Kocama hep oral yaparım. O bana yapmaz. Bir süre hiç ses etmedim sonra oral istediğimi söyledim. Oral yapılınca kadınların ıslandığını ağzına vajina suyu gelmesini istemediğini tiksindiğini söyledi. Ben onun spermlerini yutuyorum halbuki hiç de iğrenmiyorum. Onun oral yapmasının bir yolu var mı nasıl tiksinmemesini sağlarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlk önce ikinizde güzel bir duş alın ve bakım yapın sonra sevişmeye başladığınızda 69 pozisyonuna geçin ikinizde oral yapın ve birbirinize müstehcen sözler söyleyin zaten kendinizi yavaş yavaş aşmış olacaksınız zevk almanız yükseldiğinden dolayı eşinin tiksinme duygusu azalacaktır. Ve tek bir pozisyonda kalmayın baktınız sıkılıyosunuz hemen pozisyon değiştirin yatak odasından çıkın diğer bi odada kanepeye geçin ordan mutfağa geçin yani monotonluktan uzaklaşın bakın ozaman seks hayatınız nadıl da renkli heyecanlı ve istekli hale geliyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Beni. Senin gibi bir karım olsa 69 olur en az 5 kere bodalana kadar orsl yaparak seni bosaltırım. Kadını @исмаил suyu kadının balıdır. O balları yalar yutariz sahada talanı ilk postayı oral boşaltır ikinciyi ise istediğin yerine boşaltirız, o koca şenlik değilmiş ama kader yinede istersen gereği yapılır
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Senden tiksiniyorsa artık sende yapma ona çünkü sana deger vermiyor... Halbuki vajina islandikca o suyu somurdukca daha çok zevk aldırır sana ve kendi de çok zevk alır
00 Yorumla
+1 yılMaalesef kocan bencil ve o oral yapmaz. Vajinanın dudaklarını yalamak ve klitorisini emmek için dublör kullanmak durumdasın bu zevkten mahkum kalmamak için.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu mantığı anlayamadım ve anlamıyorum. Islandığı için oral yapmamak nedir?
00 Yorumla
+1 yılEsin baska bahane bulamadimi zevk suyu cirkin degil ki hic yalanmazmi vajina partnerim oral yaptirmam demisti bende gorusmeyi kesmistim vajinayi yalamicaksam agzima almayacaksam vakumlamayacaksam arkama bakmam sende ona yapma
00 Yorumla
+1 yılYok. Sen ona ypamayı bırak bak nasıl yola geliyor
70 Yorumla
+1 yılHalbuki ben sırf bunu çok sevdiğim için facesitting yapmayı çok seviyorum.
Vajinanın zevk suyundan nasıl iğreniyorlar anlamıyorum ki?
00 Yorumlasen ona oral yapınca ondan da zevk suyu geliyor. Sen neden yapıyorsun. Oysa en zevkli an o zevk suyunun akması dır
00 Yorumla
+1 yılOlabilir sen ona yapıyorsun diye o sana yapmak zorunda değil ama seks karşılıklı haz vermeli sana vermiyor ise anal veya vajinal haz yetin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencil davranmış eşin sende ona yapma senin suyundn iğreniyorsa sende ona yapma
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılne adamlar var ya :)
biz bulsak ağzımızı yapıştıracağız oraya adam ağzına vajina suyu gelmesinden iğreniyor :)
dölünü niye yutturuyorsun o zaman ? :)00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYolu yok onun yapmaz o adam sana ben yapardım sana ama
00 Yorumla
+1 yılUlan kadın ıslandı diye ağız mı çekilir. Puu
00 Yorumla
+1 yılErkekler için bu durum velinimettir konusup anlasabilirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılIslanmanın normal oldugunu söyle
Daha çok istekli olacagınıda
Oral yapmamak seksi basit kılar
00 Yorumla
+1 yılSen mükemmel kadindin. Sperm dahi yutuyon o ise oral bile yapmiyo mu
00 Yorumla
+1 yılYa zaten vajinanin tadi ordaa islandigi halii senin kocan tadina bakmayi bilmiyo bence
00 Yorumla
+1 yılBen o su gelsin diye yapıyorum :) amaç ıslanması zaten.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılOofff şu an olsada oral yapsam ıslanan suyu yalasam. Sabah sabah müthiş tahrik oldum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAgzının tadını bilse zaten gerekeni yapar zevksizmiş yapacak bişey yok üzerine bi şeyler sür o zman yapar
00 Yorumla
+1 yılNasıl reddeder anlamıyorum esas tatlı olan ıslandığındaki o suyu emmektir. Yanlış kilitlesin hayatım
00 YorumlaSenin yaptığına karşılık yaoması gerkir aslında temizmisin koku falan vardır belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltemizlendikten sonra mantıklı bir bahanesi yok, ben hunharca girişiyorum mesela 😂 arkalı önlü ihya ediyorum dişiyi, uçmak onun hakkı 🤩
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSağlayamazsın. Yapmıyorsa yapmıyordur. Saygı duymak zorundasın.
20 Yorumla
+1 yılOoo bende oo zevk suları ağzıma akana kadar yapıyorum keşke şuanda birini bulsam yapsam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bi gitsin ya. İnsan sevdiğinden iğrenir mi hiç. Hatta sulu sulu yalamak çok daha güzel. maalesef sen o oduna bir şey yapamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yapmayan bir kadına yaptırmaya çalışsam böyle millete sorup hapislik olurum ama kadınlar bunu istemeyen erkeklere saygı duymuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhakli... ay migdem kalkti nasil yutuyorsun ya.. pögk
12 Yorumla- +1 yıl
Zevki orada zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni şekilde sende ona diyebilirsin agzina bosaldiginda beni rahatsız ediyor yapma diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl ıslanınca o sularla birlikte yalamak emmek işin güzel ve zevkli yanı
00 YorumlaAğzının tadını bilmiyordur o zaman zevki ıslattıkça kurutmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Eşin ağzının tadını bilmiyor bnce zor duzelir maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılöküz ve bencil bir eşin var önce sana oral yapsın ağzının tadını bilmiyor bence
00 Yorumla
+1 yılAslında birkaç yol denenebilir ilgilenirsen beklerim.
00 YorumlaHic uğraşma ben suyuna kadar içerim ne var ne yok bakarım kızartır morartırım
00 Yorumla
+1 yılTiksiniyorsa vajinal koku mantar vardır sende
00 Yorumla
+1 yılSende ona yapma. Onlarda islaniyor hatta daha kotu
10 YorumlaKusura bakma ama aptalmis. Yumulur insan ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO senden tiksiniyo. Sevseydi yalar yutardi senin gibi
00 Yorumlatam yapılmalıkmış aslında :p
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZevk meselesi ben isteyerek yapıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıloha o suyu yalayıp yutmada asıl zevk, ohoooo
00 Yorumla
+1 yılKısasa kısas uygula sende?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılBal dök vajinaya yalasin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İğrenmek mi? Aksine tadı harika ki..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılçöp partner :(
00 Yorumla Islak olması daha iyi oral için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIslanana kadar yapsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvli insanlar hep ters oluyor ne hikmetse
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBencil
30 Yorumla
+1 yılBencil koca
20 Yorumla
+1 yılGit yüzüne otur biraz emdir tadına baksın alışır
00 YorumlaBal sür :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılFormülü uygula
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oralsiz seks olmaz
00 Yorumla
+1 yılsen de ona yaoma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen islanmadan yapabikir
00 Yorumlaşu an olsan keşke
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi