Başka adam bana asılıyor, sevgilime dedim akıl almak için ve beni koruması için. Erkek arkadaşım da cinsellik konuştu benimle. Ben de erkek arkadaşıma Sen beni azdırdın azdırıyorsun dedim. Erkek arkadaşım da bana "sen o adamı düşündün ona azdın yoksa sen bana sen beni azdırdın demezdin !" Dedi. Öyle bişe yok. Bu cümleden bu kanıya varabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yıladamın sana asılması senin suçun değil ki erkek arkadaşın sana değil adama inanıyor çok saçma saygısız bir bakış açısı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. evet varilir...
kiz arkadasim da azardi... onunla o adami konustukca zevke gelirdi...
libidonun cikmasi normal yani olgun ve karsi konulamaz adamsa o adam...😉
00 Yorumla
+1 yılBu konunun başida sonuda karmakar8sik yorum yapmak anlamsiz bu sekilde
00 Yorumla
+1 yılböyle öküzleri ararken cok caba harcıyor musunuz cidden . ben kadin olsam bunu 1 dk hayatımda tutmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. erkek arkadaşının psikolojisi bozuk galiba ya da öz güven eksikliği var
012 Yorumla
Soran+1 yılSen beni azdırdın demek , erkek arkadaşıma seni istiyorum demek ! Dimi? Yani o adamı istediğimi (ki istemiyorum) hiç bir şekilde ifade etmiyor dimi?
Soran+1 yılAdam benimle her gün kavga ediyor. ben de erkek arkadaşıma anlattım ona anlatacam tabiki. Erkek arkadaşım da bana adamdan bahsetme dedi ! Eee bahsetmiyim de ben bu kavganın altından tek başıma çıktıktan sonra senin erkek arkadaşım olmanın ne anlamı var ? Bunlar beynindeydi yani. Erkek arkadaşım da benimle cinsellik konuşurken ona sen beni azdırdın azdırıyorsun dedim. Sen o adamı düşleyerek beni azdırıyorsun cümlesini bana söyledin , dedi
Soran+1 yılbir şey daha fikrini alabilir miyim cevaplarsan sevinirim. Çalışacam para kazanmam lazım iş bulmam lazım kiramı herşeyimi kendim karşılıyorum. Erkek arkadaşım gündüzleri yani tam çalışma vaktinde! Sabahtan akşama kadar 10 saatten fazla cinsellik konuşuyor benimle bi taraftan cinsellik mesajları yazıyor arıyor habire ! Yani beni çalıştırmıyor ! İşlerimi önlemeye çalışıyor ! Bu normal mi ? Ha para yollar beni geçindirir ! Ki kimse konuyu saptırmasın erkek sevdiği kadına her konuda sahip çıkması gerek para da vermesi gerek! Ha para vermiyorsa gündüzleri işime mani olmaya hakkı yok ! Senin fikrin ne?
Soran+1 yılSana göre onun beni bırakması mı benim onu bırakmam mı yakın? Diğer sorum cevaplamadın cevapla lütfen gündüz beni çalıştırmaması para yollamamasına rağmen normal mi?
Soran+1 yılSorumu doğru anla ! Gündüzleri beni meşgul etmeye hakkı yok diyorum ! Para kazanmam için gündüzleri beni aramaması gerekir ! Doğru mu? Bunu de sadece
Soran+1 yılAy bi git ya defol senin niyetin farklı !
Toksik bir iliskiniz var gibi
08 Yorumla
Soran+1 yılOnun toksikliği mi sence? Yani ondan mı kaynaklı? Bu anlattığımdan yola çıkarak cevapla
Soran+1 yılHayır. fikrine katılmıyorum. sadakat önemli. Konu şu erkek arkadaşımın ona hoş konuşmama rağmen bana iftira atması
Soran+1 yılHayır fikrin sana ait sana katılmıyorum. sadakat konusunda düşünce sınırlıdır. başkasını hayal edecekse defolsun ona ! Sen de defol
Soran+1 yılSana ait. senin bilinçaltın. iptal iptal iptal.
Nasıl bi ilişki bu ya
01 Yorumla
Soran+1 yılŞair burada ne demek istemişdi?
Daha detaylı anlatırsan dinlerim gizliden
01 Yorumla
Soran+1 yılburada yeterince net !!! Senin amacın farklı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTakıntılı ruh hastası sevgilin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım