Cinsel Yaşam İlişkiye oral seksle başlamayı mı tercih edersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yoksa oral seks en son mu olur? İlişkiye oral seksle başlamayı mı tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Öpüşüp sevişmek ardından oral seks ile devam ederim 0 0 Yorumla
H0KAGE Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl bence başta olmalı biraz ıslanmalı 2 taraf içinde yoksa kadın acı çekebilir kuruyken 0 0 Yorumla
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Önce bi temas et tenini sev biraz seviş sonra oral a geç. 0 0 Yorumla
RoxanaRojin Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 92% +1 yıl Hem baslangic hem son 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadar seviyorsun yani Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ben yalamam yalatırım 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yaşadın mı peki Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Partnerin yalamanı istemedi mi Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Öyle erkek zor denk gelir normalde Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Erkekler yalatmayı çok sever anket yap yüzde doksan çıkar Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Banane bana dünyaları verseydi belki yalardım oda belki keriz değilim Yorumla Anlarım3005 +1 yıl @masakocaayii senin gibisini ilk kez gördüm Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ne güzel türümün tek örneğiyim demek😂 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Ama benim aradığımda bu , bana yapmasın , ben ona yapayım Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oralla başlamayı tercih ederim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yapmayı daha çok seviyorsun galiba Yorumla NymphomaniacS +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl İçine girdikten sonra da yapar mısın bazı kızlar yapmıyor da Yorumla NymphomaniacS +1 yıl Yaparım Yorumla Soran +1 yıl Her erkeğin hayalindeki kızsın Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Oral başta olur 0 0 Yorumla
Slutsk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Üst sınır burun. Alt sınır diz kapakları. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Basta ve sonda 2 1 Yorumla Benjjjj +1 yıl bir iki bir şey sorsam size yazar mısnız Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. oralsız olmaz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapmak mı yaptırmak mı Yorumla AcıHayat35 +1 yıl Kesinlikle ama karşı tarafı zorlamamak gerek daha zevkli olması için Yorumla
girlxxo Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. baslangıc 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yapmak mı yaptırmak mı Yorumla girlxxo +1 yıl yapmak Yorumla Soran +1 yıl Güzel yalıyor musun Yorumla girlxxo +1 yıl evet Yorumla Anlarım3005 +1 yıl @girlxxo bu mevzu karşılıklı olursa daha güzel olmaz mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öpüşüp sevişmek ardından oral seks ile devam ederim
bence başta olmalı biraz ıslanmalı 2 taraf içinde yoksa kadın acı çekebilir kuruyken
Önce bi temas et tenini sev biraz seviş sonra oral a geç.
Hem baslangic hem son
O kadar seviyorsun yani
Ben yalamam yalatırım
Yaşadın mı peki
Evet
Partnerin yalamanı istemedi mi
Hayır
Öyle erkek zor denk gelir normalde
Niye
Erkekler yalatmayı çok sever anket yap yüzde doksan çıkar
Banane bana dünyaları verseydi belki yalardım oda belki keriz değilim
@masakocaayii senin gibisini ilk kez gördüm
Ne güzel türümün tek örneğiyim demek😂
Ama benim aradığımda bu , bana yapmasın , ben ona yapayım
Oralla başlamayı tercih ederim
Yapmayı daha çok seviyorsun galiba
Evet
İçine girdikten sonra da yapar mısın bazı kızlar yapmıyor da
Yaparım
Her erkeğin hayalindeki kızsın
Oral başta olur
Oral candır can
Üst sınır burun. Alt sınır diz kapakları.
Basta ve sonda
bir iki bir şey sorsam size yazar mısnız
69 ile başlamak en güzel
oralsız olmaz
Yapmak mı yaptırmak mı
Kesinlikle ama karşı tarafı zorlamamak gerek daha zevkli olması için
baslangıc
Yapmak mı yaptırmak mı
yapmak
Güzel yalıyor musun
evet
@girlxxo bu mevzu karşılıklı olursa daha güzel olmaz mı?
Basla ve bitir onla
finalde yaparsa erkegın iligini kurutıur