Cinsel Yaşam Sevgilim benden kısa, nasıl benle seks yapabilir sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İri yarı bisey ama benden kısa Güncellemeler+1 yıl O 1 68 boyunda ben 1 72 Güncellemeler+1 yıl Düzgün cevap versenize len kafasız misiniz siz Sevgilim benden kısa, nasıl benle seks yapabilir sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
StrongerKing Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Şahsen kendimi düşündüm 192 yim 200 olan biriyle evet sıkıntısız olarak yaşanabilirAma sen 190 ken o 170 se sanki sürünerek dağa tırmanmaya çalışan kertenkele gibi olur :))Sonuç itibariyle 4 cm pek fark yaratmaz 0 0 Yorumla
oylesinebakcam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Yapabilirsiniz tabii nolcak. Ama pozisyon kısıtlaması olur her şeyi güzelce yapamazsınız. Erkek en az 10 cm uzun olmalı 'bence' kızdan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eline gec bakalım yillarin birikmisligide varsa nefessiz s*ker seni merak etme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun sen ya sapiknmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sevgilinin seks yapip yapmadığını sorduğun da sapik değilsin biz cevap verince mi sapigiz😀😀 Yorumla Soran +1 yıl S*ker falan diyorsun düzgün konuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seks dediginde karşılıklı oturup cay kahve mi içiyorsunuz siz. Neyse bence sevgilin senden uzak dursun 😀 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Pek bir fark yokmuş. Zaten yatakta herkes aynı boyda. Seni dmaltır bir güzel boşaltır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen ellerini duvara yasla yüzün duvarda olsun oda arkanda diz çöküp sevişirken orali o şekilde yapsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ama kısa erkek kucagına alamıyor yaaaa üffff uzun ve kaslı erkegın kucagında zıplamak ısterdım 😍 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kucagina alabiliyor Yorumla
Omerfrkkucuk3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl D*maltarak yapabilir. 0 1 Yorumla Omerfrkkucuk3535 +1 yıl Rica etsem siz de benim sayfamdaki son sorduğum soruyla ilgili görüşünüzü belirtir misiniz? Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. 1.10 bile olsa seks yaparsınız 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. bu bir sorundeğilki. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dene bi kankiii 0 16 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin göğüsler büyük mü Yorumla Soran +1 yıl Evet niye ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç beden kadaarr Yorumla Soran +1 yıl 80 c Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiymiş yaş kaçö Yorumla Soran +1 yıl Sanane ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genetik mi büyüklüğü Yorumla Soran +1 yıl Hayır bi benim büyük sülalede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O nasıl oluyorr anneni nasıl geçtinn Yorumla Soran +1 yıl Öyle sen kürtsün galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo o nalakaa Yorumla Soran +1 yıl Gardiyan misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yooo bu nerden çıktı Yorumla Soran +1 yıl Tanıdım seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden tanıdın Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Onun da artıları var. meme ağzından düşmez. 0 0 Yorumla
Sanalsevenbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ahahaha öyle bir yapar ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yapcak Yorumla Sanalsevenbiri +1 yıl Yaz anlatayım Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin sapsl Yorumla Sanalsevenbiri +1 yıl Yaz bakalım Yorumla
Baygezgin0634 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Bi cacık olmaz ondan 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Mutlu edemez Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Kuzenimde öyleydi dolu dolu konuştu bi ortama girdik kıza sordum orgazm oldun mu hiç bir şey hissetmedim 3 dakika sürdü dedi Yorumla Soran +1 yıl Kısa diye mi mutlu edemez Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Kendini kontrol edemez iradeli aslında birçok etken var da burada söylemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Burada söylemiyorsun uyduruyon Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Tamam gel özele söyleyeyim sonra engellersin Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Ne oldu? Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. 69 yapılmaz mı kanka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Şahsen kendimi düşündüm 192 yim 200 olan biriyle evet sıkıntısız olarak yaşanabilir
Ama sen 190 ken o 170 se sanki sürünerek dağa tırmanmaya çalışan kertenkele gibi olur :))
Sonuç itibariyle 4 cm pek fark yaratmaz
Yapabilirsiniz tabii nolcak. Ama pozisyon kısıtlaması olur her şeyi güzelce yapamazsınız. Erkek en az 10 cm uzun olmalı 'bence' kızdan.
Eline gec bakalım yillarin birikmisligide varsa nefessiz s*ker seni merak etme
Ne diyorsun sen ya sapiknmisin
Sen sevgilinin seks yapip yapmadığını sorduğun da sapik değilsin biz cevap verince mi sapigiz😀😀
S*ker falan diyorsun düzgün konuş
Seks dediginde karşılıklı oturup cay kahve mi içiyorsunuz siz. Neyse bence sevgilin senden uzak dursun 😀
Pek bir fark yokmuş. Zaten yatakta herkes aynı boyda. Seni dmaltır bir güzel boşaltır
sen ellerini duvara yasla yüzün duvarda olsun oda arkanda diz çöküp sevişirken orali o şekilde yapsın
Ama kısa erkek kucagına alamıyor yaaaa üffff uzun ve kaslı erkegın kucagında zıplamak ısterdım 😍
Kucagina alabiliyor
4 cm yi başka yerden telafi eder
D*maltarak yapabilir.
Rica etsem siz de benim sayfamdaki son sorduğum soruyla ilgili görüşünüzü belirtir misiniz?
1.10 bile olsa seks yaparsınız
bu bir sorundeğilki.
Dene bi kankiii
Senin göğüsler büyük mü
Evet niye ki
Kaç beden kadaarr
80 c
Ooo
İyiymiş yaş kaçö
Sanane ya
Genetik mi büyüklüğü
Hayır bi benim büyük sülalede
O nasıl oluyorr anneni nasıl geçtinn
Öyle sen kürtsün galiba
Yoo o nalakaa
Gardiyan misin
Yooo bu nerden çıktı
Tanıdım seni
Nerden tanıdın
soru sacma geldi bana illaki olir yani
yatakta boylar aynı olur sıkıntı yapma
Yapqmqzsınız denk gelmez
Onun da artıları var. meme ağzından düşmez.
Ahahaha öyle bir yapar ki
Nasil yapcak
Yaz anlatayım
Gizlisin sapsl
Yaz bakalım
Bi cacık olmaz ondan
Niye
Mutlu edemez
Kuzenimde öyleydi dolu dolu konuştu bi ortama girdik kıza sordum orgazm oldun mu hiç bir şey hissetmedim 3 dakika sürdü dedi
Kısa diye mi mutlu edemez
Kendini kontrol edemez iradeli aslında birçok etken var da burada söylemiyorum
Burada söylemiyorsun uyduruyon
Tamam gel özele söyleyeyim sonra engellersin
Ne oldu?
O boy o boy degil
Çok mu istiyosn
69 yapılmaz mı kanka
Ustune otursun sende
Yapamaz
Çok fark yok