Bazen dominant olmak isteyen, erkeğin kraliçesi gibi olup ona emirler yağdırıp isteklerini yaptıran kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizde de arada böyle zevklerin depreştiği oluyor mu? Bence her insanda olmalı, cinsellik rengarenk olmalı🔥

Bazen dominant olmak isteyen, erkeğin kraliçesi gibi olup ona emirler yağdırıp isteklerini yaptıran kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizde de arada böyle zevklerin depreştiği oluyor mu? Bence her insanda olmalı, cinsellik rengarenk olmalı🔥

ÖzdemirAsaf61 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kadının dominantlığı sadece sekste mi kabul görüyor? Ben mesela sekste dominant olur muyum bilmem ama karakter olarak dominant, dediğim dedik çaldığım düdük bir insanım. Düşüncelerimi dayatma falan da var.
Baş başayken kabul edebilir bazı erkekler ama çoğu dışarda başkalarının yanında bunu kabul etmez.
Etsin ne var bunda biz kadınlar dışarıda sürekli tabi erkeğim tabi canımın padişahı modunda mı olacağız :D :D :D :D :D Gülü seven dikenine de katlansın ne var yani. O dikenler hep yatakta mı olacak? Hayret bir şey yav :D :D
Dominantlığı hayatın hiçbir alanında sevmedim. Kendim öyle değilim, öyle olunması da mutlu etmez beni. Sertlik güzeldir ama kabalık, şiddet gibi fanteziler nahoş olur cinsellikte ve cinsellik dışında da
dominant olmayı severim😍
Arada olabilir kadında cesurca davranabilir arada. Renk katar.
Sevişirken dominant olmak istemem asla. Ama günlük hayatta çok baskınımdır.
Evet bencede olmalı. Erkeğin başını alıp böyle bastıra bastıra vajinasını yalatmali.
Ben her alanda dominant biriyim