Eşinizin telefonuna sürekli virus olarak çiplak kiz bildirimleri geliyor olsaydi biliyorsunuz ki bu virüsler p*rno sitelerinden dolayi gelir ne tepki verirdiniz susar gormemezliktenmi gelirdiniz yoksa tepkinizi gosterirmiydiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBüyük ihtimalle da hala ergenlikten çıkamayan bir eşin var, yani evlilik kafasından daha fersah fersah uzakta olan, ya da aile zoruyla evlendirilen bir eşin var. Olan yine gencecik 20 yaşındaki bir kızın hayallerine olmuş. Bu kaçıncı ya..
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim 35 yaşinda ergenlikten cikmis olmasi gerekmiyormu
- +1 yıl
Keşke ergenlik yaşla ilgili bir şey olsaydı güzelim.. %50’si yaş, diğer yarısı psikolojik gelişim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
+1 yılDemekki p*rno izliyor sizden baskasindan zevk aliyor demek oluyor
024 Yorumla
Soran+1 yılNeden yani bi kadinda olan hersey var
- +1 yıl
Demekki bazilari farkli fantaziden bazilari izlemekten bazilari ise aradiklari farkliliklardan olabilir. Bu kocanizin arayişi ile alakalidir. Siz isterseniz manken olun istekli olun herseyi yapin bir ufak detaya takili biriyse bu durumu yapabilir...
Soran+1 yılİyide madem izliyerek elleriyle mutlu olabiliyor neden evleniyor ki
- +1 yıl
Bilemezsiniz. Bakin herkes8n seks dusuncesi farklidir. Surekli boyle mesajlar gelen kisi arkadas sitelerine giriyorda olabilir bilemezsiniz... ama siz varken siz herseyi yapip yasatirken bunlari yapiyorsa sapikligindandir.
Soran+1 yılBilemiyorum ben bu konuda biraz acemi olabilirim ama yinede ona ne istiyorsan neyi seviyorsan hazirim senin karinim sonucta diyorum ama boyle
- +1 yıl
Bazilarina herseyi yapsanizda olmaz. Seks konusunda uyum yakalayamaz ya da uyusamayabikirsiniz. ya da beklentiler karsilanmayabilir. Bende evliyim esimin seksle zevkle alakasi olmadan uzun bir sure yasadim hayatin ve bazi yasamin getirdikleri son 4 yildir seks konusundaki zindana soktu. Yanlizligimi kendi yasyamadiklarimla bogulur hayatin renksizlestigini gördum. Sonuc iste burada arkadas arayip sohbet ederek bir nevi kendine biri bakmak oldu. Kisacasi kisilerin istek arzulari arayişlari farkli ve bambaskadir...
Soran+1 yılAma istek ve arzularini esine anlatirsan bunlari karşiliyacaktin neyi seviyorsan soylemelisin karsindaki senin istek ve arzularini bilemez ki
- +1 yıl
Soylemedigimi nereden biliyorsunuz? Soyledim 10 yila yakin bekledim... insan seks icin elinden geleni yapan bir erkek halinde oldum... denemedigim yapmadiğim kalmadigina emin olabilir bekledigimi bilebilirsiniz. Ama seksi sevmeyen isteneyen bir evliklikte bir taraf maalesef zibdabda oluyor...
Soran+1 yılAma bak ben srviyorum bu konuda istekliyim utaniyorum sadece utandigim icin ona soylemiyorum istedigimi ama yinede ona ne istiyorsan soyle ben hazirim yaparim diyorum
- +1 yıl
Zaten alistirmasi gerekn o size yon vererek yapmasi gereken o rahatlatmasi utangacliginizi yenmenizi saglmasi gerekn o... bu ona ragmen birseyler denemiyor yapmiyorsa demekki sorun ondadir
Soran+1 yılEvet benim utangacligimi kirmamada izin vermiyor ki
- +1 yıl
Bak ben evlenip gay olan erkekler gordum. Evlenip sadece evde karim dursun sagdan sola zıplayan olayim der... kisiden kisiye degisir
Soran+1 yılElalemin kizinin hayatini mahf ediyorlar
- +1 yıl
maalesef ediyorlar... sahsen sevgide askta bazen karmasik gecici olabiliyor onemli olan kendinin ya lizlik hissetmemesi hele cinsellikte eksiklik hissetmeye baslayip yillar gecince maalesef oldukça hayat çekilmez oluyir bulemezsiniz
Soran+1 yılAramizda 15 yaş var bu onun ikinci evliligi
- +1 yıl
Ne dieyeyim hakkinizda hayirlisi olsun diyecegim ama balik bastan kokuyor bilesiniz
Soran+1 yılHaklisiniz zaten bu boyle yürümez
- +1 yıl
Ben yurutuyorum 4yildir hayatimin birkismi yok abuk subuk bir halde ama arada çocuklardan dolayi çekiyorum
Soran+1 yılBizde cocuk yok sadece bu nedenlerden degil sevgi gosteren bi insanda degil
- +1 yıl
Ozman durdugun bekledigin sana zindan
Soran+1 yılBakalim ne olacak
- +1 yıl
Herzamn hayirlisi olsun.. bende isterdim aldatmak istememek veya aldatmak icin bir partner bulmak istememek ama bazen hayat bazi seyler yasatiyor... nasipte olan gelir. Gelnde hayirli olsun derim
Soran+1 yılBen aldatmak istemiyorum ve aldatmiyacamda eger olmuyorsa zorlamiyip ayrilirim
- +1 yıl
Nasip hayirli olsun
+1 yılOnlar virüs değil neyi izlersen onun reklamını yaparlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende eşimde p*rno izliyoruz yeri geliyor beraberde izliyoruz cok normal şeyler bunlar kasma sen izlemiyormusun sanki
05 Yorumla
Soran+1 yılAma o yanliz izliyor hata benimle birlikte bile olmuyor haftalarca
Cevap sahibi+1 yılHe izledigi için senle birlikte olmuyorsa o ayrı biz birbirimizi görmedigimiz zamanlar izliyoruz bazende açıp beraber izliyoruz kızarak tepki göstercegine teklif et beraber izlemeyi zaten izlerken ikinizde yükselir sevişmeye başlarsınız ama özgüvenli olman lazım beraber izliyelim diyebilmen lazım
Soran+1 yılFilm izlerken sexs sahnelerinde gozumu kapatan bi adamdan bahsediyorum sizce teklif etsem kabul edermi
Cevap sahibi+1 yılNormal birisi degil veya senden cekiniyor onun izledigi anı yakalaman lazım izlerken yakalarsan en azından madem izliyorsun neden beni cagırmıyorsun diyip güzelce yanaşa bilirsin
Soran+1 yılBilmiyorum ama normal birsey gelmiyor bana bi insanin eşi yaninda dururken neden videoyla tatmin etsin ki ustelik daha 4 aylik evliyiz
+1 yılİllaki sorarım hayırdır. 🤨
034 Yorumla
Soran+1 yılOda inkar eder
- +1 yıl
İnkar etmesine gerek yok her şey ortada işte izlemek için onaylıyor sayfayı sonra sayfada boyna bildirim gönderiyor..
Soran+1 yılBende bunu soyledim inkar eti degisik dusuncelere giriyorsun inanmiyormusun iftira atiyorsun diyip bagirdi sonra beni alarak basina bela aldigini soyledi
- +1 yıl
Hmm çocuk var mı?
Soran+1 yılHayir yok
- +1 yıl
Kaç senedir evlisiniz?
Soran+1 yıl4 ay
- +1 yıl
Yuh 4 arda sıkıldımı yani senden Dicem 😒
Soran+1 yılEvet maalesef bela almis basina
- +1 yıl
Belaysa o zmn neden evlendi ilk 3 ğece için mi 🤔
Soran+1 yılBilmiyrm ona sormak lazim
- +1 yıl
Çok zor volla bide sen sor ona ama bu evlilik Boyle yürümez sonu iyi olmaz huzursuzluk ilerde mutsuzluk olur. 🤔
Soran+1 yılşu an bile olmuş
- +1 yıl
Demi ilerde vay haline neden acaba o sitelere yoneldş acaba 🤔
Soran+1 yılUzun sure nişanli kaldik ve nişanliyken uzaktik alişmiş olmali
- +1 yıl
O o kadar sorun değil ben nişanlı olsam özlesem dahi yanına giderim ya da nişanlımla telefonda zaman geçirim 🤔
Soran+1 yılBiz bulusmadik mesafeden dolayi tlfondada bi defa oyle birsey oldu sonra seni oyle hayal etmek istemiyrm diyip istemedi
- +1 yıl
Hmm seni hayal etmek istemiyorum demesi yanlıştı zaten ordan firar vermiş 🤔
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
orada ilşkiyi bitirecektşn işte fırswt olwrwk..
O ne yav insan sevdiğini hayal edip arzulamdıysa heleki uzak ilişki şu an bu sıkıntılar olur işte..👍
Soran+1 yılYa biz kizlar onu soyle algiliyoruz insan sevdigi kadindan oyle acik fotoymus falan istemez ya o an oyle mahsum dusuncelerdeydim
- +1 yıl
İnsan sevdiğinden her şey isterki başka yollara dülmemek için..
Zamanında olmayan mutluluk evlilikte de olmamış ve dedğin gibi alışmış huylu huyundan dönmez artık..
Soran+1 yılEvlenmiyene kadar o tur seyleri pek bilmez anlamazdim dedigim gibi iyi niyetle dusundum ama evlenince arastirinca daha iyi anladim
- +1 yıl
Hmm ah ne keşke detaylı şekilde araştırmalar yapsaydın 🤷🏻♂️
Neyse olan olmuş al onu karşına konuş... 👍
Soran+1 yılDeniyecem tekrar keske beni dinlese anlamaya çalışsa
- +1 yıl
Uyar hep sürekli ağla darır ne bilim küs konuşma ayrı yat hata olursa 🤷🏻♂️
Soran+1 yılEvlendigimizden beri ayri uyuyoruz sadece bi kac hafta birlikte uyuduk
- +1 yıl
Birlikte o zmn 1 hafta o da aynı yastığa baş koydunuz..
Baktın olmuyor sende mutsuzsan zaten ayrı yatıyorsun boşan ömür boyu sana nafaka berdşn de akıllasın o zmn der ki başıma bela oldun sende derspn bak balına bela oldum 🤦🏿♂️
Soran+1 yılAyrilsam nafaka falan almam hayatindan cikar hayatima bakarim
- +1 yıl
Sen bilirsin o da senin düşğncen almak istemiyorsan alma sadece ceza olarak hak ediyor işte..
Hayatını mahfetmiş nede olsa 4 ay da 👍
Soran+1 yılOyle ama ben yinede minet cekemem ztn dugun altin borclari var
- +1 yıl
Hmm o zmn boşan altınları al kaç 😂
Soran+1 yılAmacim evliligi kurtarmak bosanmak bi kadin icin cok zor
- +1 yıl
Kadın için zor evet erkek için bişi yok 😒
Yapacak bişi yok aynı evde düşman gibi yalamaya devam..👍
Kaç yaşında evlendin canım
04 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasimda
Soran+1 yılNe yapacagimi bilmiyorum sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılBeraber izleyelim desene
03 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmez kapat konuyu sacmalama der
- +1 yıl
O zaman sen p*rno izle, bilerek yakalat kendini; bakalım ne diyecek
Soran+1 yılOnun yaptigi yanlisi ben yaparsam hakli cikaririm
+1 yılTatmin edemiyorum diye düşünürdüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce onla yaşadiğım cinsel hayatı sorgulardım
07 Yorumla
Soran+1 yılSorguluyorum demekki onu yeterince tatmin edemiyorum ama izin vermiyorki bu konulari konusmamiza neyden hoslanirsin diyrm veya onu yatakta mutlu etmeye calisirken izin vermez sadece gir cik bitti
Cevap sahibi+1 yılOral yapmıyo mu sana
Soran+1 yılYapiyor ama dedigim gibi bazen haftalarca bile yaklasmiyor bana ben sordugumda orgazm olmadigimi soyluyor ama benimle sevişmiyor sadece kuru kuru girip cikiyor
Cevap sahibi+1 yılDoğru düzgün yalasa olursun
Soran+1 yılYapmiyr ve beni sucluyr ben orgazm olmuyrmusum o yuzden bazen 3 hafta yaklaşmaz
Cevap sahibi+1 yılO seni yalamıyo ama sen onu mu yalıyosun?
Soran+1 yılYok onuda istemiyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senle. birlikde p*rno izliyor
030 Yorumla
Soran+1 yılBenimle birlikte izlemiyor
Soran+1 yılHic oyle bi teklifte bulunmadim oda yapmaz film izlerken bile sexs sahnelerinda gozumu kapatir
Soran+1 yılO virusler sadece p*rno sitelerinden bulasmazmi
Soran+1 yılYok aldatmiyordur ama sanaldan bilemem
Soran+1 yılGenelde bu tur seyleri hic konusmayiz yatakta olan orada kalir utangaclik var aramizda
Soran+1 yılGiyim tarzim normal zamanlarda şort atlet bazen seksi gecelikler giyerim ama onlardan bile etkilenmiyor yani ben ne yapabilirm ki
- +1 yıl
Gercekden çok ilginç bir adam benim eşimde tam tersi evde ne şort ne atletle dolaşır zaten öyle dolassa kesin sonuç yatak odasında biter huyumu bildiği için hiç açık gezme evde bu adamın cinsel sorunu var bence şahsen ben öyle eşimi görsem yalarak yatak odasina götururum belki de başka fantezi seviyor kaç yıllık ne zaman dir evlisiniz
Soran+1 yılDaha 4 aylik evliyiz
Soran+1 yılBilmiyorum ona bazen soruyrm ne seviyorsun nasil seviyorsun konusmaz hic
Soran+1 yılBiz bazen 2 3 hafta suruyr ona normal olmadigini soyledim bana orgazm olmuyorsun ben cok denedim ama orgazm olmadigin icin senden uzaklaştim diyor
Soran+1 yılErken boşalma yok sadece ön sevişme olmadigi icin hata hiç on sevişme yok
Soran+1 yılBen ona dile getiriyrm ama yapmiyr bazen zorla boynumu op canim aciyor derim
- +1 yıl
Sen buna ne kadar daha dayana bilirsin bir çok kadın tanıdım aldatan kadınlar genelde eşleri ilişkiye yanasmadigindan yani kadın diyor zorla yalıyorum kendim azdiriyorum öyle ilişkiye giriyor diyor en sonun boşandılar eşinin sorunu ne direk şöyle konus bir sekilde senimi sevmiyor sana bir şey mi hissetmiyor sorun neyse birlikde halledelim de susmakla bir yere varılmaz de
Soran+1 yılSoyledim benimle birlikte olmayinca orgazm sorunun var ben o yuzden yaklasmiyrm dedi bende sen benimle sevişmiyorsun zorla opturuyrm boynumu bunu senin anlayip yapman gerekiyor dedim on sevismeyle alakasi yok dedi ertesi gun arastirdim konusalim bi orta yol bulalim dedim kapati konuyu izin vermedi konusmama
- +1 yıl
Sizin işiniz zor bence bu evlilik böyle gitmez gider tabi ama seks olmadan da olmaz bir yere kadar size kolay gelsin diyorum yanlış birde şu var eşiniz gay falan olabilir fantazisi olabilir yani sizi başka biriyle ilişki yaparken izlemek hoşuna gide bilir benim bir konustugum kadın vardı eşi anal sevmiyormus kadın eşini sirf oyuzden aldatiyordu yani insanları tanimadikca çözemezsiniz burada eşinizi dinlemeden size kimse yardımcı da olamaz çünkü sorun esinizde ve derdine ben çözemedim şahsen
Soran+1 yılYok gay degil baskasi bana baktiginda bile deliriyor oda olamaz ama bak anal istedigi zaman ben izin vermiyorum cok kez istedi ama izin vermedim
Soran+1 yılOna evliligime harami karıştırmak istemedigimi gunah oldugu icin istemedigimi soyledim
Soran+1 yılTek gunahimiz bu olsun bilmem ne ama izin vermiyince durdu
- +1 yıl
Bozulmuştur belki oyuzden de sana öyle davrana bilir yani bence sen bu gece sert bir şekilde beni analdan yap demede beni popom den s1k de yani konuşma tarzın kibar olmasın istekli bir şekilde bakalım ne yapacak eğer bir değişme olursa demek sana trip atıyor soğukluk bu yüzden
Soran+1 yılİstemiyorum ben oyle bi gunaha giremem kusura bakmasin
+1 yılTepki gösterirdim
08 Yorumla
Soran+1 yılGosterdim kavga ettik ama inkar etti sonrada iste başima bela aldim seni alarak diye soylenmeye basladi
- +1 yıl
Lafa bak ya kullandığı kelimeye bak gönlünü almak yerine böyle tepki vermesi hoş değil
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
Gönlünü aldımı küsmüsünüz halen
Soran+1 yılAlmadi gitti uyudu ben hazirlandim cikmama izin vermedi
- +1 yıl
Olay şimdi mi oldu
- +1 yıl
Tavır yap kalbini kırdığını anlasın
Soran+1 yılOyle yapiyorum ah bu erkekler
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsın onları mı ızlıyor
013 Yorumla
Soran+1 yılGaliba evet
Cevap sahibi+1 yılSen ne dedın peki ona
Yaslarınız nedır
Cınsellık hayatınız nasıl
Soran+1 yılKavga ettim sen onlari izledigin surece beni begenmiyeceksin ve boyle uzaklasacaksin diye
Soran+1 yılCinsel hayat düz sade eski usul
Cevap sahibi+1 yılBaska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
Soran+1 yılSadece burdan sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBuradan sıkıntılı
Yaslar kac
Soran+1 yılNe soracaksin ne hakkinda
Soran+1 yılSkntili degil seninde kimligin gizli benimde
Cevap sahibi+1 yılÖzel soracagım bıradan sıkıntılı ceza gelıyor
Cevap sahibi+1 yılBişey demedin
Soran+1 yılYok ozelden yazmam
Cevap sahibi+1 yılSen bılırsın tavsiye verecektim ama neyse byby
İzliyor demek ki