Mesela bu sitede çok var 25 30 yaşına gelmiş hiç sevmemiş sevilmemiş.. çok istiyor bunları yaşamak ama özgüveni yok ortamı yok sosyal değil yapamıyor.. çözümü sevisenleri lincleyerek kendince kötüleyerek buluyor.. mesela İstanbul'da yaşayanlar çıkın bi moda sahile gidin sevgililer el ele, kol kola, dudak dudağa ya da birbirinin kucağında oturuyorlar... bunları herkesin yaşaması gerekiyor.. bir insan 25 yaşına gelmiş olup nasıl genel ev dışında sevismemis olabilir.. kendine bu kötülüğü nasıl yapabilir? .. yani hayattin tadını almadan ot gibi yaşamak bu... sonra bazıları evleniyor evlenince bi ton sorumluluk maddi kaygılar vs sevişmekten zevk alamıyorlar.. ya da hayatlarında tek bir insanla sevişmiş oluyorlar çok yazık değil mi... ve ben neden böyle insanlarin olduğunu görünce onlara neden bu kadar acıyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkesin hayatı farklı. Herkes şanslı yaratılmamış. Ben de güzel yerde yaşıyorum ama çirkinim, böylesi daha zor bence. Gözünün önünde sürekli görmek ama hiç yaşayamamak, kimseden hoşlanamamak. Herkes kendine göre bir hayat tarzı bulacak mecbur. Ben köle ruhluyum bu yüzden, cuckoldum. İstediği erkekle beraber olmak isteyen eş olarak da yanına köle arayan bir kadın beni alabilir. Sevişemem belki hiç ama hizmet ederim, öyle mutlu olurum. Eşimle sevişen erkeklere bakarım gıptayla en azından eşim mutlu olur. Tabi böyle birini bulup böyle hayat kurmak bile çok zor, bu bile fazla bana ama en azından böyle bir hayalim var. Herkes yerini bilecek, köle insan köle olacak milleti linçleyeceğine. Yaratılışını kabul edecek herkes
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Mesele sevişmek sevişmemek değil, her önümüze gelenle sevişmemeyi tercih ediyorum 🙂 ileride bir gün olurda evlenirsin seviştiğin her erkek off buna da ne çaktım ulan bu kaşmer de evlendi az emzirmedi bizi diye adınız çıkabilir dikkatli olalım lütfen 😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılHer önüne gelenle seviş diyen kim.. ve senin arkandan kimin ne söylediğinin ne önemi var.. desin istediğini ne var ki bunda.. ne yaparsan yap insanlar konuşur.. bunları düşünüp hayatını yasamaman kötü iste
Soran+1 yılHerkesin ortasında yap diyen kim ya
Soran+1 yılSana git moda sahilde yap diyen kim garipsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılEvlenince belli bir yildan sonra zsten tadi tuzu heyecanı kalmıyor. Yani evlilik sekse en uzak sey aslında kimse bunun farkinda değil
00 YorumlaHem çok sevildim hemde çok sevdim ama karşılıklı olmadı hiç 29 yaşına geldim bende kendime üzülüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl anlatsam bilemedim ki
11 aydır seks yapamıyorum :(( aldatmakda istemiyorum. Tam acınacak durumdayım, ühühü :((
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok doğru konuşmuşsun aferin kız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkasar ortalik mali
00 Yorumla
+1 yılBeni bul
022 Yorumla
Soran+1 yılKadın bulmak o kadar zor mu ya
- +1 yıl
Dm yazsana
Soran+1 yılEtrafına bak bulursun birilerini
- +1 yıl
Seni bulmak istiyorum
Soran+1 yılBulursun başkalarını ya üzülme boş ver