Erkek arkadasım bana oral yapmak istiyor. Ben biraz çekiniyorum açıkcası. Nasıl istersen öyle olur durmamı istediğinde dururum dedi. Klitoris değilde vajina deliğimden daha çok zevk alcagımı düşünüyorum. Ama orasıda çok sulanıyor bu bi erkek için sıkıntı olur mu? Benden soğur mu? Hangi pozisyonda rahat bi şekilde bu olayın tadını çıkarırım? Birde bence vajinam kötü kokmuyor, vajina mist gibi kokmalıymış nasıl yani anlamadım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol oral yapacağın gün güzel bir duş al yeterli en rahat edeceğin pozisyon sırt üstü yatık halde bacaklarını tam açıp araya onun gelmesi olur oral yapılırken delik klitoristin hepsini bir yalar kendini kasma bacaklarını sıkma
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Ricaederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok sulanan vajina mis gibi kokamaz o sıvının da ekşi tadı ve kokusu var. Fazla dert etme bunları ve yaşa. Çok düşünmek anlamsız.
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce ilişkileri olmus illaki tadını biliyodur diye düşünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sırt üstü uzan bacaklarını ayır ve bırak klitoristini eme eme somura somura yalasın ama sakin bir şekilde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Protegin tüketimini azalt meyve ve sebze ağırlıklı beslen bide buluşmadan önce duş al
04 Yorumla
Soran+1 yılAromalı bişey mi sürsem
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılTemizle iyice bak bn şimdi yapıcam sana atayım video. Mis mis
06 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar süre yalıyorsun?
- +1 yıl
2 saat
- +1 yıl
İnşallah benim vajinamı da öyle yalayan biri çıkar.
- +1 yıl
Çok keyifli her ikiside.
- +1 yıl
Ama milletin sîkî girmiş vajinayı yalamakta iğrenç bence. Böyle erkekte istemiyorum
- +1 yıl
İstediğin duruyor karşında
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerhngi bir şey sürme. Kimyasal tadı daha kötü olur. Öncesinde duş almış olman yeterli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral derler a.. mını da.. mını deler geçerler guzum
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane senin özel bölgen mı?
Cevap sahibi+1 yılKız ya.. rak delisi çıktı rıza baba
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kılları al duşunu yap tamamdır sonra sırt üstü uzan ve yalat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne soğuması aksine hoşumuza gider
12 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın döl yutmak istemiyor ama belki oda sularımı yutmak istemiyodur diye düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılLafa gelince nmuslusunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılNamus iki bacak arasında mı
Cevap sahibi+1 yılBaska nerde yaptığın pisliğin üstünü nasıl kapatırım diye dusunuyon şimdi seni ckal seni
Cevap sahibi+1 yılHer haltı ye sonra git 2 bacak aranı diktir enayi arayışına gir bkireyim ben evlenelim oh ne güzel hayat
Soran+1 yılİki bacak arasındaysa sende namussuzsun ;) yaptığım hangi pislik ve neyin üstünü kapatıyorum? Ords öyle bişey mi yazıyo. Ben yaşadığım ve yaşayacagım şeylerden utanmıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl69 pozisyonunu deneyin daha sevkli olur
00 YorumlaRahat ol sulanması gayet normal tadı da çok güzel
00 Yorumla
+1 yılYaşlar kac
00 Yorumla
+1 yılOral seks candır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaptır gitsin
00 Yorumla
+1 yılTavsiye versm
04 Yorumla
Soran+1 yılVer