psikolojik bi açıklaması var mı acaba? her anlamda üstümde üstünlük (dominantlık) kurulması hoşuma gidiyor ama aynısını yaşıtımla düşünemiyorum
daddy issues vibe
daddy issues vibe
Genç yaştaki birinin kendinden en az 15-20 yaş ve daha büyük karşı cinse ilgi duyması hem hayat hem seks tecrübesine, hem hayata dair yaşanmışlıktan kaynaklı olgunluğa hem de sevgiye ve şefkate olan açlığın ve ilginin yansımasıdır. Bu insanlar çoğunlukla sekste düşman şiddeti, seksten sonra baba şefkatiyla yaklaşır kadına. Dünyada aynı şekilde yaş farkına karşı cinsel ilgi duyan yüz milyonlarca insan vardır. Sen de onlardan birisin. Bu ne ayıptır, ne de utanılması gereken bir durumdur. Son derece de normal bir dürtüdür.
Bunun daddy issues ile alakası yok. Bu tamamen zevk meselesi..
Erkekler aileden imtiyazlı büyütülür. Geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır. Olgun erkekte kadının sadece bedenine degil ruhuna da hitap eder. Ve korunma hissiyatı ile bu arzuları yasamak istemen cok normal.
Cevap
17Cevap
Ben olgun kadınlardan etkileniyorum, sevgi açlığı olabilir
Olgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur.
bizler nereye nasıl dokunmasını ve o sertligi hayvan gibi degil de daha zevk vererek yapıyoruz
Daha cekici geliyordur yasitlarin erkekleri daha cocuksu geliyodur ki genelde oyleler zaten ve daddy issuesi olup etkilenen insanlar daha cok seviyo o tiplwri gordugum kadariyla
eksikliğini hissettiğin duyguları olgun erkeklerin karşılayabileceğini düşündüğünden. Bu hislerin istismara çok açık ama, dikkatli ol.
belki aradığın şefkat, belki anlayış, belki de sahiplenilmek. Önce kendini keşfet, aradığın duygu ne?
senin bu duygulara olan hassasiyetini kullanarak senden faydalanmak isteyenler çıkabilir karşına.
Olgun değil paralı erkek olduğunu bildiğinizden.
Üç kağıtçı kadınların hali bu.
Hipergami.
Halk arasındaki adı, kölelik içgüdüsü. Tüm hemcinslerinin laneti.
Kafanda tecrübeli imajı oluşturduğun için, sevgi eksikliği hissettiğin ailendeki erkek figüründen görmediğin için olabilir.
Ayrı ayrı ve aynı anda bir çok sebebi olabilir
Pek çok sebebi olabilir.. yaşıtlarında bulamadığı sahiplenme duygusundan tut, kendisinin daha olgun olmasından kaynaklanan ve yaşıtlarından bulamadığı olgunluğa kadar.. zaten kadın ve erkek arasında 4-6 yaş fark olması gerektiğini söylerler ki bu biz erkeklerin siz kadınlara göre daha geç olgunlaşmamızdan kaynaklanıyo olsa gerek.. ama daha fazla yaş farkı beraberinde handikaplarıyla gelir
Trip yapmayan kadından. Dantelli giyinir, fantezileri açık olur. Her yer döl olur.
Bazı kişiler olgun sever bazı kişiler ise genç masum
Psikolojik sebepleri de olabilri
Olgun cebi dolgun diyedir
Tecrübe çekici geliyor sana.
Evet sadece siz deyilsiniz yuzde 80
Sizi anladığı için olabilir mi?
Herşeyi yerinde yaptığı için
Hmm olgun ve iri erkek seviyorsun sanirim:)
Sana bir şey sordum