Penis başı neden her erkekte yok?
Olması veya olmaması arasındaki fark nedir?
Olması veya olmaması arasındaki fark nedir?
Yabancılarda fazla büyük olmuyor çocuk yaşlarda sünnet olanlarda başını kavrayan kabuk gittiği için kafası hayli büyük oluyor dediğiniz gibi mantar başı oluyor. sunnet olanlarda kafası büyük olması hem daha çok zevk almaya, diger zamanlarda kafanın kabustan kurtulup duyarlığı azaldığı için daha dengeli haz almasına buda içinde kalma süresini artmasını sağlandığında ilişki süresinde artıran bir husus oluyor, diger bir faydadan kabuk altında az oksijenli bölgede mikrop üremesi daha çok oluyor hijyen bir alette kadınların oralda falan igrenmeden oral yapma şansını veriyor. Bol mantar başlı taraflar yerini bulması dilegiyle
Ne demek rica ediyorum 😁
eşiminki koskocaman mantar kafalı ve sertleştiğinde kütük gibi oluyor ve girerken vede içimin en dibinde penisin başını hissetmek çok aşırı hoşuma gidiyor, yakıcı sıccaklığı muhteiem bir zevk hissettiriyor, girdimi köklesin öylece bekletsin isterim hep uzun süre kalsın içimde hareket etmeden, o sıcaklığını hissetmek ve baş kısmının değdiği yer çok hoş oluyor.. saatlerce çıkmasın istiyorum hep :D
Senin A.. ın sıcak mı?
Cevap
43Cevap
Girerken kadın açısında daha fazla haz veriyordur bende. Çünkü başın alt tarafı çıkıntı görevi görüyor. Tırtıklı prezervatif burdan esinlenilmiş olabilir.
Teknik olarak birleşme sırasında o mantar kısım biraz daha büyüyerek spermin vajinadan çıkmaması için bir set oluşturur. Akabinde mantar kısımda binlerce sinir ucu bulunduğundan vajinanın duvarlarını kaplayarak haz alımını güçlendirir.
Ben de onu merak ediyorum bazılarına karşı büyük bazilarin başı küçük Neden acaba ya
Kadın memesi ve vajinası nasıl 100 farklı şekilde olabiliyorsa penis de o şekilde türlü türlü olabiliyor.
Normaldir benim ki baya kalin damsrli sekli ve rengi guze bakimli basida baya buyuk ve guzel tam yalamik zekin doruna cikartmalik😉😊☺😂😛😜😝😗😚😘
şaka gibi sorular. senin memelerin niye büyük değil niye büyük halka herkeste yok. penis başı her erkekte var. senin kafan mı güzel? sanki mantara benzeyenler kendi taktı. cahillikte zirve. net cevap yaratılış öyle
Büyük kalınlıktan dolayı oluyor o bende de var
penisimin baş kısmı büyük oldugundan girerken cok hissettiriyor bu sanırım iyi bisey
patlıcan gibi dümdüz olsa hoş gözükmezdi sanırım :D kalktı mı mantar baş hoş durmuyor mu?
herkesin anatomisi farklı. benimki mantar başlı mesela. görsel olarak daha estetik bence.
Kadınlarda vajinalar çeşit çeşit, erkekte de çeşit çeşit.
Bir dakika seninle bir şey konuşacağım. O yüzden ulaşır isen sevinirim
Mushromhead her türlü daha iyidir 😏 fizik olarak düşüngünde hissiyatı daha fazladır
İşte o başı girerken vajinayı derinlemesine kapsar her noktasına dokunurr ve kadın da hazzı arttırır 🥰
Vajina girişindeki g noktasını uyarmasına yardımcı olur.
bilmem az önce attım bir kıza dedi iyi böyle beğendi
Bazılarının sivri uçlu incelerek uzuyor bazılarının dediğin gibi şapkalı mantar gibi geniş geliyor genetik bence
Herkesin vajinası nasıl farklıysa demekki erkeklerinkide farklı. Yaradilis
kırmızı baslıklı kız hıkayesı gıbı senı daha iyı becermek ıcın yavrum
Ya bende evliyim bi evli erkekle muhabbet iyi
Benimde mantar a benziyor kiminin hoşuna gidiyor kiminin gitmiyor
Başsız penis mi olur aaa
damar yapısından kaynaklı bişey o
Senin malligin
her şey sizin için 🤣
Her erkekte var sünnet olmayanda görünmez😀
Kim kesmiş mantarını🤣🤔
Her erkekte vardır da şekil aynı değildir
vardır ya başsız penis mi olur :D