Vallahi ben sana kaderini söyleyeyim mi seni biraz mutlu eden çekimine kapıldığın biriyle başlarda sevişmeye başlayacaksın sonra da işi sekse dökeceksiniz. Yaşın epey olmuş zaten bıçak kemiğe dayanmış. Sonra bir şekilde o kişiyle ayrılık olacak. Sonra bekaretini kaybettigin için çogu erkek seni kabul etmeyecek ama sen evlenmeyi istedigin icin ama olamayacagi icin bunalima gireceksin. Seni Hep kullanmayı isteyenler olacak. Dürüst birisi karşına çıksa bile seni o halinle kabul etse bile sen ona mecbur oldugun için onu seviyor numarasi yapacaksin aslinda ruzgarina kapilmadigin halde sırf evlenmek için onu tercih edeceksin sonra ona ayyy ben aslında evlilik dışı ilişkiye karşıyım diyeceksin. Bir hata yapmıştım diyeceksin bu da onun canını yakacak. Bu dediğim hakikatleri düşünüp onu aslında sadece bir insan olarak sevdiğini bir erkek olarak sevmediğini cazibesine kapilmadigini bekaretini kaybettiğin kisinin ilk göz ağrın oldugunu düşünecek ve seni bırakacak. Ama dürüst görünümlü biri tarafından kaldırılma ihtimalin de var. Biraz cesur ol biriyle evlen maddi olarak karşı tarafı zorlama altin isteme gösterisli dugun cegiz isteme gerekirse sen de çalışma hayatına atıl. Evlen biriyle. Ama senin sonunu iyi görmüyorum galiba bekaretini kaybetib gelip burada anlayanlardan olacaksin
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerak etme bu normal bişey kendini de yıpratma biliyorum nasıl bi ızdırap olduğunu ama bazen böyle oluyor evet insanın en büyük hayali iyi olması doyurucu olması tatmin edici olmasını istemesi hayal etmesidir insanlar anlamaz çoğu kendi penceresinden bakar sadece bu konu öyle hafife alınacak bi konu değildir aslında bunu gerçekten konuşmak konuşabilmek gerekir aslında ama cehalet herşeyin önünde üzülme
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yıltutkuların ve tabuların arasında sıkışmış gibisin evlilik seksi yaşanabilir yaptığı için değil hayatını geçirmek istediğin kişiyi bulduğunda düşünmelisin. bu tutkun hatalara sebep olabilir ama gerçek bir suç ortağı bulursan çok ileri gitmeden de farklı orgazmlar ya da derinlerinde beslediğin ruhunu ortaya çıkartabilirsin rahatça ve seni yargılamadan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin bedeninden once ruhunu doyurmaya ihtiyacın var. Onun icinde kendini cok iyi tanimali ve doğru insanlarla beraber olmalisin bu kisilerin cinsiyeti degil karakteri onemli. Seks istegin bu ruhani durumunu hallettikten sonra azalacaktir cunku ruh acligi bedeni acligi korukler o eksikligi yanlis metotla cozmeye calisirsin bu da sana zarar verir oncelikle kendini gelistirmeye bak ruh ve fikir acisindan. Egerki konusmak istersen buradayim.
16 Yorumla- +1 yıl
Topluma reçete teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl@MertMaviSiyah bende tesekkur ederim nacizane fikirlerim 😊
- +1 yıl
Bu bir yaşam tarzı insanı bir yaşam tarzı diğerleri bana göre insanı olmadığı için zaten herkes mutsuz...
Cevap sahibi+1 yıl@MertMaviSiyah her seyin basi dusunmek ve kendi dogrunu bulabilmekte o dogru da ne kadar insan oldugumuzla orantili bence. Insan ne kadar insansa o kadar dogrudur diye dusunuyorum 😊
- +1 yıl
Kesinlikle haklısınız. Ve insan olmanın en önemli özelliği düşünerek konuşabilmek. Hayatta konusamadigin insanla hiç bir şey yaşayamazsin...
Cevap sahibi+1 yıl@MertMaviSiyah Aynen öyle.. Eig için teşekkürler biraz rötarlı döndüm işlerim vardı :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin tek amacı seks değildir. Sadece böyle bir istek uğruna zaten evlenmen mantıksız olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin gibiyim… ama ben böyle beklemişsem karşıdaki erkek yapmışsa kendimi enayi gibi hissediyorum. O beklemiyorsa, biz niye bekliyoruz biz niye bu acıyı çekiyoruz. İnan çok zor çok yoruldum istekten ben de.
57 Yorumla
Soran+1 yılbizi duymayan görmeyen insanlara bir şey yapmayan insanlara hakkmi helal etmek istemiyorm ben o kadar çok söyledim ki git kendin bul hep dediler hata da yapmak istemiyorum ama çok zorlanyorum inan sadece cinsel değil ruhhende yanmda birinin olmasina çok ihtiyacm var
Cevap sahibi+1 yılYa kadınların da cinsel isteği var. İnan ben dayanamıyorum senelerdir cebelleşiyorum erkek arkadaşım olmadı benim hiç. Eğer olsaydı ben duramazdım. Libidom aşırı yüksek. Erkekler yapıp sonra da bekleyenlerle evlenmeyi biliyor bizim ne eksiğimiz var? İhtiyaçsa kadına da ihtiyaç. Benim de senin gibi bedensel olarak sekse ruhsal olarak da ilgiye ihtiyacım var. Ama işte bunun için evlenmeye kalksak pişman oluruz. Çünkü bu ihtiyaçlara odaklandıkça karşıdakinin gerçek kişiliğini göremezsin. Çok yoruldum gerçekten
Soran+1 yılbir senedir böyleyim bende ay ay artşyor insanlar birbirrleriden o kadar krkuyor ki araci bile oluyorlar herkes kendini kurtarma derdinde çiğlklarimizi bu konuda duyan yok
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ben açıkçası ben yaşamamış böyle acı çekerken kim bilir nerde neler yapmış olan bir erkekle evlenmek istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum
Soran+1 yıleski insanalar cocuklarini erken yaşta evlendirmeleri 20 li yaşlarda o kadar doğryu yapmişlar ki diye düşünüyorum bayadir gerçekten en iyisini yapmşlar
Cevap sahibi+1 yılBen dayanamıyorum valla. Bilmiyorum ne olacak sonu.
- +1 yıl
Bu kadar çok üzmeyin kendinizi kızlar kadınlarn isteyip de yapamayacağı bişi yoktur
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bunlar çok normal. Bu duyguları zamanında hepimiz yaşadık, hâlâ da yaşıyoruz. 😎😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Yine istekli biri yine kandırılacak biri sakin olun önce sevdigini bul evlenme yoluna koyul sonra bu dedigini yaparsın bu yolda yürümesinini bilmezsen üzülen sen okursun silagını koru 👑🌼💪
17 Yorumla
Soran+1 yılolay sadece seks değil o duygularm çok yoğun hataya çok meyiilliğim ama ruhum daha çok incindği için böyleyim yaparsam hatayi ruhum iyi olmadği için yaparm
Soran+1 yılçok çok tek hissedyorum çizdğim sinilarimi ihlal ettmm hem üzgünüm hem hissiz hem boşlukta gibi
Senin kafan karışmış cinsel bir şeylerde yasamadigindan kendini toparlamaya güçlük çekiyorsun, benim gibi güvenli biriyle sorunlarını tartış yoluna köy ona göre dünyaya daha farklı gözle bak derim selamlar
00 Yorumla
+1 yılA a ağlıyormusun gerçekten. Rahat ol. Seninde kısmetin gelip bulacak seni. Sen gülümseyen bir yüzle tatlı dille hayuatına devam et
110 Yorumla
Soran+1 yılağlyorum gerçekten.
- +1 yıl
Üzüldüm. Çalışıyormusun? Kaç yaşındasın? Görüştüğün biri olmadı mı Hiç?
Soran+1 yılsorun o değil görürügüm biri olup olmmasi korkularm cinsellik üzerine de değil
hata yapyorum bile bile yikim yaşiyorum sonra
tek hissediyorum korkuyorum- +1 yıl
Normal şeyler bunlar. Arkadaşlık etmek sevgili olmak , anlaşamıyoruz diye ayrılmak çok normal.
Sorun zayıfsın etkileniyorsun. Aile ve arkadaş çevrende fazla yalnız olmalısın. Çalışıyormusun? evdemisin?
Soran+1 yılinsan şeye ihtiyaci oluyor biliyor musun nasilsin diyeceği biri iyi misin iyi hissediyor musun
- +1 yıl
ben sorarım hal hatrını. senin konuşmaya arada gülümsetecek birine ihtiyacın var.
Soran+1 yılevett aslnda çok enerjik bir insanm insanlari güldürmeyi çok seviyorum ama bir kişi de beni güldürmek için bir şey yapmadi onu hissetmedim hiç
- +1 yıl
:) hayatına bir çişli girene kadar ben gülümsetebilirim istersen
Soran+1 yılçok karişiğim o da karişiğim ki tmam derşm sonra hayr değşlşm o kaadar napcağmi bilmiyorum
- +1 yıl
sonra hayır dersende sakınca yok. Nikahlanalım demedim sana :) arkadaşça sohbet edeceğiz hepsi bu. Ağlama ama.
+1 yılseks için mı ağlıyorsun yoksa ben mi yanlış anladım
212 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal karmaşıklığımi görmüyor musun
- +1 yıl
Evde kalmıs kadınlar gıbısın Şu an ne karmasası ne duygusu allasen 😂😂😂
Soran+1 yılAnlsmadiysan sorun yok
- +1 yıl
Ya havle sdfghop9
- +1 yıl
@giiizemeliiif olamaz mı , bu durumlardan hoşnut olmadığını anlatmış , sende sexe bağlayıp basitleştirmişsin
- +1 yıl
Burada a. m s. i. k. e. rim umuduyla bos yapma. Ne yazdıgı barız belli ve bende bunu yorumladım
- +1 yıl
Bu arada soru soranda senin gibi vereyen tip yok
Soran+1 yıl@Anlarım3005 teşekkür ederim güzel yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yıl@oziist34 düşürmek için söylemediği çok belli ben onun beni anladığını anladım o yüzden size gerek yok böyle şeyler sormaya
+1 yılBence önce şu mantığını gözden geçir... evlilik=sex değildir... evlilik olmadan. da seks olabilir ve ya evli olduğu halde istediğin gibi seks hayatın olmayabilir
00 Yorumla
+1 yılNasıl bi duyguda olduğunu tahmin edebiliyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bize de nerdr dengesiz var o denk gelir bence sen ideal essin ne istediğini bilen bir kadın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsoru cok karısık amaa bır an evvel partner bulmalısın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Evlenelim o halde aynı istekler bendede var. mesaj yaz cidden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanırım güvene ve mükemmele dayalı bazı şeylerle seni arzularını o güne kadar mutlu edecek bazı şeyler ileri gidilmeden olmalı gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılbiri yüzümü güldürse yanmda olduğunu hiissettirse inan belki bu ihtiyacm da olmaz duygusal olarak daha fazla ihtiyacim vaz yorumlari yazarken bile ağlayarak yazyorum inan ki
Cevap sahibi+1 yılaa bak üzüldüm buna ama
Cevap sahibi+1 yılinsan sahte kişileri gerçek duygularla sevip sonra gerçekleri görünce inancını kaybediyor sonra da amaç ve çıkar ilişkileri olduğunu görüyor
Soran+1 yılo kadar o kadar karişiğim ki
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarından çok ama çok belli zaten bi selam vermek istermisin
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla düşünme isteklerini kendin çabalarına bir şekilde gider kendi kendine yetmeyi bil gelecegi zamanı gelsin düşünürsün bu şekilde kendini yipratirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn kötü şey kararsız kalmaktır
Seks isteği başa bela 🙈00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni seyleri bende yasadim seni cok iyi anliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende evlenmeyi çok ama çok istiyorum eğer istersen tanışalım sanada uyarsa görüşürüz olur mu bana bir şans verirmsn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstersen güzel bi sohbet yapıp rahatlamana yardımcı olabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı durumdayım. bi s4ks yapsak rahatlayacağız
02 Yorumla
Soran+1 yılDayanamıyorum artık vücudum da aciyor
Cevap sahibi+1 yılnerede yaşıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılkokmaya gerek yok evlen bence fırsat aday varsa
04 Yorumla
Soran+1 yılilgi duydupğum seveceğim adamla evlenmek istioyrm yok yok yok oda gelmedi hala
- +1 yıl
gelirse zaten durma korkulacak durum yok yeter ki o kişi olsun
Soran+1 yılkorkum hata yapmak başka bir korkum yok
- +1 yıl
işte acele etmeden doğru kişiye emin olmak
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Evlilik çözüm değil ama söylim
06 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum ama hata yapmak değil seveceğim insanla bir şeyler yaiaşmak istyorum, duygusal olarakda yanmda biri olsun istiyorum ben ruhen de çok ihtyacm var çok karişiğim sadece seks değl
Soran+1 yılnasil yani
Soran+1 yılsadece bedensel değil ruhsalda ihtyacm var
çok fazla kafana takıyon boş ver
00 YorumlaGeçmiş olsun f*ck takılmak istermisin
00 Yorumla
+1 yılVeterinere git
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Zaten şu sizin korkunuz başınıza iş açıyor.
00 Yorumla
+1 yılAntidepresan kullan bişeycik kalmaz
00 Yorumla
+1 yılBende aşırı istekliyim ve kimse yok hayatmda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSirke iç libdoyu düşürüyor
07 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mii eminsin dimi
Cevap sahibi+1 yılEvet libdom tavan yaptıgında etrafa saldırmamak için içerim sirkeyi
Cevap sahibi+1 yılİstersen sevişmek isterim seninle
Cevap sahibi+1 yılDertleşe biliriz tatlım
Soran+1 yılSaf mi şu ile katarakta olur muu
Cevap sahibi+1 yılDayana bilirsen saf iç dayanamazsan su kat tqtlım aç karna içme mideni yakar tık karna iç
Cevap sahibi+1 yılBna ulasır msn
- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBelki de aradığın kişi benimdir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılNapacan s. kseceksin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılOff fırsatçılar toplanmış 🤦♂️🤦♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğru kişiyi bulunca geçer korkun
00 YorumlaTanidiğinda zaman alişicaksin korkun azalicak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. denemeden hiçbir şey bulamazsın
00 Yorumla
+1 yılSeks yapacaksın
00 YorumlaSohbet etmeye ne dersin aynı duygulardayım
00 YorumlaBende öyleyim üzülüyorum artık
00 Yorumla
+1 yılYap gitsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Anlatabilirsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenn
00 Yorumla
+1 yılTrolsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAglamkta mi trol
İnsanlar bazen tanımadığı insanlara anlatırsa rahatlarlar, bilinmedikleri yerlere- +1 yıl
Dertlesmek istiyorsan gel
selam tanışalımmı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Yaş kaç ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne