Eşim ilişkiden ziyade sevişmeyi daha çok seviyor hatta bazen yapmıyoruz bile bazen sadece sevişiyoruz nedenn?
Cevabın nedir?
+1 yılTuhaf erkekler bi an önce dalmak ister sevişmeyi sevemzler hatta ilişki ilerleyince 6-7 aydan sonraartık sevişmeyi direk geçelim kıvamında olurlar
07 Yorumla
Soran+1 yılHayirr 3 yıldır evliyiz ve hep böyle
- +1 yıl
Duygusal bir yapıya mı sahip ya da sevişme bittikten sonra içine girmeye gelince erken mi boşalıyo
Soran+1 yılEvet çok duygusal çünkü annesiz büyüdü bana da düşkün baya. yok bazen içine giriyor ama genelde sadece sevişmek istiyor
- +1 yıl
Tamamda içine girdiğinde erkenmi boşalıyo hani bazıları girer girmez o sıcaklığı hisseder hissetmez boşalır acaba ondan kaynaklımı yanaşmıyor içine girmeye
Soran+1 yılYokk ya eşim öyle değil çoğu zaman boşalıyor ve erken bosalmiyor ama çoğu zaman tam bosalicak kalkıyoruz bosalmicam diyor neden
- +1 yıl
Tuhaf bi gelsene konuşalım
- +1 yıl
Merak etme sapıklaşmicam söz anında engellersin zaten
temas bağımlısıdır.
011 Yorumla
Soran+1 yılOlabilirrr
Soran+1 yılOpuyorumda ne bilim bnde sevişmeyi seviyorum ama sonucunda bişi de olsa güzel olur
Soran+1 yılYa onuda yapıyoruz ama çoğu zaman afedersin boşalmadan kalkıyoruz bosalmicam diyor
Soran+1 yılYok ya yorucu işi yok. ben sorunca öyle daha zevkli diyor bende anlamaadim
Soran+1 yılÖyle değil ya kendisi çok zevk alıyor ve zevkde vermek için elinden geleni yapıyor banyoya gidip yapmıyor çünkü beraber duş aliyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilimde böyle hatta ben devamını istediğim de ben bazen sadece bunu istiyorum devamina zorlama diyor
25 Yorumla
Soran+1 yılBnim de öyle de ben devamını yapalım demiyorum ama o sevişmeyi çok seviyor anlamadım bende
Cevap sahibi+1 yılBen devamını daha çok istiyorum hatta artık devaminj istemidigi zaman sevişmeyi abartmıyor ben devam ettiririm diye
Soran+1 yılCiddenmi yok bizde öyle değil 24 saat sevisebiliriz çünkü çok seviyor ama bende sonucunda istiyorum yani
Cevap sahibi+1 yılÇünkü istiyorsun yükseltiyor yani ama devamı gelmeyince bir kac Kere tartıştım da onunla o yüzden öyle yapiyor artik ahahahahahabsjs
Soran+1 yılHahaha sizin durum biraz değişik bizde öyle değil ben kızmıyorum hani hoşuna gidck şeyleri yapalım diyorum oda sevişmeyi çok sevdiğini belirrtiyor
Olur mu ya mutlaka sonucu peneteqsyon ması gerek, sertleşme sorunu var mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni düşünüyor mu peki senin rahatlaman için orgazm olman için birseyler yapıyor mu yoksa direkt kendini mi düşünüyor
06 Yorumla
Soran+1 yılYok tabiki benide düşünüyor benide boşaltıyor ama kendisi bosalmiyor çoğu zaman
Cevap sahibi+1 yılIcine girmiyor mu hic konuştun mu peki
Soran+1 yılİçine giriyor ya ama çoğu zaman girmiyor
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı konuşmak ister misin peki birkaç birsey sorabilir miyim
Soran+1 yılBuyur sor
Cevap sahibi+1 yılTakip edebilir misin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkalkmiyor
kalksada batmiyor
batsada acitmiyor :)00 Yorumla Sevişme bir yere kadar bunun giriş çıkış sonucu olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle seviyordur, uzun uzun sevişip öyle birleşin o zaman, ikinizin de gönlü olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapıyoruz da bazen ama çoğu zaman sadece sevişmek istiyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım, zevk meselesi sonuçta
+1 yılSana çok aşıktır
01 Yorumla
Soran+1 yılBak o olabilir çünkü çok hissetiriyor gerçekten
- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde erkekler tam tersini sever
00 Yorumla siz kimlerle evlendiniz ya bu nasıl kocalar
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖööğğhhh
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte
00 Yorumla İçine mutlaka girmeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Boşalmamk içindir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem