Yoksa karı koca da olsa olmamalı mıdır? Güvenilir değil midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet atabilirler yani ilerde evlenirsem Ben evli olduğum adama gönderirim ama o bana göndermesin çünkü o bana gönderirse ben aklımı oynatırım böyle insanlığa sığmaz istekten oturup ağlarım jdjdjd
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence atmalı ama bir tanıdığın ruh hastası eski kocası boşanınca kadının bütün fotoğraflarını arkadaşlarına yaymış. Onlar da kadını rahatsız ediyordu. Biri bazı sitelere koymuş diye mahkemelik oldular. Hiçbiri ceza da almadı. Kocası ve ifşa eden adam tazminat ödedi sadece. Kadının cidden psikolojisi bozulmuştu tedavi alıyordu.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun İçin insanın başına ne gelecek belli olmuyor evet. İnsan yaşamak istiyor ama ne olacağı belli değil
+1 yılKarı koca da birbirine güvenmiyorsa neden evlililer?
Bence güzel olur böyle gün içinde tahrik etmeler. Eşim bana yapsa böyle şeyler ben eve geldiğinde kapıda soyardım direk. Eglenceli olur böyle şeyler
07 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın başına ne gelir ne gider güven de olsa
- +1 yıl
Tamam da bu kadarına bile güvenmediğin kişiyle neden evlisin? Sana bunu yapabileceğini düşündüğün kişiyle evlenmek abes.
Soran+1 yılBak yorumlarda bir kadın görüş atmış oku. İnsanın başına her şey gelebilir. O zaman bu kadar kadına çocuğa şiddet olmazdı. Anneler bile kendi doğurdukları çocuklara neler yapıyorlar. Siz hayatı çok toz pembe sanmayın. Kimse kötü olsun diye evlenmez zaten
- +1 yıl
Kardeşim güvenmediğiniz, tanımadığınız kişilerle evlenmeyin o zaman. Yarın dışarı çıktığımda kafama kiremit düşüp ölebilirim diye dışarıyada mı çıkmayayım ya da evde tek iken yediğim yemek soluk boruma kaçabilir tehkilesinden ötürü sadece sıvı yiyecekler mi tüketeyim? Risk yönetimi diye bir şey var. Sana onu yapabilecek bir adamlar evlenme olsun bitsin. Saçma bir argüman dediğin.
Soran+1 yılMerak etme %100 dönen insanlar da var. 40 ondan sonra azanı diye boşuna dememişler denk gelmez sana inşallah ne diyeyim :)))
- +1 yıl
Bir şeyi 40 defa söylerseniz ya da anarsanız olurmuş derler bizim orada. Sen bu olur kafasıyla yaşarsan olur
Soran+1 yılHay Allah’ım ya duymak istemiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli değil de arada heyecan için atmalılar. Nede olsa zaten görüyor düşüncesi ile yaşanmamalı arada kıvılcımlar çakılmalı. Sonra burada hep evliler var heyecan arıyorlar diyoruz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ya atmamak gerek. Canlısı var zaten. En basta o fotolar sosyal medya uygulamarinda ne kadar güvenli bu tartisilir. Her yerden veri toplaniyor. Artik konustugumuz sey bile aninda karsimiza geliyor. Kim bilir o fotolar silinse dahi nerelerde saklanıyor. Benim Instagram hesabim olsa bile foto koymuyorum. Alırlar bir sey yaparlar diye. Internetten cok sey yapılıyor cunku.
Onun dışında kocan da olsa en ufak bir ariza da ya da boşanma da o fotolarin kotuye kullanilma ihtimali var. Babana bile guvenmeyeceksin diye boşa dememişler.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim yorum İçin
+1 yılKarı koca arasında yatak odasının sürekli aktif tutulması, canlı ve renkli olması gerekir, çiftler arasında naked paylaşımlar gayet normaldir bu doğrultuda
00 YorumlaGüvenilirliği kim s*ver ya. Nerede ne zaman yaramazlık isterse yapabilir. Atabilir. At diyebilir. Atacaksın diyebilir. Atar mısın diyebilir. Nolur at diyebilir. Olabilir yani
00 Yorumla
+1 yılKimlik deşifre etmeden tanimadığın ama iyi iletişim kurabildiğin kişilerle mantıklı buluyorum nudeleşmeyi
00 Yorumla
+1 yılNiye karima guvenmeyim ama gercegi varken resmi ne yapsin ne yapayim evdeyken istedigi gibi gezerim zaten. d
00 Yorumla
+1 yılKadın eşine atsin ki cabuk evine gelsin Atmalı🙂
00 YorumlaKarı kocaysa hepsini yapsınlar ilişkide heyecan olur
00 YorumlaYa ne gerek var fotoya
akşam evde yatakta offf...
00 Yorumla
+1 yılBence atmamalı çoluk çocuk veya başkaları görür sağa sola yanlışlıkla gider vs. Çok riskli bir durum
00 YorumlaAyni yataga girdigin ayni hayati yasadigin adama güvenmiyorsan aklini dikeyim.
05 Yorumla
Soran+1 yılOndan mı aldatan eller var? Kafan mı iyi? İnsanlar sonradan da bozulan dolu kendi gözlerimle gördüm. Buradan sallamakla olmuyor
Soran+1 yılAga neyse kafana yazık bb
Soran+1 yılDuruma göre değişir istemek zorunda değil illa
Atmalı, bunlar ilişkinin nukteleri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaten aynı evdesin canlısı var gereksiz bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Atsınlar ne olacak hyecan olur
00 Yorumla
+1 yılEve geldiğimde soyunsun yeterli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılBana atarmışım şu an çok ihtiyacım var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Uzak mesafedeyse atılır iki tarafta atar
00 Yorumlakarı koca olmamalılar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle evlilik olmaz ahlak önemli
010 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya birbirine helal iki insan ahlak ne alaka :D
Cevap sahibi+1 yılOlmaz İnternete düşen herseye ulaşıyorlar
Soran+1 yılDetaylı bir konu :)))
Cevap sahibi+1 yılUfff çok uzattın anla işte hoş değil az namusuna sahip çık
Soran+1 yılYürü git ya
Cevap sahibi+1 yılSenin bacını sever haa
Cevap sahibi+1 yılSenin bacını sever haaaa
Cevap sahibi+1 yılSkarım haaa
Soran+1 yılNamusunu belli ettin
Cevap sahibi+1 yılAz kadın ol tepemi attırma şuradaki urosb çocuklarına meze etme kendini nmus nedir senden iyi bilirim rahatına bak Kasımpasa erkeğiyim ben Beşiktaş zubbesi değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz atıyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu kısılerın ortak ısteklerıyle alakalı
00 Yorumla
+1 yılHerhalde
10 Yorumla
+1 yılBence atmayın sosyal ağdan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ayrılar mı
00 Yorumla
+1 yılEvet atabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ne gerek kalkyorki
00 YorumlaGüveilmez
00 Yorumla
+1 yılAtar
00 YorumlaBence değil atmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAtmali
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAtmalı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden buna gerek duysun ki karı koca sonuçta
012 Yorumla
Soran+1 yılYani den dışardaydayken mesela karından seksi bir fotoğraf gelse hoş olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılYaptığı seksilige bağlı olan bişey bu sonuçta
Cevap sahibi+1 yılHem sonuçta bunu düşünen karımsa hoşuma gider sevdiğim şeyleri de biliyo oldumu tamam işte o zaman xjdjdjd
Soran+1 yılEvet de beden gerek duysun demişsin ya ona dedim
Cevap sahibi+1 yılYa ben şöyle düşündüm hani şimdi karı koca sonuçta devamlı birbirini gören kişiler ama iş vs başka bı durumda güzel olurdu fotoğraf atmak veya hatta video
Soran+1 yılVe uzun süre birbirlerinden ayrı kalmayacakları ne malum. Kız ailesinin evine gidebilir tek
Cevap sahibi+1 yılYani oda var haklısın
Cevap sahibi+1 yılBence atmaları vs normal bı durum kısacası
Cevap sahibi+1 yılBaşka sorun var mı ?
Soran+1 yılYok sağ ol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi günler
Soran+1 yılİyi günler
Çok doğal
00 Yorumla
+1 yılYani
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz