 ona rağmen ereksiyon olması normal mi?
mesajıma yazarmısın ya da ekle
Açıkcası mesaj atma taraftarı değilim bu soru zaten cinsel yaşam kategorisinde o yğzden buradan cevaplamnızı rica edeceğim
engel atılıyo katagorı aynıda olsa tsk ederım sımdıden
Ereksiyon olduğunu nasıl anladın
Şort giymişti ve şortundan resmen taşıyordu ayrıca sarılma durumunda durduğumuz için onun sertliğini de hissediyordum
Kucağında mıydın
Alışırsın bende öyelydim ahahha
Güzelsen öpmeden de ereksiyon olabilir
Saçmalama ya hep böyle kalmazsın merak etme zamanla düzelir öğrenirsin nolcak
Neyse iyi geceler sana
Ya rahat ol zamanla olur
Cinsellije dair bilgin yok galiba
İlklerde olur öyle. Açık gördün mü aleti
Açık niye göreyim tövbe 😀 dışardaydık zaten ayrıca ilişkimiz yeni sayılır niye bana cinsel organını göstersin
He kapalıyken gördün kalktığını 😅Doğal kalkması zevk almış senle öpüşmekten. Sende rahat olsan sende zevke gelirdin emin ol. Ne hissettin kalkık hissedince 😃
Zamanla düzelir merak etme
Umarım öyle olur , peki o çok istekli ve arzulu şekilde öpmeye çalışırken karşısında hiç öpüşemeyen birinin olup da yine de ereksiyon olması normal mi?
Öpüşme genel olarak yükselten bir şeydir erkek de kadın da yükselebilir
Yani diyorsun ki sap gibi de dursan sonuçta o seni öptü , dudaklar birbirine temas etti haliyle ereksiyon da olur diyorsun. Bir de bence uzun zamandır onun da hayatında biri yoktu bu da etkili olmuş olabilir
Sap gibi durulması beni açıkçası kötü hissettirir bir sıkıntı varmış gibi anlarım yani ama onu saymazsak yükseltir yani aynen
İyi de daha önce kşmseyle öpüşmediğimi söylemiştim anamın karnından öpüşerek çıkmadım ya şekil şukul yapamadım yani ne yapayım şimdi 😀kendisi daha önce öpüşmüş etmiş
Öpüşürken zaten şekil şukul olmaz merak etme o kadar kasılma yani😂
Sen ona ayak uydursan yeter kaparsın öyle
Alışırsın
Peki ben öpemediğim halde onun o kadar ereksiyon olması normal midir?
Değil çok istekli o
Peki bu kötü bir şey mi? İstekli olduğunu biliyorum yani o karakterde olduğunu baştan söylemişti
İlerde aldanabilir
Nasıl aldanabilir? Tam olarak ne demek istediniz?
Seni aldatabilir
Bu konudan nasıl aldatabileceği kanısına vardınız çok merak ettim? Aldatmanın isteklisi vs. Durumu yok ki karakteri sağlam olmayan birisi ne durumda olursa olsun aldatma potansiyeline sahiptir zaten
İlerde anlarsın
Boş yapma bir ya
öğrenirsin
Düzelir merak etme
Duzelir
Gel ders vereyim
Duzelir
Zamanla çözersiiiin
Aga be
Öğrenirsin